Tilbage

Quinta de Fafide Reserva Tinto 2021

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.
149,95 DKK
6 fl. pr. stk.
99,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb

Bestil inden

10 timer 40 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Quinta de Fafide Reserva Tinto 2021

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"90-93 point. Fyldig, kødfuld og rund vin, hvor der er godt med fadpræg" – Houlberg (årg. 2020)
"92 point. En fyldig vin der stadig har en fin elegance over sig." – WineWherever (årg. 2020
"91 point. Portugal har så meget at byde på..." - Mad & Monopolet (årg. 2020)
"90 points. Pronounced dark fruit core with chocolate aromas. Robust and concentrated.." – Decanter (årg. 2020)

Rekord-lækker portugisisk Reserva fra Quinta de Fafide. Tænk, at man så luksuriøst fadlagret en rødvin til så lav en pris. Den var aldrig gået hos de spanske konkurrenter i Rioja eller Ribera del Duero.

Decanter, Wine Enthusiast, Wine & Spirits... og stribevis af hjemlige vinanmeldere er hvert år ude med topanmeldelser til Fafide Reserva, der simpelthen er et must-try for dig, der elsker koncentrerede og fadkrydrede rødvine.

Manden bag rødvinen hedder Rui Madeira og det navn ringer en klokke hos mange vinnydere – det er nemlig winemakeren bag en perlerække af andre kundefavoritter som Beyra Reserva, Beyra Grande Reserva og Beyra Superior.

Smagenote

Nyskænket i glasset flyder Fafide Reserva 2021 rundt i glasset med en mørklilla kulør. Duften er så tæt og koncentreret, at man skulle tro, der var Ribera del Duero. Fra glassets overflade strømmer powerdufte af violer, fede blommer og eminent fadkrydret mørk brombærfrugt med friske strejf af hindbær, sort peber og mineralsk knust granit... Smagen er fyldig og intens med perfekt nuancerede lag af røde og mørke bær. Lang og letkrydret i eftersmagen der klinger fornemt af med fine, elegante tanniner. Flotteste Fafide nogensinde? Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Quinta de Fafide Reserva Tinto

90-93/100 Houlberg (årg. 2020)
"Duftmæssigt er det mørk og tørt … en frugt bestående af brombær, blåbær og solbær. Det er en fyldig, kødfuld og rund vin, hvor der er godt med fadpræg via lakrids, tobak, småmælkede noter og en hel blomstereng. Dermed bliver det på ingen måder en fed, solmoden eller varm vin, men derimod med kølig og mørk slagside. I munden har vinen også denne lidt kølige side med mørk, rund frugt og endda med en sødme, søde lakridspiber, mørk chokolade, gammel earl-grey the, peber … frugten sådan solbær, sorte kirsebær og har i slutfasen er lille stærkt kick, der giver nogen varme i kroppen." 
(vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2020)
"Meget mørk i farven og med smag af brombær, finsk lakrids og sydfranske urter. Selv med en fyldig krop har den godt med syre og friskhed i sig. En fyldig vin der stadig har en fin elegance over sig." 
(vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

91/100 Mad & Monopolet (årg. 2020)
"Portugal har så meget at byde på, når det kommer til rødvin, og er fortsat til at betale sig fra. Denne er lavet på 100 % Tempranillo, og selvom jeg gerne vil sammenligne med Ribero Del Duero, så er den alligevel sin helt egen. I næsen har den viol, kirsebær, blomme og bitre noter af mørk chokolade. I munden er den fyldt med lækre tanniner, masser af mineraliet og en fin afstemt frugtsødme." 
(vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

90/100 Decanter (årg. 2020)
"Pronounced dark fruit core with chocolate aromas. Robust and concentrated on the palate. Long, plummy finish and mineral aftertaste."

GODT KØB - Din VinGuide (årg. 2020)
"Rund og imødekommende med masser af sorte bær. Pænt krydret struktur og fin længde."

.........

Tidligere årgange:

94/100 Barego'mad - mad & vinblog  (årg. 2017) 
"Denne rødvin har så mange lighedstræk med en ung Ribera del Duero-vin, men takket være dens geografiske placering i det nordøstlige hjørne af Portugal, får du her langt mere vin for pengene. Quinta de Fafide Reserva Tinto 2017 er en typisk Douro-vin – meget frisk og saftig i udtrykket med intense bæraromaer af de selvsamme druesorter, som anvendes til fremstilling af portvin. I glasset mørk rubinrød med en forholdsvis cremet tekstur, og en indbydende frugtdreven næse af brombær, blommer, solbær, hindbær, våd granit, blomster og lidt vanilje. Meget harmonisk i smagen med en intens frugtpalette, forholdsvis tør og en frisk blid syre som sammen med de silkebløde tanniner skaber en elegant og meget tilgængelig vinoplevelse. Det hele kulminerer i en flot lang finale, hvor tanninens sødme og de letkrydrede fadnoter stikker hovedet frem og takker af for en hyggelig aften. Gi’ nu Portugisisk vin en chance – din pengepung og smagsløg vil være dig dybt taknemmelige."
★★★★★ “Portugisisk Ribera-del-Duero-lookalike fra Douro” - vurderet ved en tilbudspris på 95,95 kr.

93/100 Decanter (årg. 2017)
"Youthful and peppery with lots of bright liquorice-infused black fruit, grass and mint; concentrated and firm with a vibrant acidity."

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2019)
"Energisk og frugt drevet vin med noter af sorte bær, sort the og edelgran. Den har tilpas med syre til at modstå den kraftige frugt. Det lette parfumeret udtryk klæder vinen utroligt godt og prismæssigt er der virkelig meget at komme efter her."

91/100 Wine Enthusiast (årg. 2019)

91/100 Wine & Spirits Magazine (årg. 2017)

90/100 Vinbladet (årg. 2019)
"Tæt duft med mørke kirsebær, mineralsk, viol. Fyldig smag, moden frugt der dækker over moden tannin, eftersmag med mørk frugt, chokolade, peber, mineralsk med markeret tannin fremme i munden." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

Bedste Value u/ 100 kr - Mad & Monopolet (årg. 2019)
"En lækker vin, som nok er den i testen, hvor du får mest value for money. Portugal kan virkelig noget, og denne vin beviser det!"

4,5 Thumbs Up – Houlberg (årg. 2019)
"Duftmæssigt snakker vi fyldig, sødkrydret vin med power, men også nogen elegance. Der er brombær, blåbær og solbær, moden og varm frugt, let marmeladefornemmelse, lidt mælkede noter og samtidig aldrig overdone, men velafbalanceret. Smagen er lidt i samme boldgade, blot med et lidt køligere udtryk, godt med power og måske endda lidt peberstærk. Der er bitter og mørk chokolade, gammel earl-grey the, godt med krydderier, men også lækker smag med et spark, der giver varme i kroppen." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

Nyd den til saftigt oksekød, lam, vildt, andesteg, simreretter og lagrede oste. Servér ved 16-18°C

Fafide Reserva Tinto er fremstillet på et klassisk Douro-blend af 60% Touriga Nacional, 25% Tinta Roriz (Tempranillo) og 15% Touriga Franca.  Druerne håndhøstes fra Quinta de Fafides egne skiferholdige marker i 550-650 meters højde. Hver druesort gærer i separate, temperaturstyrede ståltanke. Vinen blendes og modner 12 mdr. på 1-2 år gamle amerikanske egetræsfade.

Om Quinta de Fafide

Quinta de Fafide er beliggende I udkanten af São João da Pesqueira, med udsigt over floden Torto. Husets højtliggende og skiferholdige marker er et rødvins-terroir i absolut verdensklasse.

Producent og winemaker Rui Roberedo nyder fortjent stjernestatus. Ruis rødvine beviser igen og igen, at Portugals nordøstlige hjørne sagtens kan matche Toro og Ribera del Duero på den spanske side af grænsen.

Årgang 2021
Servering 16-18°C
Gemme potentiale 6-8 år efter høståret.
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
149,95 DKK
6 fl. pr. stk.
99,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb

Bestil inden

10 timer 40 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter