





Mio de M.O. Reserva Toro 2017 i trækasse
Populære Mio de M.O. i dramatisk mørk Reserva-opgradering!
Intensiteten er episk… Kun de absolut bedste druer finder vej til dette sensationelle flagskib med 100% Tempranillo, 15,5 % alkohol og 22 måneder på de bedste egetræsfade.
Anmelderens sammenligning med ”en lækker Ribera del Duero” rammer spot on – selvom etiketten afslører rødvinens herkomst i nabodistriktet Toro. Den reelle forskel ligger alene i pris og prestige.
Smid denne bombe ind i en blindsmagning med seriøs Ribera del Duero og oplev kendte 3-500 kroners navne falde på stribe.
MIO de M.O. Toro Reserva 2017 er mørkere, mere kompleks og mere magtfuld i smagen, end du tør drømme om til denne attraktive pris!
Nyd den til saftige steaks, lam, BBQ, vildtkøb, kraftige pastaretter og modne oste. Servér ved 16-18°C
Hvordan smager Mio de M.O. Reserva Toro 2017 i trækasse?
Mægtig, fuldfed og dramatisk mørk ved ophældningen… Og næsen skuffer bestemt ikke! Reserva-flagskibet brager løs med kæmpefrugt og krydret kompleksitet i spansk topklasse. Mørkristet kaffe, engelsk lakrids, urter og chokolade forenes forbløffende elegant med dybe noter af knuste violer, vilde hindbær, sorte blommer, kirsebær og fuldmodne brombær… I munden fed og maskulin med imponerende frugtdybde, der holder flot styr på fadkrydderierne og de 15,5% alkohol. Solmodne, bøfvenlige tanniner kommer suverænt på banen i den minutlange, komplekse eftersmag. Så kan Ribera del Duero altså bare komme an! Drik nu, eller gem +15 år fra høstået.
Mio de M.O. Reserva Toro 2017 i trækasse passer godt til...
Om Rui Roboredo Madeira

Producenten bag vinene fra Beyra er den anerkendte Rui Roboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård i landsbyen Vermiosa, som tilbage i 1987 gav ham sin debut som vinmager. Rui er opvokset i Douro-dalen, men har rejst hele verden rundt for at besøge vindyrkende regioner og lære om vinproduktion. Derfor var det ligesom at vende hjem for ham, da det endelig kunne lade sig gøre.
Vinmarkerne fra Beyra er blandt de højeste i hele Portugal og ligger omringet af bjerge. Et fantastisk sted med beliggenhed i hele 750 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og friskhed.
Rui er siden 1987 blevet en portugisisk superstjerne indenfor vinproduktion, og kombinationen af hans evner i kælderen og markernes placering er helt fænomenal. Han forsøger konstant at bringe innovation og nyskabelse til de ældgamle vinmarker, som ligger i og omkring Dourodalen.
Rui nyder velfortjent stjernestatus. Hans rødvine beviser igen og igen, at Portugals nordøstlige hjørne sagtens kan matche Toro og Ribera del Duero på den spanske side af grænsen. Hans vine er blevet Beira Interior-regionens flagskib. Rui råder over små 10 hektarer med vinmarker i Beira Interior D.O., hvorfra han producerer vine til serien Beyra Vinhos de Altitude.
Foruden vinene fra Beyra producerer Rui vine fra Douro D.O. som er verdens ældste officielle vinregion. Douro-floden glider igennem hele regionen og giver liv til alle de vinstokke, hvis druer anvendes i portvin såvel som i bordvin. I samme region ligger underregionen Douro Superior, hvor Rui har 17 hektarer på Quinta da Pedra Escrita. Vinhuset er i Ruis hænder blevet til et 8. generations familiejet vinhus. Samtidigt ejer han 12 hektar på Quinta de Fafide i samme region, hvor der også bliver lavet enkeltmarksvine. Det stopper ikke der. Rui Madeiras topanmeldte vine fra hans serie Castello d’Alba, som var hans første serie, han frigav som uafhængig vinmager, kommer nemlig også fra Douro D.O.
En mand som er født af landet og lever og ånder af naturen, som har en finger med i næsten alt der foregår i både Douro såvel som Beira.
Vindata
Druer
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold