Klik/Tryk for at zoome

Don Papa 10 Years Old Rum

Udsolgt

'Don Papa 10 Years Old Rum' er en 'special limited edition' rom produceret på sukkerrør fra Filippinerne.

En ren 10 års rom, der har lagret 10 år på amerikanske egetræsfade. Der er altså ikke tale om et forvirrende Solera system, hvor det kun er små dele af flasken, der har den skrevne alder. Nej, her taler vi om 10 lange, smagsgivende år.

Den lange fadkontakt har givet en dyb og rig smag. Noter af egetræ, kakao og tørrede frugter er flot kombineret. Eftersmagen præges af fremtrædende karamel og sød vanilje fra de amerikanske fade. 43 % alkohol.

Don Papa-rommene er inspireret af historien om Dionisio Magbuelas, også kendt som "Papa Isio", en af de lokale helte fra den filippinske revolution.

Inden revolutionen i det 19. århundrede arbejdede Papa Isio med produktion af sukkerrør. Sammen med sin gruppe af modstandsfolk spillede Papa Isio en central rolle ved befrielsen af øen Negros fra den spanske kolonimagt. Don Papa Rum bliver i dag produceret på Negros og hører under kategorien Single Island Rum.

Læs mere

1 fl. pr. stk. 439,00 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Alkohol 43 %
Indhold 70 cl