Klik/Tryk for at zoome

Lopez Cristobal Bagus Ribera del Duero 2016

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

"6 ud af 6... Gudsbenådet Bagus" - Flaskehalsen

Tempranillo i topklasse. Druerne kommer fra 85 år gamle vinstokke på den kalkholdige enkeltmark ”Manvirgo”. 

- Kun det bedste råmateriale er godt nok til Bagus, det populære flagskib hos Lopez Cristobal. 

En fantastisk Ribera del Duero, som ved flere blindsmagninger her i huset har givet baghjul til lagt dyrere vine – inkl. Flor de Pingus!  

Leveres i smukke originale trækasser.

Smagenote

Dyb lilla i glasset. Næsen er kraftfuld og kompleks med hindbær, blåbær, blommer og svesker, samt elegante fadnoter af vanilje, chokolade, mokka og nellike. Rig, smooth og frugtlækker med harmoniske og luksuriøse fadkrydderier. Lang og nuanceret finish. Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.

Anmeldelser af Lopez Cristobal Bagus 2016

93/100 Gourmet Guide

92/100 Guia Peñin 
"Colour: dark-red cherry. Nose: toasty, spicy, cocoa bean, ripe fruit, black fruit. Palate: flavourful, toasty, fine bitter notes."

★★★★★★ 6/6 - Flaskehalsen
"...en mørk, tæt og tæskelækker vin, der kaster om sig med afbalancerede og vidunderlige power-noter og elegante finesser. Den har lagret i 14 måneder på nye egefade, og det giver en struktur i vinen, som berettiger prisen til fulde. De følgende 18 måneder på flaske har givet ro og balance, og der er ingen tvivl om, at yderligere år i kælderen vil gøre endnu større underværker. Det store problem er bare, at hvis du først har smagt den, så bliver det svært at holde nallerne fra den i årevis, for den smager allerede helt fantastisk. Top-modne frugter, krydderier, en fornemmelse af mørk chokolade, mørke bær, kaffe og urter giver en kompleksitet, der er imponerende og helt i topklasse."

4,0 stjerner Vivino (515 bedømmelser)

Anbefales til lam, kraftige gryde- og vildtretter, oksekød og modne oste. Nydes ved 15-17°C

Lopez Cristobal Bagús er fremstillet på 100% Tempranilllo. Druerne håndplukkes fra 85 år gamle stokke, som vokser i 850 meters højde på kalkholdige Pago de Manvirgo.

Temperaturstyret gæring ved 28°C for optimalt udtræk af farve, smag og tannin. Modnet 14 mdr. på 100% nye egetræsfade, heraf 50% franske og 50% amerikanske. Vinen færdigmodner hele 18 mdr. på flaske før frigivelse. Samlet produktion: ca. 3.000 flasker.

I 1994 opgraderede Santiago López sin faders farm i Ribera del Duero til et ambitiøst og visionært vineri. Santiagos kone, Lola Cristobal, har inspireret til firmanavnet, mens sønnen Galo indgår i teamet af winemakere.

Lopez-Cristobal råder over 50 hektar vinmarker, fordelt på 9 terroir-specifikke parceller omkring Roa de Duro. Fra hoveddruen Tempranillo, samt 5 hektarer med Merlot, Cabernet Sauvignon og Albillo, frembringer Lopez Cristobal en komplet portefølje af topanmeldte Ribera del Duero-vine.

Læs mere

Passer godt til

Hygge

Grill

Okse

Vildt

Lam

Ost

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 409,95  DKK
6 fl. pr. stk. 339,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 239,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Gourmet Guide

92 Point

Guia Peñin

Flaskehalsen

Vivino

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18 °C
Gemme potentiale + 10 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl