Klik/Tryk for at zoome

Entrecepas Rosado 2019

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

"★★★★★ Monstrøs spansk tørstslukker af en rosé" - Barego'mad
"90 point. Enormt frisk rosévin trods den flotte intensitet" - Flaskehalsen

Spaniens bedste rosé - og en af verdens bedste. En rosé ud over det sædvanlige og i en klasse helt for sig selv. En rosé til hele året..

Fantastisk klar, rød farve. Bouqueten er elegant og fuld af frugt med et stænk balsamico og krydderi, der afspejler vinens helt utraditionelle fedme.

POWER-ROSE:
Smagen er mageløs, intens og rig. Elegante tanniner afbalancerer den kraftige smag exceptionelt godt. Stilen er frugtfuld, fed og cremet - en så god balance, at man ikke fornemmer alkoholen på 15%.

En rosé, der er fantastisk i solskin på terrassen, til spansk tapas eller god hjemmelavet pizza.

90/100 Flaskehalsen
"Hvis man stadig hører til dem, der tror, at rosé smager som rosé, så snyder man altså sig selv for en masse skønne oplevelser og nuancer. For rosé kan være ligeså varieret som andre vintyper, og her har vi at gøre med noget så sjældent som en spansk rosé på Petit Verdot-druen. Fra det varme La Mancha-område i det centrale Spanien er det en vin, der har fået lov at opnå en meget dyb og markant farve – samt en alkoholprocent på hele 15. Det betyder, at der på mange måder er en mere kraftfuld stil over den, men det er stadig en enormt frisk rosévin trods den flotte intensitet.Det er saftigt og frugtigt med en god portion krydderier og nogle nuancer, der ellers sjældent træder frem i en kold vin. Alligevel holder den sig blød og imødekommende, så det bliver blødt, anderledes og krydret og sagtens kan være et fremragende bud til dig, der normalt hellere vil drikke rødvin end rosé, men som alligevel trænger til noget, der kan være mere koldt på en sommerdag."

★★★★★ Barego'mad
"Denne spanske kraftkarl af en rosévin er lidt af en mundfuld at gå ombord i, og en dessert i sig selv. Forestil dig en god gammeldags limonadeis med en intens bærsmag, og så med hele 15% alkohol under motorhjelmen, så er vi ved at være der. En monstrøs spansk tørstslukker af en rosé, som skal bides over i bidder. Er du til elegant Provence-rosé, vil du nok få dette glas galt i halsen, som har mere tilfælles med en tynd Pinot Noir og en pivfrisk Beaujolais. Men missionen lykkedes, og det er faktisk et ganske skønt glas at sidde med i hånden på en varm sommerdag. Farven i glasset er højintens rød, og næsen lokker med solmodne jordbær, hindbær og lidt lime. Smagen er fyldig og fedmefuld, og fylder hele ganen ud med sin dopede aromapalette af friske røde bærfrugter, som understøttes af en frisk syre og søde tanniner ud i en forholdsvis lang finale, der lokker med endnu en mundfuld. Entrecepas Petit Verdot Rosado 2019 er et glas du bør dykke ned i, hvis du normalt går i en stor bue udenom de laksefarvede flasker, og helliger dig rødvin som det eneste ene. Dette her er rosévin uden for kategori på den gode måde."

-Spanish Asociation of Writers and Journalists of wine:
Best Rosé from Spain 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

-International Federation of Writers and Journalists of wine: 
Best Spanish wine 2010 , 2011, 2012

-Repsol Guide:
Best Rosé of Spain 2007, 2008, 2009, 2010

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Fisk

Hygge

Kalv

Gris

Fjerkræ

Ost

1 fl. pr. stk. 129,95  DKK
6 fl. pr. stk. 89,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 79,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

90 Point

Flaskehalsen

Barego'mad - mad & vinblog

Vores vurdering

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 8-10°C
Gemme potentiale 2-3 år fra høståret
Alkohol 15%
Indhold 75 cl.