
Poggio Maru Negroamaro Salento IGP 2021
Verdens største Negroamaro gør det igen… Nu med vilde 97 point!
Det er ikke for sjov, når kundefavoritten Poggio Maru præsenterer sig i vinhyldens tungeste krabat af en luksusflaske. I glasset venter den vildeste, mest voluminøse powervin, vi har oplevet på signaturdruen fra den italienske støvlehæl, Apulien!
Er du til Amarone, Zinfandel og bløde powervine som fx Il Rabdomante? Og må det godt være endnu vildere? Så er det lige her, du skal stige på…
Poggio Marus 16,5 % alkoholtunge flagskib er resultatet af en nærmest uhyggelig streng selektion af topdruer fra 60 år gamle buskvine… Og af en ekstravagant forkælelse på flere typer egetræsfade!
Server den som meditationsvin eller rundt om grillen, når venner og familie for alvor skal have én på opleveren!
……
Nyd den som meditationsvin eller til steaks, barbeque, lam, vildt, julemad, simreretter og lagrede oste. Server ved 15-17°C
Hvordan smager Poggio Maru Negroamaro Salento IGP 2021?
Ved ophældningen fed og mørklilla med kulsort kerne! Næsen blæser dig bagover med højdramatisk duft af mørke kirsebær, brombærcoulis, sort peber, kanel, tahiti-vanilje, engelsk lakrids og ristede kaffebønner… I munden om muligt vildere med FED, smooth og imponerende powerfuld smag af sorte blommer, mørke bær og den lækreste spiciness fra den dyre krydderihylde. Resultatet udebliver ikke…. Vi taler velkrydret, pulserende powerfrugt, der sender strømme af velbehag rundt i hele sanseapparatet…. Minutlang eftersmag med luksuriøse fadkrydderier og elegant tanniner. Vanvittig flot syditaliener! Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.
Poggio Maru Negroamaro Salento IGP 2021 passer godt til...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.
Vindata
Druer
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener