Tilbage

Italien

Feudo Maccari Grillo Olli 2022

1 fl. pr. stk.
139,95DKK
6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Best Italian Wines Annuario

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

James Suckling

91 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

90 Point

Houlberg

90 Point

Flaskehalsen

Vores vurdering

Bestil inden

11 timer 19 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Italien

Feudo Maccari Grillo Olli 2022

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"94 points." - Best Italian Wines Annuario

"93 point. Hands down - det her er konge vin! " - Mad & Monopolet 

"92 point. Attractive sliced apple and pear with some salt and crushed sea shell character" - James Suckling

“91 point. I 2022 har vinen fået et ekstra løft med en mere blomstret duft og smag af saftige ferskner.... Feudo Maccari får Grillo til at synge" – WineWherever 

"91 point. Høj genkøbsfaktor. Spottet hos Supervin til ca. 100 kr. " - Vinexpressen

"90 point. Ultra interessant på en venlig og pleasende facon" - Houlberg

Chablis på italiensk... Cremet, smidig og dansende frugtlækker – alt er bare helt rigtigt på Olli Grillo!

Perlerækken af topratings fra James Suckling til de hjemlige anmeldere strækker sig længere og mere imponerende år for år... I takt med kvalitetens historiske peak stiger efterspørgslen så voldsomt, at vores mest populære italienske hvidvin desværre ofte er udsolgt.

Nu er længe ventede Olli Grillo endelig tilbage i den dugfriske årgang 2022, hvor teamet bag berømte Orma, Oreno og Crognolo tager deres hvidvinsniveau til nye højder. Olli 2022 skal du simpelthen smage!

"Alle elsker Grillo", plejer vi at sige i Supervin. Har du ikke allerede prøvet denne charmerende sag, så benyt chancen og læg en kasse rigtig lækker hvidvin på lager.

Smagenote

Ved ophældningen vibrerende strågul med et friskt grønligt skær.... Næsen er overdådig flot med pragtfulde nuancer af jasmin, sprøde grønne æbler, saltet citrus, letristede pinjekerner, hvid fersken og ananas... I munden først blød og nærmest Chablis-cremet med flot friskhed og renhed i frugten. Slutter langt med fornem frugtintensitet, vibrerende friskhed og salte mineralske undertoner... En klassisk hvidvinsfavorit med garanti for total hygge-harmoni i glasset! Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.

Anmeldelser af Feudo Maccari Grillo Olli 2022

94 point - Best Italian Wines Annuario

93 point - Mad & Monopolet 
"
Hands down - det her er konge vin! Sicilien er kendt for at producere lækker vin - Feudo Maccari Olli Grillo er ingen undtagelse. Den er lavet på den mindre kendte drue Grillo, som reelt er helt sin egen - ikke noget med sammenligninger her. Næsen er fyldt med duft af grape, grillet citron, “Granny Smith-æbler”, hasselnødder og mango. I munden er den blød, rund og har både friskhed, syre og en lækker frugtfylde. stk 139,95 | v/6 fl. 66,95"

92 point - James Suckling
"Attractive sliced apple and pear with some salt and crushed sea shell character on both the nose and palate. Medium-bodied with spiced pear and a layered finish"

91 point - WineWherever, Rasmus Christensen
"I 2022 har vinen fået et ekstra løft med en mere blomstret duft og smag af saftige ferskner. Den har en behagelig kombination af syre, krop og frugt, og så har den lige en lille smule tanniner, der skaber lidt kant afslutningsvis. Feudo Maccari får Grillo til at synge."

91 point - Rolf Madsen, Vinexpressen
"Dejlig yeasty bærfrugt med strejf af fersken, ananas og gule blommer. Afrundet i munden med stor friskhed, dejlig syre og en lille saltet mineralitet i finalen. Læskende og saftevandsagtig på den über-fede måde. Høj genkøbsfaktor. 91. Høj genkøbsfaktor. Spottet hos Supervin til ca. 100 kr."

90 point - Houlberg
"I næsen er det æble-og cidersaft, fersken, ananas samt lemon, grape og syltede citroner, grønne blade, nogle leragtige noter samt grønne krydderurter og søde krydderier. Smagen er meget behagelig ... pærer og fersken med en kalket og saltet mineralitet. Der kommer også lidt sødbitter lemon frem, men vinen er ikke sådan ultra kompleks, men bestemt ultra interessant på en venlig og pleasende facon, hvor der fortsat er bid, sødme og blød frugt. 90 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 139,95 kr., mens prisen er 99,95 kr. ved køb af 6 flasker."

90 point - Flaskehalsen

.....

Forrige årgang:

93 point - Best Italian Wines Annuario (årg. 2021) 

92 point- James Suckling (årg. 2021) 
"A fragrant nose of peach, jasmine and fresh flowers. Medium-bodied with zippy acidity and some mineral notes that add welcome depth to the bright stone and citrus fruit. So fresh."

92 point - Mad & Monopolet (årg. 2021)  
"God hvidvin behøver ikke koste en formue, det er netop Feudo Maccari Grillos Ollis lækre hvidvin lavet på Grillo et glimrende eksempel på. I næsen har den dybe noter af tropisk frugt - ananas, fersken, mango og noter af ristede hasselnødder, modne gyldne æbler og et lille hint af salt. I munden er den cremet og så drikkevenlig, som nogen vin kan være! Det er helt enkelt awesome vin, og til prisen er den sgu et røverkøb." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

91 point – Falstaff (årg. 2021) 
”Intense bright straw yellow. Intense nose of herbs, white peach, citrus and elderflower. Fresh on the palate, with a taut draw and pleasant juiciness and fresh and minty finish.”

91 point - TESTVINDER SYDITALIEN - Flaskehalsen  (årg. 2021) 
"Jeg har tidligere været vild med Grillo-vinene fra Feudo Maccari, og jeg skal stadig ikke holde mig tilbage for at skænke et glas eller to, når sommeren trænger sig på. Her er masser af saftig frugt, og selvom den trænede smager måske vil finde en lidt skinger note i kanten, så er det ikke nok til at trække helhedsindtrykket ned. Til prisen er det rigtig lækkert, og hvis du er til umiddelbar, charmerende og frugtpræget hvidvin, så er Olli Grillo et godt valg. Normalpris kr. 139,95 – Set til kr. 64,95"

90-91 point- Vert de Vin Magazine (årg. 2021) 
“The nose is fresh, fruity and reveals a certain purity, crystalline quality and depth/concentration. There are notes of green peach, crunchy white berries and a hint of starfruit combined with hints of fresh citrus and a subtle touch of lemon blossom and limestone. The palate is fruity and offers juiciness, some fat, suavity, a nice purity, some crystalline quality and roundness. On the palate this wine expresses juicy/pulpy flat peach, ripe lemon small notes of crisp apple notes combined with hints of lemon blossom as well as fine zest, a hint of mesocarp and very discreet hints of crunchy grape. A very discreet hint of fresh almond on the finish/persistence.”

90 point - WinesCritic.com  (årg. 2021) 
"Precise and captivating showing mixed white and yellow flowers, it brings bold energy and balsamic sensations. Medium-full body, creamy structure in the attack and a light and pleasant, delicate finish. Contrasting between freshness in the attack and aslight sweetness in the finale"

90 point - WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2021) 
"Endnu en crowd pleaser fra Feudo Maccari, som er mestre i at levere spændstige frugtdrevne vine. Den er pakket med honningmelon, lemonade og mango i en meget saftig udgave." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

En ekstremt anvendelig hvidvin. Herlig på terrassen, men lige så flot til appetizers, sommersalater samt fisk og skaldyr. Et oplagt alternativ til Pinot Grigio og "træfri" Chardonnay. Nydes ved 8-12°C.

Feudo Maccari Olli er fremstillet på 100% Grillo, som er en af Siciliens hvide signaturdruer. Druerne håndhøstes fra 20 år gamle "buskvine", som vokser på sydvendte sicilianske vinmarker. Hovedparten af druerne kommer fra enkeltmarken Olli, som er beliggende nær Noto i det sydøstlige Sicilien. Markens navn er en hyldest til en gammel vinbonde fra egnen. Gæret og modnet på ståltank – for en frugtren og autentisk gengivelse af Grillo-druens charmerende karakteristika. 

Om Feudo Maccari

Antonio Moretti, som er er ejer af Tenuta Sette Ponti (det toskanske vinhus bag kultvinene Orma, Oreno og Crognolo), var ikke helt tilfredsstillet i Toscana og gik på jagt efter flere spændende vineventyr. Han besøgte Val di Noto på Sicilien i de sene 90’ere og besluttede sig for, at det ville være et perfekt sted at udfordre sig selv til at lave nye vine. I år 2000 begyndte han at opkøbe mark efter mark, og før han havde set sig om, havde han akkumuleret mere end 50 marker. Det var begyndelsen på Feudo Maccari, som i dag fremtryller den ene pragtvin efter den anden.

Feudo Maccari er beliggende på den sicilianske østkyst, og vingården har 50 hektar beplantet med druestokke, hvoraf nogle er over 30 år gamle. Markerne er plantet på forskellige jordarter samt elevationer, og den vulkanske jord er fuld af vitalitet og næringsstoffer til de planter, som er til stede i økosystemet.

Med ønologisk bistand fra ægteparret Giola Cresti og Carlo Ferrini – ”Italiens bedste Winemaker” - fremtryller Feudo Maccari den ene topanmeldte vin efter den anden.

Fra Grillo-hvidvine (”Olli”, ”Family and Friends”) til Siciliens måske bedste Syrah (”Maharis”) samt 2x solmoden Nero d’Avola (”Neré”, ”Saia”). Suveræn kvalitet over hele linjen! Nero d’Avola er hovedruen i regionen. Druen, der på eminent vis formår at udtrykke en vinmarks specifikke terroir, er i dag en af Siciliens mest interessante druer.

Hvis man besøger vingården, findes der både gæstehuse, vinerier, smagelokaler og vinkældre, man kan tilgå som gæst. Vinmarkerne og naturen går nærmest i et med hinanden i den idylliske dal, hvor den frugtbare vulkanske jord også fremavler appelsin, citron, cherrytomater, oliven og andre grøntsager.

En terroir, som virkelig kommer til udtryk i de lækre vine fra Feudo Maccari.

Passer godt til

Salat

Grøntsager

Fjerkræ

Fisk

Skaldyr

Ost

Aperitif

Tapas

Pizza

Pasta

Sushi

Hygge

Drue Grillo
Årgang 2022
Servering 8-12°C
Gemme potentiale 3-4 år fra høståret
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl
Lukketype Skruelåg
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
139,95DKK
6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Best Italian Wines Annuario

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

James Suckling

91 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

90 Point

Houlberg

90 Point

Flaskehalsen

Vores vurdering

Bestil inden

11 timer 19 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter