Klik/Tryk for at zoome

Domaine Eyguestre Cotes du Rhône Villages Seguret 2017

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Det er ikke altid, at form matcher indhold, men med denne Parker-favorit rammer Domaine Eyguestre plet. Vinen lever til fulde op til etikettens indbydende udseende og elegance. 

70% Grenache og 30% Syrah i et perfekt broderskab, der virkelig klæder hinanden. Med en overvægt af Grenache får vinen både dominerende noter af kirsebær og en let urtet karakter, mens Syrah bidrager med struktur, fylde og mørk frugt.

Man fornemmer lidt animalske noter fra Grenache druen, der trænger sig på. Dybde og kompleksitet har Côtes du Rhône Villages Seguret masser af, men uden at gå på kompromis med den charmerende friskhed og elegance, som gør de bedste af vinene fra Rhône så spændende. Blød, cremet og fyldig med masser af dybde – ja, Domaine Eyguestre er sande tryllekunstnere, når det kommer til at fremstille vin.

92/100 Robert Parker
” …. the 2017 Cotes du Rhone Villages Seguret is bright, fresh and floral, with notes of blueberries and stone fruit. Medium to full-bodied and creamy in texture yet light on its feet and long on the finish, this is complex, drinkable and most definitely more-ish.”

Druerne håndhøstes fra et højtliggende, skovomkranset terroir med blå lermergel. Mosten af de afstilkede druer gæres med frugtbevarende temperaturstyring, hvorefter vinen afrundes gennem 12 måneders traditionel modning på cementtank. 

Winemakeren hos Domaine Eyguestre er Laurent Bellion. Hans oldefar grundlagde ejendommen i 1919. Dengang fyldte arealet af vinstokke ikke meget, og det var mest andre afgrøder, der blev dyrket. Det kom Laurent Bellion til at ændre på. 

I begyndelsen leverede han druer til kooperativer, men snart voksede ønsket om selv at lave vin. Og i 2011 skete det. I dette år producerede han sin første årgang. Det blev heldigvis ikke den eneste.

Navnet Eyguestre betyder vand, og med det spiller Laurent Bellion på betydningen af vandets livgivende næring til vinstokkene, og at vin ofte bliver kontrasteret med vand. Vi spår, at domænet får en lovende fremtid med den høje kvalitet, som de lægger for dagen.

Læs mere

Passer godt til

Hygge

Kalv

Grill

Gris

Okse

Vildt

Lam

Ost

1 fl. pr. stk. 149,95  DKK
6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Robert Parker

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18°C
Gemme potentiale 6-8 år fra høståret
Alkohol 14,5%
Indhold 75 cl.