Tilbage

Spanien

Lopez Cristobal Bagus Ribera del Duero 2020 i trækasse

1 fl. pr. stk.
459,95DKK
6 fl. pr. stk.
389,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

TEST WINNER - High Expression

Envero Awards

96 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

95 Point

Houlberg

95 Point

Mad og Monopolet

95 Point

Flaskehalsen

94 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

⭐ 4,2

Vivino

Supervin.dk

Bestil inden

11 timer 18 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Spanien

Lopez Cristobal Bagus Ribera del Duero 2020 i trækasse

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”EXCELLENT VINTAGE” - CONSEJO REGULADOR D.O. RIBERA DEL DUERO

"Hvis du er til de spanske konger (Vega Sicilia, Clos Erasmus) og ikke vil betale flere tusinde kroner, så kan du faktisk få noget, der ligner dem til en brøkdel af prisen." 

Så begejstret skrev Mad & Monopolet om Bagús 2019. Nu er Ribera del Dueros VILDESTE VALUE endelig landet i den hypede årgang 2020, der fra officielt hold er tildelt den højest mulige klassifikation. Vi taler eksempelvis en endnu større årgang end i 2018, hvor Bagús stak af med æresprisen og høstede maksimale 96-100 point i Concurso Zarcillos smagning af 1600 spanske og internationale vine!

Bagús 2020 bekræfter verdensklassen som testvinder ved Envero Awards i topkategorien "High Expression" - foran et felt af Ribera del Dueros prestigiøse topvine. Envero Awards er dedikeret 100% til blindtest af de bedste vine fra Ribera del Duero. Juryen består af mere end 1000 smagere - fra professionelle til vinentusiaster og vinglade amatører. Det her er både eliten og folkets favorit...

Flagskibet trodser enhver prislogik med unik enkeltmarks-eliksir fra Pago de Manvirgos 85 år gamle Tempranillo-stokke. Der er næsten ingen drueklaser på hver vinstok, men de få der er, koncentrerer al næring og intensitet.

Derfor kan Galo Lopez blot mønstre i omegnen af 5.000 flasker af sin kongevin, som efter 14 mdr. på de bedste franske og amerikanske fade giver baghjul til sine langt dyrere konkurrenter.

Smagenote

Direkte fra flasken sejler Bagús 2020 fed og intens mørklilla rundt i glasset… Næsen varsler Ribera del Duero i ren verdenklasse! Et luksuriøst slør af Valrhona-chokolade, ristede kaffebønner, engelsk lakrids og kokos smyger sig elegant om powerfulde frugtnoter af viol, blåbær, brombær, sorte blommer og hindbæressens... Urtet finesse. Vibrerende kalkstensmineralitet. Et perfekt tanninbid i finalen. Vi er nødt til at spørge igen... Hvor stor Ribera del Duero tør du drømme om til langt under 500 kr.?!! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret. 

Anmeldelser af Lopez Cristobal Bagus Ribera del Duero 2020

TEST WINNER - HIGH EXPRESSION - ENVERO AWARDS

96/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Bagus er Lopez Cristobal’s enkeltmarksvin fra gamle stokke på højtliggende kalkholdige vinmarker. Og hold nu fast, hvor har de vinstokke kastet guld af sig. Noter af egetræsfad, der er godt i gang med at integrere sig, mørk frugt, friskbrygget kaffe, værktøjskasse og et touch af terroir. Opløftet af en enorm syre, der ikke er bleg for at vise hvem der bestemmer. Og denne taktfaste syreprofil skaber alt den energi man kunne drømme om i en vin af denne kaliber. Stor vin!"

95/100 Houlberg
"
Duften er tæt, intens og dyb … frugten mørk med brombær, blåbær, dadler, svesker, blommer med stor frodighed … vi er sgu virkelig inde i nerven af Ribera del Duero. Der er selvfølgelig også godt med noter fra fad … kakao, kaffe, vanilje, kanel, tobak, mælkechokolade, lakrids og så også lidt ristede og småbrændte noter og grønne urter. Hvor smager Bagús også godt og der gik denne aften heller ikke længe, inden at flasken var tom. Det er cremet og blødt som fløjl og velour. Det er en mørk og intens vin med disse sødbrændte noter, en fyldig og kraftig frugt med solbær, brombær, sorte kirsebær, engelsk lakrids, bitter mørk chokolade, vanilje, kaffe samt søde krydderier, men alt sammen balanceret så flot. 95 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 459,95 kr., men kan fås til 389,95 kr. ved køb af 6 flasker. "

95/100 Mad & Monopolet
"Det her er helt enkelt stor vin, og den er lavet ud fra fokus på kvalitet, selektion og traditioner. I næsen har den duft af brombær, viol, kærnemælk, bacon, espresso, mørk chokolade og et hint af timian. I munden er den fyldig, krydret, og tanninerne er velintegrerede med frugtsødmen og den latente syre - det er helt enkelt Ribera Del Duero, når det er bedst. pr. stk. 459,95 / v/ 6 fl. pr. stk. 389,95"

95/100 Flaskehalsen
"Jeg har snart været omkring Bagús i mange på hinanden følgende årgange, og hver gang bliver jeg imponeret. Ribera del Duero er så meget mere end de store, tunge navne, og selvom Lopez Cristobal er et stort navn i det spanske område, så er der langt til de top-hypede huse... Selvfølgelig laver de store huse stor vin, men deres navn og ry hiver prisen op til et unødvendigt niveau. Derfor går jeg rigtig gerne efter de huse, der bruger flere kræfter på at lave vin, end på at markedsføre sig. Monteabellón er forrygende, når det skal være blidt og nemt at gå til, mens Lopez Cristobal er lidt mere klassisk Ribera del Duero med markante tanniner og et mørkt udtryk. Det betyder også, at Bagús 2020 vil have godt af en del år i kælderen, for i sin helt unge stil er den relativt hård i tanninerne. Men balancen mellem krydderi, mørk bitterhed og maser af rød frugt, lover rigtig godt for, hvor højt niveau denne vin kan opnår om 8-10 år. Normalpris kr. 459,95 – Set til kr. 299,95"

