
Pago Del Vicario Rose 2019
“Best Rosé of Spain!”
Wauw... For 12 gang i træk hylder foreningen af spanske vinskribenter, AEPEV, Pago del Vicario som Spaniens allerbedste rosévin! Også de hjemlige anmeldere er imponerede over 2019-årgangen af den unikke rosé..
ENDELIG en mørk POWER-rosé med en så friskt balanceret en frugt, at du slet ikke fornemmer alkoholen på de 15%.... En rosé der imponerer både som hyggeglas og til mad. Ja, selv til grillbøffen matcher Pago del Vicario på magisk vis! Og kvaliteten er ikke tilfældig...
Pago del Vicarios terroir er så unikt, at de spanske vinmyndigheder har tildelt vinhuset sin helt egen appellation!
Best Rosé of Spain - AEPEV
Nyd denne super-rosé i solskin på terrassen, til spanske tapas, hjemmelavet pizza og steaks samt andre lækkerier fra grillen! Servér ved 6-10°C
Hvordan smager Pago Del Vicario Rose 2019?
Imponerende dunkel, nærmest lillarød farve i glasset.... I næsen viol- og eukalyptusduftende med bærdryppende frisk og koncentreret powerduft af skovjordbær, hindbær og solbær samt et krydret strejf af lakrids.... Vinen lægger sig balanceret på tungen. Frisk og vibrerende med stor og imponerende frugtkarakter. Den lange og læskende eftermsag klinger krydret af med strejf af anis og mynte... Muy bien! Drik nu, eller gem 4-6 år fra høståret.
Om Pago Del Vicario
Producenten Pago del Vicario ligger på den centralspanske højslette nær byen Ciudad Real, ca. 200 km syd for Madrid. Klimaet er ekstremt kontinentalt med lav nedbør, masser af sol og vilde temperaturudsving mellem dag og nat samt sommer og vinter. Den ekstreme sommervarme modereres gunstigt af markernes beliggenhed i 600 meters højde samt mild indflydelse fra et nærliggende vandreservoir. Her høstes druerne om natten og i de tidlige morgentimer, hvor de bedst bevarer deres naturlige friskhed og aromatiske finesse. I vineriet arbejder Pago del Vicario med separat høst og vinificering for hver enkelt druesort, og modningen foregår på en blanding af franske, amerikanske og østeuropæiske egetræsfade. Winemaker siden 2002 er den dygtige catalonier Susana Lopez Mendiondo, som er uddannet ønolog fra det polytekniske universitet i Madrid.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold