





Masca del Tacco Edizione Hostaria Apulia Chardonnay 2024
Blød og charmerende frugtfrisk Chardonnay fra et af Italiens mest populære vinhuse!
Med sin dejligt cremede og frugtbetonede smag af pære, fersken og honningmelon er Edizione Hostaria 2023 den perfekte ledsager til fede fisk, fjerkræ, vegetariske retter og svinekød.
Masca del Tacco lægger navn til nogle af de mest kendte syditalienske vine, og den italienske forening af sommelierer har ikke uden grund haft en af husets vine på sin TOP10 over Italiens bedste vine. Her er kvaliteten bare altid i orden!
Nyd den italienske Chardonnay som aperitif eller servér til fisk, skaldyr, sushi, kylling fra grillen, pastaretter, lyst kød samt milde oste. Nyd vinen ved 10-12°C
Hvordan smager Masca del Tacco Edizione Hostaria Apulia Chardonnay 2024?
Hostaria Apulia Chardonnay 2024 står klar og elegant citrusgrøn i glasset… Næsen lover lækker Chardonnay med solmodne syditaliske aromaer af pære, honningmelon, citrus, jasmin og fersken, som gemmer på fine aromatiske urter samt et friskt mineralsk pust af salt havbrise… På tungen smooth, frisk, lækker og vedvarende i smagen, der imponerer med både frugtpower og finesse. Elegant og harmonisk afslutning der straks kalder på endnu en slurk… Fremragende hvidvin fra fænomenale Masca del Tacco! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Masca del Tacco Edizione Hostaria Apulia Chardonnay 2024 passer godt til...
Hvordan er Masca del Tacco Edizione Hostaria Apulia Chardonnay 2024 fremstillet?
Vinen er fremstillet på 100% Chardonnay, som Masca del Tacco selekterer fra udvalgte apuliske marker, hvor den rødlige jordbund skyldes et højt indhold af mineralsk jernoxid. Vinen er skabt i en ren og frisk stil med frugtbevarende temperaturstyring under gæringen. Efter endt fermentering modner vinen på ståltank i kontakt med de fine gærrester, der føjer fedme og elegance til smagsoplevelsen.
Druer
ChardonnayOm Poggio Le Volpi
Poggio le Volpi vine
I 2013 blev vineriet kåret til "Winemaker of The Year" af den italienke vinguru Luca Maroni og har fået guldmedalje ved Vinitaly! Denne vin kommer fra en vores nye leverandører, nemlig Poggio Le Volpi. Vingården ligger med alle sine marker vendt mod syd, så her er unikke muligheder for at lave vine med høj intensitet, styrke og smagen af fuldmodne bær.
Poggio le Volpi rødvine
Poggio Le Volpi er en lille familie-ejet vingård, der ligger omkranset af områderne Frascati, Monte Porzio Catone og Agro Romano. Amando Mergè etablerede vingården i 1970, og vinen i dag laves af sønnen Felice Mergè, som er blevet skolet på Italiens fineste vingårde. Poggio le Volpi ejer selv 40 hektar med vinstokke og har derudover et tæt samarbejde med mange nabogårde om at levere druer på faste kontrakter.
Vindata
Druer
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Næringsindhold
Allergener























