Tilbage

Frankrig

Laurent Godard Champagne Mannaz Brut

1 fl. pr. stk.
499,95DKK
6 fl. pr. stk.
399,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

92 Point

Mad og Monopolet

91 Point

Houlberg

91 Point

Vinhulen.dk

Gold Medal Winner

Gilbert & Gaillard

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Frankrig

Laurent Godard Champagne Mannaz Brut

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”93 point. Eftersmagen bliver hængende i munden og skaber et elegant og smagfuldt aftryk. Meget velkomponeret champagne.” – WineWherever

"92 point. Top lækker næse ... Ren bossanova i smagen, der både besidder friskhed og modne toner. Fin koncentration på frugten og glimrende længde på smagen." - Vinexpressen

"92 point. Gør sig fremragende som velkomstdrink eller til østers."  - Mad & Monopolet

"91 point. Virkelig lækkert forhold mellem syre, bitternoter, modensødme og sprødheden med lækre bobler. Drikker dejligt til en fin pris." - Vinhulen

Et absolut must-try fra mikroproducenten Laurent Godard.

Vi er i det vestlige Vallée de la Marne, hvor Meunier stråler som kongedruen over dem alle. Her har familien Godard i over 100 år dyrket vin og blevet dus med hver eneste vinstok på vinhusets sølle 4,16 hektar i Verneuil.

Mannaz Brut er Laurent Godards signatur-champagne, som familien baserer på en kræsen drueselektion fra enkeltmarkerne Les Carreaux, Les Grés, Les Hauts de la Malmaison og Les Quatrièmes. I kælderen forkæles Mannaz  med hele 36 måneders flaskelagring samt 22% Reserve-vin gemt fra store årgange.

Resultatet er en fornemt balanceret champagne, hvor Meunier-druens charmerende frugtappeal får ekstra pondus fra den ambitiøse flaskelagring samt en betydelig rygrad af Reserve-vin i blendet… Mums!

Smagenote

I glasset afslører fine, fine bobler en betydelig flaskelagring og giver løfter om champagne i høj kvalitet… Næsen bekræfter niveauet med intenst forførende duft af fersken, pære, friske grønne samt bagte æbler, tørret frugt, skovjordbær, honning, mandel, brioche, hasselnødder og fine krydderier… I munden får du masser af umiddelbar frugtcharme, der suppleres med elegant smagsdybde og kompleksitet fra flaskelagringen samt fra den høje andel af Reserve-vin. Lang, rig og smukt nuanceret finish… Suveræn champagne og til prisen et rent home-run fra mikrohuset Laurent Godard!! Drik nu, eller gem 8-10 år  

Anmeldelser af Laurent Godard Champagne Mannaz Brut

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
”Sprød Chardonnay champagne med umamismag i retningen af parmesanost og syrlige Cox Orange æbler. Den har en perfekt balance mellem syren, den frugtfyldte krop og dosagen. Eftersmagen bliver hængende i munden og skaber et elegant og smagfuldt aftryk. Meget velkomponeret champagne.”

92/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Top lækker næse, ja nærmest et frontalangreb af æblekerner, strejf af røde bør og en gnist af ristede mandler. Ren bossanova i smagen, der både besidder friskhed og modne toner. Fin koncentration på frugten og glimrende længde på smagen. 92 | Spottet hos Supervin til 240 kr. "

92/100 Mad & Monopolet
"
Champagne på det klassiske blend i en skøn udgave. Duft af citrus, friske pærer, grape, æbler, nektariner, hasselnød og et lille hint af karamel. I munden er den syrlig og har en god dybde med både sødme og mineralitet. Gør sig fremragende som velkomstdrink eller til østers." 

91/100 Houlberg
”Hold da op ... det dufter vildt af gærede æbler, æblemost, bagte æbler, kvæde, bagte figner, gule blommer, tør jord samt noget ny slynget honning ... faktisk masser af duft af honning ... og altså masser af æbler. I munden har champagnen en god kombination af bitter lemon og sødme. Der er lemonade, tonicvand, røgede elementer, krydderier, grønne krydderurter, modne æbler og modne pærer. Boblerne er egentlig fin og fint vedvarende, men stilen er lidt til den fyldig side med denne gode balance mellem bitterhed og sødme. 91 point. Forhandles af Supervin

91/100 Vinhulen
"Lys strågul til strågul. Duften rummer masser af æble og sekundært pære med masser af friskhed og supplement af nød, karamel og lille sødme. Smagen har en passende og behagelig moden sødme, der supplerer æblenoter, pærenoter og de små indslag af karamel, smør og nødder. Virkelig lækkert forhold mellem syre, bitternoter, modensødme og sprødheden med lækre bobler. Drikker dejligt til en fin pris. Forhandler: Supervin | Pris: 239,95 kr v/6 fl."

Gold Medal Winner – Gilbert & Gaillard

Nyd den som festlig aperitif eller til sushi, fisk og skaldyr, rogn, tapas, salater og cremede oste. Servér ved 6-10 °C.

Mannaz Brut er fremstillet på et klassisk Vallée de la Marne-blend af 34% Meunier, 24% Chardonnay og 20% Pinot Noir, der suppleres med 22% ”Reserve wine” gemt fra store, gamle årgange. Laurent Godard selekterer druerne fra familiens 4,16 hektar i Verneuil, nærmere bestemt fra enkeltmarkerne Les Carreaux, Les Grés, Les Hauts de la Malmaison og Les Quatrièmes. Basisvinen modner 7 måneder på de fine gærrester på ståltank  før andengæringen på flaske, der afsluttes med 36 måneders flaskelagring med de fine gærrester. Vinen degorgeres 3-6 måneder før frigivelse til salg. Dosage: 9,6 gram pr. liter (“Estate made” Liqueur d’expedition)

Om Laurent Godard

I hjertet af Vallée de la Marne, nærmere bestemt i landsbyen Verneuil, har vi skaffet adgang til den fabelagtige mikroproducent Laurent Godard, der udelukkende laver champagne fra egne vinmarker.

Du smager det straks! Det her er terroirvin af fineste karat. Gennem fire generationer har familien opnået nærmest intimt kendskab til hver eneste vinstok på familiens blot 4,16 hektar. Vi er direkte i epicentret for champagnedruen Meunier, der helt naturligt dækker 2,55 ha. Resten udgøres af Pinot Noir og Chardonnay, der i blends bidrager med hhv. krop og mineralsk finesse.

Meunier-druen er lige nu trendy som aldrig før - og fortjener sin succes! Fra første slurk rislende frugtlækker og "moreish" som ingen anden champagnedrue. Men ikke nok med det... Meunier leverer samtidig en seriøs og unik karakter der sætter betydeligt aftryk i mange store champagner - som eksempels Krug Grande Cuvée. Seriøsiteten genfinder vi hos Laurent Godard, hvis champagner udvikler elegante brød- og briochenoter efter op til 40 måneders flaskelagring på de fine gærrester.

Vinplanterne hos familien Godard fordeler sig over de fire enkeltmarker (lieux-dits) Les Carreaux, Les Grés, Les Hauts de la Malmaison og Les Quatrièmes. Gennem årene har familien Godard identificeret hele 15 bittesmå parceller med unikke terroirsmæssige karakteristika, der alle tilgodeses i markarbejdet og under høsten.

Læg dertil at familien Godard gennem møjsommelige praksisser som pløjning af jordbunden samt udtynding af løvvæggen har opnået dobbelt certificering for bæredygtig dyrkning.

Selvom Laurent Godard altså garanterer terroirpræget grower champagne af fineste karat, finder du ikke betegnelsen RM (recoltant manipulant) på etiketterne:

“They could actually claim the RM mention but it requires rather lenghty paperwork”, skriver vores leverandør.

Sagen er, at Laurent Godard laver sine basisvine på Verneuils lille lokale kooperativ, som familien i sin tid var med til at grundlægge. Selve vinfremstillingen er dog 100% individualiseret og nøjagtig lige så meget ”hands on” som hos en recoltant manipulant. Basisvinene laves i familien Godards egne, separate tanke, ligesom alle vinenes aftappes, flaskemodner og sælges under egen label. Ja, selv champagnernes "liqueur de dosage" laver familien selv!

Dermed indtager Laurent Godard en klar særstatus i Verneuil, hvor 76 af 80 vinfamilier sælger druehøsten fra til de store negogianter. Og ved at trække på de fælles lokaler holdes omkostningerne og priserne tilmed ekstra lave. Det kan man da kalde en kæmpe win-win!

Servering 6-10°C
Gemme potentiale 8-10 år
Alkohol 12 %
Indhold 75 cl
Lukketype Champagnekork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
499,95DKK
6 fl. pr. stk.
399,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

92 Point

Mad og Monopolet

91 Point

Houlberg

91 Point

Vinhulen.dk

Gold Medal Winner

Gilbert & Gaillard

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Mest populære lige nu