
Entrecepas Rosado 2021
Smagen af maksimal rosépower… Smagen af ’’Spaniens bedste rosé’’, der hele 12 gange er løbet med titlen. En utrolig præstation fra den dygtige winemaker Susanna Lopez Mendiondo.
Vinen holder hele 15 % alkohol, så der er altså knald på. Men stadig blød og imødekommende! Her er roséen for alle rødvinselskerne…
En anderledes rosé, som der er noget gods i! Men også en rosé på et højere niveau end mange andre. Et godt valg, hvis du er til smagsintensitet og power på samme tid, men ikke vil undvære roséens typiske læskende kvaliteter…
Utraditionel, måske, men fuld af charme. Anmelderne samtykker og skamroser ''Spaniens bedste rosé''!
En rosé, der er fantastisk i solskin på terrassen, til spansk tapas, grillmad, pasta eller en god hjemmelavet pizza. Server ved 8-10 °C.
Øvrige anmeldelser af tidligere årgange:
-Spanish Asociation of Writers and Journalists of wine:
Best Rosé from Spain 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
-International Federation of Writers and Journalists of wine:
Best Spanish wine 2010 , 2011, 2012
-Repsol Guide:
Best Rosé of Spain 2007, 2008, 2009, 2010
Hvordan smager Entrecepas Rosado 2021?
En intens mørkrød farve i glasset – nærmest tangerende farven på en let rødvin. Aromaer af modne røde bærfrugter som jordbær og hindbær vælter op af glasset sammen med stænk af krydderi og balsamico samt en smule lime. Godt med fedme og fylde og samtidig en mængde kærtegnende sødme. En rosé med en bastant karakter, der stryger op ad anmelderlisterne. Også utrolig madegnet! Drik nu eller gem 2-3 år fra høståret.
Entrecepas Rosado 2021 passer godt til...
Om Pago Del Vicario
Producenten Pago del Vicario ligger på den centralspanske højslette nær byen Ciudad Real, ca. 200 km syd for Madrid. Klimaet er ekstremt kontinentalt med lav nedbør, masser af sol og vilde temperaturudsving mellem dag og nat samt sommer og vinter. Den ekstreme sommervarme modereres gunstigt af markernes beliggenhed i 600 meters højde samt mild indflydelse fra et nærliggende vandreservoir. Her høstes druerne om natten og i de tidlige morgentimer, hvor de bedst bevarer deres naturlige friskhed og aromatiske finesse. I vineriet arbejder Pago del Vicario med separat høst og vinificering for hver enkelt druesort, og modningen foregår på en blanding af franske, amerikanske og østeuropæiske egetræsfade. Winemaker siden 2002 er den dygtige catalonier Susana Lopez Mendiondo, som er uddannet ønolog fra det polytekniske universitet i Madrid.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold