Masca del Tacco Edizione Hostaria Apulia Rosso 2023

Masca del Tacco Edizione Hostaria Apulia Rosso 2023
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"97 points. " – Best Italian Wines Annuario
"93 point. Søde kirsebær, vanilje, svesker og figner... Masca del Tacco kører deres egen stil, og den er der smæk på." – WineWherever (tidl. årg.)
"92 point. Glimrende italiensk ... Masser af frugtsødme, fylde og kraft" - Mad & Monopolet (tidl. årg.)
Længe udsolgt kæmpehit… Nu kan vi igen levere populære Hostaria fra et af DK’s mest populære vinhuse!
Alle der har du haft enten Lu’Li eller Piano Chiuso (Italiens officielt bedste Primitivo!) i glasset ved, at Masca del Tacco giver garanti for rødvinsoplevelser i syditaliensk topklasse.
Med Edizione Hostaria 2023 er samme Masca del Tacco på banen med Apuliens nok bedste rødvinskøb! Og kan fans af Amarone, Ripasso samt syditalienske rødvine på Primitivo-druen kan godt glæde sig...
Forvent masser af blød frugtpower og søde krydderier i smagen, der passer perfekt til en lang række af populære retter... fra pizza og pasta til BBQ og steaks.
Edizione Hostaria 2023 er et tæskelækkert blend af topdruerne Negroamaro, Primitivo, Sangiovese og Merlot, som sammen med søde egetræskrydderier løfter smagsoplevelsen til et flot niveau.
Smagenote
I glasset imponerende mørk kirsebærrød med lilla kant… Næsen oser af syditaliensk frugtcharme med koncentreret duft af tørrede violer, sort peber, solmodne blommer, brombær og svesker, der følges lækkert på vej af vanilje, engelsk lakrids og chokolade fra egetræsmodningen… Lækker smooth og bamseblød på tungen hvor den perfekt krydrede powerfrugt går hånd i hånd med en uimodståelig saftighed. Venlige tanniner, søde rosinstrejf samt luksuriøse egetræskrydderier runder den lange eftersmag flot af. En herlig syditaliensk charmetrold! Drik nu, eller gem 5-6 år fra høståret.
Anmeldelser af Masca del Tacco Edizione Hostaria Rosso
97 point - Best Italian Wines Annuario (tidl. årg.)
93 point - WineWherever, Rasmus Christensen (tidl. årg.)
"Hvis der er nogen der er garant for at lave ekspressive vine, så er det Masca del Tacco. Og deres jubilæumsudgave kunne heller ikke være anderledes. Ud af glasset springer søde kirsebær, vanilje, svesker og figner. I munden er der godt med frugtsødme, forfriskende syre og tanniner, der indrammer hele herligheden. Masca del Tacco kører deres egen stil, og den er der smæk på. 93P"
92 point - Mad & Monopolet (tidl. årg.)
"Jeg har smagt stort set alt fra Masca del Tacco, som laver glimrende italiensk vin. Denne vin er fyldt med tætte noter af blomme, rosiner, brombær, krydderier og vanilje. I munden er den fyldig og har masser af frugtsødme, fylde og kraft. Det er en vin for dig, som elsker de store fyldige og sødmefulde vine, hvor varme, fad og sødme fremstår klart i glasset."
Nyd den som en perfekt hyggevin eller til BBQ, flæskesteg, and, danske retter med surt og sødt, pasta, pizza, tapas og ostebord. Servér ved 16-18°C
Vinen er fremstillet primært på Negroamaro-druen. Edizione Hostaria 2023 får yderligere kompleksitet fra druerne Primitivo, Merlot og Sangiovese. Alle vindruer selekteres fra rustrøde apuliske topmarker med jernholdig kalk, og i vineriet behandles hver enkelt druesort separat før det endelige blend. Den frugtbevarende modning på ståltank fuldendes med et touch af egetræsmodning.