Masca del Tacco Lu'Li Primitivo 17,5% Limited Edition 2021
Masca del Tacco Lu'Li Primitivo 17,5% Limited Edition 2021
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"98 point" - Best Italian Wines Annuario - tre årgang i træk!
En af Danmarks mest solgte rødvine… Nu kan du opleve Lu’Li, danskerdarlingen over dem alle, i ultimativ specialudgave med Primitivo-power, superkræfter og rekordhøje 17,5% alkohol.
Den normale Lu’Li imponerer med 4,1 stjerner på Vivino. Limited Edition sprænger ALLE skalaer...
Masca del Tacco har netop fået de italienske sommelierers anerkendelse for landets bedste Primitivo samt en af de 10 bedste vine, så de ved om nogen, hvordan man behandler Syditaliens mest populære drue...
Sensationel blød og voluminøs. Frugtpower i Amarone-klassen. Og alle de luksuriøse krydderier der for længst har gjort Lu’Li til folkeeje.
Træk turbo-Primitivoen op når der skal hygges igennem omkring grillen, eller når venner og familie for alvor skal imponeres...
Smagenote
Ved ophældningen mørk og mægtig i glasset… Næsen garanterer syditaliensk Primitivo i monsterklassen med intens og indsmigrende duft af røde blomster, fuldmodne hindbær, kirsch, rosin og fed brombærkompot, der giver plads til himmelske nuancer af skovbund, lakrids, sød lagret balsamico, chokolade og aromatiske middelhavsurter… I munden mørkfrugtet med imponerende fylde og en drønende lækker, varmende bamsefrugt. Eksotisk fadkrydderi og et mylder af lækre smagsnuancer indtager mundhulen i den kolonorme, pulserende afslutning... Wauw! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.
Anmeldelser af Masca del Tacco Lu'Li Primitivo Limited Edition 2021
98 point - Best Italian Wines Annuario (årgang 2019, 2020 & 2021)
Nyd den som meditationsvin – eller til barbeque, pulled pork, and, flæskesteg, vildt og lagrede oste. Servér ved 15-17°C
Vinen er lavet på minimum 85% Primitivo, som garneres med nøje afstemt Cabernet Sauvignon og Negramaro. Druerne senhøstes fra meget gamle apuliske vinstokke, når de har opnået en enestående modenhed. Vinen gærer frugtbevarende på temperaturstyret ståltank. Herefter får den ekstra smagsdybde og krydret kompleksitet ved lagring på et mix af små barrique-fade, melemstore tonneauxfade og store traditionelle fade.
Om Masca del Tacco
Masca del Tacco blev grundlagt i 2010 af Amando Mergè og sønnen Felice, som overtog og moderniserede et gammelt kooperativ på Salento-halvøen i Apulien. Masca del Tacco råder over 50 ha med fortrinsvis gamle vinstokke.
Arbejdet i marken foregår traditionelt og manuelt, mens vineriet er gearet til topmoderne produktion af rene og frugtige vine.