94/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Stor vin fra Ribera del Duero. Besidder alt det, sådan én skal have: en sand kanonade af råfrugt, brombær, lidt ymer, velhængt flæskekød, et lille viff af kokos og en kant af appelsinskal, der er så typisk for tempranillo. Dyb, intens og smeltende blød i munden, men dog med en garvesyre, der minder mig om, at det ikke er ren saftevand jeg drikker. 94. Spottet hos Supervin til ca. 400 kr. "

……..

Forrige årgang:

94-97/100 Houlberg (årg. 2019)
"6 Thumbs Up. Duften er afgrundsdyb. Vi snakker brøndgraverdyb ... og samtidig frodig, gavmild, overdådig og ødsel, virkelig fed, opulent med store og eksplosive fadnoter som  vanilje, kanel, tobak, mælkechokolade, kaffe, sød lakrids, søde krydderier og ristede elementer. Frugten er mørk, intens, sød og koncentreret med blåbær, brombær, blommer samt sorte kirsebær. Jesus hvor er det cremet. Sådan smager vinen også ... cremet, blød, rund og virkelig som vinøs nervøs velour, der glider behagelig gennem ganen. Det er en stor, ret fyldig og bastant vin, som føles som en gammel velkendt sofa, bløde lommer i en fleecetrøje eller blød massage i munden.  Der er mørk og fyldig frugt, solbær, brombær og modne sorte kirsebær, tør engelsk lakrids, bitter mørk chokolade, vanilje, kaffe og søde krydderier, men samlet går det hele op i en flot koncentreret enhed." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 389,95)

96/100 Guía de Vinos y Aceitas (årg. 2019)

96/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2019)
"Intentisiteten i denne vin er bare imponerende. Den har dybte, med en god mængde mørk fyldig frugt der er matchet af en næsten elektriske høj syre, der river i mundhulen. Måske lyder det ubehageligt, men det er i virkeligheden meget betagende. Eftersmagen udvikler sig over lang tid, og sætter en tyk streg under vinens høje kvalitet. Ribera del Duero og Lopez Cristobal når det er bedst." (vurderet ved en tilbudspris på 389,95)

94/100 Din VinGuide (årg. 2019)
DELT NR. 4 I TEST AF "24 FREMRAGENDE JULEVINE": "Intens vin med brombær, mokka, mørk chokolade og vanilje i smagen. Flot dybde og en rigtigt flot koncentreret Ribera del Duero vin. Lang og kompleks afslutning."

GOLD WINNER – Berliner Wein Trophy (årg. 2019)

Den flotte vin går særdeles godt til lam, grillet oksekød, kraftige tapas, vildt og modne oste. Nydes ved 15-17°C

Lopez Cristobal Bagús 2020 er fremstillet på 100% Tempranilllo. Druerne håndplukkes fra 85 år gamle stokke, der vokser i 850 meters højde på kalkholdige Pago de Manvirgo.

Temperaturstyret gæring ved 28°C for optimalt udtræk af farve, smag og tannin. Modnet 14 mdr. på 100% nye egetræsfade, heraf 80% franske og 20% amerikanske. Vinen færdigmodner hele 18 mdr. på flaske før frigivelse. Samlet produktion: 5.000-8000 flasker.

Om Lopez Cristobal

Den passionerede vinentusiast Santiago Lopez, som var uddannet inden for landbrug, købte til at begynde med vinstokke i Ribera del Duero. Til at starte med solgte han udelukkende sine druer til andre vinerier, men drømmen var hele tiden at kunne lave vin selv. Hans kone, Lola Cristobal, var ud af en familie, der dyrkede druer, så hun kunne bistå ham i forfølgelsen af drømmen.

Det førte i 1994 til grundlæggelsen af vineriet Lopez Cristobal, der er en sammentrækning af parrets efternavne.  Der blev foretaget store investeringer og lagt hårdt arbejde i udviklingen af vineriet. Og snart var de klar til at producere vin selv. En drøm var nu opfyldt. I dag får de hjælp af sønnen Galo, der indgår i det kompetente og dedikerede team af winemakere. Lopez Cristobal råder over 50 hektar vinmarker, fordelt på 9 terroir-specifikke parceller omkring Roa de Douro.

Fra hoveddruen Tempranillo, samt 5 hektarer med Merlot, Cabernet Sauvignon og Albillo, frembringer Lopez Cristobal en komplet portefølje af topanmeldte Ribera del Duero-vine, der både er elegante, powerfulde og velafbalancerede. Kort sagt: Vine med klasse. Cristobals vine udgør en smuk forening mellem moderne og traditionel Ribera-vin og placerer sig et sted midtimellem.

Passer godt til

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Ost

Tapas

Svampe

Årgang 2020
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +25 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. trækasse
1 fl. pr. stk.
459,95DKK
6 fl. pr. stk.
389,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

TEST WINNER - High Expression

Envero Awards

96 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

95 Point

Houlberg

95 Point

Mad og Monopolet

95 Point

Flaskehalsen

94 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

⭐ 4,2

Vivino

Supervin.dk

Bestil inden

11 timer 18 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter