Tilbage

Italien

Feudo Maccari Syrah Mahâris 2017 i trækasse

1 fl. pr. stk.
299,95DKK
6 fl. pr. stk.
219,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97 Point

Flaskehalsen

94 Point

James Suckling

94 Point

Falstaff

94 Point

GardiniNotes.com

93-94 Point

Houlberg

93 Point

WinesCritic.com

93 Point

Best Italian Wines Annuario

92 Point "Ugens Bedste"

Ekstra Bladet

92 Point

Mad og Monopolet

91 Point

Vinous

GOLD WINNER

Challenge International du Vin

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Italien

Feudo Maccari Syrah Mahâris 2017 i trækasse

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”97 point. Det smager helt og aldeles fantastisk, det her..." - Flaskehalsen
"94 points. Impressive aromas… Full-bodied, tight and focused” -James Suckling
”94 points. Very intense and appealing nose… Full on the palate” - Falstaff
"93-94 point... med stor pil op" - Houlberg 
"93 points. One of the most intriguing Syrah made in Sicily." - WinesCritic.com

Siciliens nok bedste Syrah vokser år for år… Mahâris har for længst mejslet sin stjernestatus i granit, og til prisen finder du ikke en flottere italiensk fortolkning af den franske Syrah-drue.

Kvaliteten bør ikke overraske nogen, da Feudo Maccari er den sicilianske ”filial” af Tenuta Sette Ponti, vingården bag toscanske kultvine som Orma, Crognolo og Oreno!

Smagenote

Maharis 2017 fremstår mørk kirsebærrød i glasset! Næsen er dramatisk dyster og dragende… med eksplosiv duft af viol, vilde hindbær, solmodne brombær og blåbær, der med lidt luft i glasset får krydret selskab af sort peber og læder samt lidt lakrids, chokolade og mokka fra fadet. I mundet frugtfyldig og velkrydret med imponerende mineralsk fokus. Masser af Syrah-power! Lang brombær-finish med peber, lakrids og fokuseret tannin. Verdensklasse! Drik nu, eller gem +10 år fra høståret. 

Anmeldelser af Feudo Maccari Syrah Mahâris 2017

97 POINT - Flaskehalsen
"Magiske Mahâris. Her på Flaskehalsen har vi i forbindelse med årsskiftet justeret en lille smule i vores måde at give point og stjerner til de enkelte vine. Vi er så vilde med vine, at vi sidste år kom til at uddele for mange topkarakterer – fordi vi lidt for nemt forelsker os i de dejlige dråber. Men det betød også, at der af og til ikke var samme mulighed for at understrege, når en vin ikke bare var fremragende – men også exceptionel. Når det gælder denne Mahâris fra sicilianske Feudo Maccari rammer vi lige præcis én af de vine, der har brug for den ekstra lovprisning. For det smager helt og aldeles fantastisk, det her. Syrah-druen skaber store resultater i Australien, som Supertoscanere i Toscana – og selvfølgelig på hjemmebanen i Frankrig. Men Feudo Maccari viser her, at den saft-edder-sparke-me også formår at gøre det i den sicilianske hede. Det er storladent, voluminøst og lækkert, men uden at det kammer over i alt for store og heftige bombardementer af smagsløgene. For balancen er perfekt, som man kun sjældent oplever det. Det er simpelthen så velskabt og præcist et mirakel, at vi trods prisen må svinge os helt op på de seks stjerner, som efter vores nye målestok kræver noget endnu mere unikt og helt særligt." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 199,95)

94 POINT - James Suckling
"Impressive aromas of spice, nutmeg, white pepper and ripe fruit. Full-bodied, tight and focused with blackberries and licorice and some hot white stones. Solid, pure syrah. Balanced.”

94 POINT - Falstaff
“Luminous, intense ruby red. Very intense and appealing nose of blueberries, plums and dark chocolate. Full on the palate, shows dense tannin, builds up for a long time, spreads out great in the middle, firm pressure in the finale, also has drinking flow.”

94 POINT - GardiniNotes.com
"Deep ruby red, notes of cherry, balsamic-mentholated touches, closing on the notes of cinnamon. Mouth of tension and crunchiness, return of sweet spices, elegant and iodized tannic texture, final with fruity return."

93-94 POINT - Houlberg
"5,5 houlbergske fingre med stor pil op: I næsen er det ikke umiddelbart Syrah noter, som rammer dig … for aromaerne er lettere, mere blomstret suppleret med flæsk, grafit, kul, violer, kakao, læder og virker næsten parfumeret. Frugten er syrlig og gæret … blåbær, brombær og hindbær, der er nogle søde krydderier og svage fadnoter med kanel og chokolade. Smagsmæssigt er vinen også overraskende let med en delikat fin, sart og rund sødme. Det er rundt, blødt og totalt imødekommende, har let peber, brombær, kirsebær, hindbær, lys med en let bitterhed ovenpå sødmen. Tanninerne er ikke vilde, men bestemt til stede og generelt er vinen skruet helt fantastisk godt sammen. Elsker sgu denne sagte, subtile, sart, runde og bløde tilgang. Nam." 

