Mastro Zin "Gold Bottle Edition" Zinfandel 2020
Mastro Zin "Gold Bottle Edition" Zinfandel 2020
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
I denne "Gold Bottle Edition" får du hele 6 flasker 96 point syditaliensk Zinfandel - heraf den ene i lækkert gulddesign!
En gylden mulighed for fans af Amarone, Ripasso og Primitivo...
Mastro Zin er en ægte dansker-Zinfandel med den blødeste mørke bamsefrugt og de mest luksuriøse, søde krydderier fra 5 måneders fadlagring.
2020 er hidtil bedste årgang med 96 point hos Annuario dei Migliori Vini Italiani!
Mastro Zin er skabt af vinhuset bag kultvinen Tagaro Limited Edition, Syditaliens måske største Primitivo/Zinfandel. Og i glasset taler topkvaliteten for sig selv...
Hver gang du køber 6 flasker, er en af flaskerne i eksklusiv GULD! Det er altså først den 12. flaske, der udløser guldflaske nr. to.
Smagenote
Mørk kirsebærrød i glasset. Næsen lover pragtfuld Zinfandel med intens og venlig duft af kirsebær, solbær, lakrids, vanilje, rosiner, sød balsamico og mørk chokolade. I munden sveskeblød og frugtfyldig med masser af vanilje, kaffe, røg og chokolade fra fadet. Eftersmagen runder perfekt af… lang og velkrydret med de blødeste tanniner i mands minde. En Zinfandel som de fleste vil elske! Drik nu, eller gem, 5-6 år fra høståret.
Anmeldelser af Mastro Zin Zinfandel 2020
96 point - Best Italian Wines Annuario
91/100 Rasmus Christensen, Winewherever
"Selvbehersket Zinfandel vin der har nedtonet denne drues sødmefulde karakter, og i stedet fremskabt en spændstig og livlig vin. Og det klæder den virkelig godt. Den har noter af egetræ, vanille, syrlige mørke bær og urter."
Nyd den som hyggevin – eller til oksekød, lam, and, flæskesteg, pulled pork, burgers og modne oste. Server ved 15-18°C.
Vinen er fremstillet på 100% Zinfandel (Primitivo), som Lorusso Michele høster fra op til 30 år gamle vinstokke i berømte Apulien. Druerne afstilkes og gennemgår op til 36 timers koldmaceration, hvilket hjælper til at udtrække ekstra farve og frugt fra skallerne. Gæringen sker på ståltank med frugtbevarende temperaturstyring. Vinen fuldendes med 5 måneder på små egetræsfade (”medium toast”) samt 4 måneders på flaske før frigivelse.