
Signature Chef Dak Wichangoen Chardonnay 2020
Stor Chardonnay-nyhed fra Michelin-kokken Dak Wichangoen.
Og du kan roligt glæde dig til en vinoplevelse, der til fulde matcher niveauet på Daks formidable mad, som blandt andet har indbragt hende en Michelin-stjerne. I øvrigt som en af de første nogensinde til en Thai-restaurant.
Du kender måske også Dak Wichangoen fra hendes mange optrædener som dommer på TV-programmet Masterchef. Nu har hun kastet sig ud i et nyt gastronomisk eventyr med sin egen vinserie, der er udarbejdet med hendes yngre bror og sommelier, Ksuan Wichangoen.
I flasken gemmer sig en liflig og ekstremt lækker Chardonnay fra sydfranske Languedoc, hvor kombinationen af de mange solskinstimer og kølige middelhavsbriser giver perfekte betingelser for Chardonnay-druen.
Rundt, cremet og ferskensaftig Chardonnay i dejlig fadfri stil som viser det fremragende terroir fra sin mest autentiske side. Resultatet er fremragende og vinen har allerede høstet guldmedalje hos vinmagasinet Gilbert & Gaillard.
Et must try for alle med hang til fyldige og powerfulde Chardonnay’er fra Macon og Pouilly-Fuissé i Sydbourgogne.
Dak Wichangoen anbefaler vinen til alle former for skaldyr og fiskeretter. Derudover går vinen fremragende til lette tapasanretninger, fjerkræ, grønne salater, thaimad samt milde oste. Nydes optimalt ved 8-12°C.
Hvordan smager Signature Chef Dak Wichangoen Chardonnay 2020?
Vinen har en elegant strågul farve med ungdommelige citrusgrønne reflekser. Næsen efterlader ingen tvivl om, at det er 100 % klasse-Chardonnay i glasset. Liflig og indsmigrende duft af hvide forårsblomster, ferskner, lime og melon samt et lille touch af honningsødme. I munden er vinen lækkerblød og cremet med flot balance og smagsintensitet. Lang og nuanceret eftersmag med noter af abrikoser, saltet citrus og frisk mineralitet. Drik nu, eller gem 5-6 år fra høståret.
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Signature Chef Dak Wichangoen Chardonnay 2020 passer godt til...
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Syreindhold