93 POINT - WinesCritic.com
"Expressive on the nose it shows hints of dehydrated cherries, plums, raspberries, currants and lime blossom. The background is rich in lavender, grapefruit and cedar juice and reveals energy and character. Full body, biting and vibrant tannins and a medium-long persistence finish. One of the most intriguing Syrah made in Sicily."

93 POINT - Best Italian Wine Annuario

92 POINT "UGENS BEDSTE VIN" - Ekstra Bladet
"Masser af sort peber i næsen. Fyldig vin med sorte bær, peber, krydderier og vanilje. Spændende og yderst vellavet vin fra Sicilien. Flot pakket ind af en balanceret syre. Lang afslutning."

92 POINT - Mad & Monoplet
"Årets Julevin 2020 (Jokeren).... Hvis vi kigger på denne Feudo Maccari fra Sicilien så har den også power – men den har også tanniner og en mineralitet til at styre det hele. Det svarer lidt til, at du har et anlæg, hvor du kan styre både treble, middle og bass og indstillet helt korrekt, så får du en balance i musikken, hvor du tænker “hold da op”. Jeg drømmer om, at rejse tilbage i tiden og smage denne i 2007." 

91 POINT - Vinous
"The 2017 Syrah Maharis hails from the calcareous soils of the Val di Noto. Here I’m finding a dramatic display of crushed blackberry, smoke and wild herbs, further evolving to show hints of plum and dark chocolate. It's silky in texture yet immediately firmed up with a display of tart black fruit accompanied by an orange zest twang, savory spice and zesty acids. Youthful, fine tannins saturate, creating a grippy and poised finale with inner violet florals and hints of licorice slowly tapering off. The Maharis is matured in French oak for up to 16 months, yet what you taste is primary fruit over wood. Well done." 

GOLD WINNER - Challenge International du Vin

Nyd den gerne til krydrede steaks, saftigt lam med urter, kraftige pastaretter og lagrede oste. Server ved 16-18°C
 
Vinen er fremstillet på 100% Syrah, som høstes fra gamle "buskvine" på syd- og sydøsvendte marker nær byen Noto i det sydvestlige Sicilien. Under og efter gæringen udblødes drueskallerne i hele 25 dage, da Feudo Maccari ønsker at udtrække farve, frugtpower og tannin i seriøs verdensklasse. Vinen fuldendes ved 12 måneders modning på franske barriquefade.

Om Feudo Maccari 

Antonio Moretti, som er er ejer af Tenuta Sette Ponti (det toskanske vinhus bag kultvinene Orma, Oreno og Crognolo), var ikke helt tilfredsstillet i Toscana og gik på jagt efter flere spændende vineventyr. Han besøgte Val di Noto på Sicilien i de sene 90’ere og besluttede sig for, at det ville være et perfekt sted at udfordre sig selv til at lave nye vine. I år 2000 begyndte han at opkøbe mark efter mark, og før han havde set sig om, havde han akkumuleret mere end 50 marker. Det var begyndelsen på Feudo Maccari, som i dag fremtryller den ene pragtvin efter den anden.
 
Feudo Maccari er beliggende på den sicilianske østkyst, og vingården har 50 hektar beplantet med druestokke, hvoraf nogle er over 30 år gamle. Markerne er plantet på forskellige jordarter samt elevationer, og den vulkanske jord er fuld af vitalitet og næringsstoffer til de planter, som er til stede i økosystemet. 
 
Med ønologisk bistand fra ægteparret Giola Cresti og Carlo Ferrini – ”Italiens bedste Winemaker” - fremtryller Feudo Maccari den ene topanmeldte vin efter den anden. 
 
Fra Grillo-hvidvine (”Olli”, ”Family and Friends”) til Siciliens måske bedste Syrah (”Maharis”) samt 2x solmoden Nero d’Avola (”Neré”, ”Saia”). Suveræn kvalitet over hele linjen! Nero d’Avola er hovedruen i regionen. Druen, der på eminent vis formår at udtrykke en vinmarks specifikke terroir, er i dag en af Siciliens mest interessante druer. 
Hvis man besøger vingården, findes der både gæstehuse, vinerier, smagelokaler og vinkældre, man kan tilgå som gæst. Vinmarkerne og naturen går nærmest i et med hinanden i den idylliske dal, hvor den frugtbare vulkanske jord også fremavler appelsin, citron, cherrytomater, oliven og andre grøntsager. Et terroir, som virkelig kommer til udtryk i de lækre vine fra Feudo Maccari. 

Passer godt til

Grill

Okse

Lam

Ost

Årgang 2017
Servering 16-18 °C
Gemme potentiale +10 år fra høstråret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. trækasse
1 fl. pr. stk.
299,95DKK
6 fl. pr. stk.
219,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97 Point

Flaskehalsen

94 Point

James Suckling

94 Point

Falstaff

94 Point

GardiniNotes.com

93-94 Point

Houlberg

93 Point

WinesCritic.com

93 Point

Best Italian Wines Annuario

92 Point "Ugens Bedste"

Ekstra Bladet

92 Point

Mad og Monopolet

91 Point

Vinous

GOLD WINNER

Challenge International du Vin

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter