





Les Glaneuses Pinot Noir 2022
Jep, det her er Pinot Noir med så stor læskefaktor og frugtcharme, at selv garvede bourgognebønder må klø sig i skægget over forholdet mellem pris og kvalitet.
Så bli'r fransk Pinot Noir altså ikke mere saftlækker til prisen!
Hemmeligheden bag kvaliteten er et solrigt klima med kølige bjergvinde fra Pyrenæerne, der giver optimale betingelser for druemodning med Pinot Noir-druens unikke friskhed og finesse i behold.
Resultatet er den herligste allrounder præsenteret i elegant provencalsk amforaflaske. Les Glaneuses gør det igen… Temaet bag vores mest populære rosé leverer også rødvin i særklasse. Glæd dig!
Nyd den til tapas, fjerkræ, fisk og skaldyr, fyldige salater og cremede oste. Eller bare som et saftigt hyggeglas! Servér ved 12-17°C
Hvordan smager Les Glaneuses Pinot Noir 2022?
Nyskænket præsenterer Les Glaneuses sig elegant bourgognerød… I næsen pakket med violparfume, saftige skovjordbær, indsmigerende kirsebær og et lille burgundisk strejf af skovbund… Vinen lægger sig blød og venlig på tungen, mens smagen nærmest oser af saftig og selvsikker Pinot Noir. Herlig læskende og forfinet afslutning med charmerende peberstrejf og kælne tanniner. Her går ingen galt i byen – fremragende vin til prisen! Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.
Les Glaneuses Pinot Noir 2022 passer godt til...
Hvordan er Les Glaneuses Pinot Noir 2022 fremstillet?
Les Glaneuses Pinot Noir er lavet på 100% Pinot Noir, som Les Glaneuses-teamet selekterer fra udvalgte sydfranske terroirs, hvor kølige bjergvinde fra Pyrenæerne giver Pinot Noir med stor frugtappel og herlig aromatisk finesse.
Straks efter ankomsten til vineriet sorteres og afstilkes druerne. Mosten gærer med frugtbevarende temperaturstying på ståltank, mens 15 dages ”punch downs” sikrer et afstemt udtræk af farve, smag og tanniner fra drueskindet. Vinen fuldendes med 4 måneders lagring i kontakt med de fine gærrester.
Druer
Pinot NoirVindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold