Signature Chef Dak Wichangoen Rose 2020
Signature Chef Dak Wichangoen Rose 2020
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Topanmeldt rosényhed fra den berømte Michelin-kok, Dak Wichangoen!
Hos Supervin er vi ovenud begejstrede for at kunne præsentere et kæmpe udvalg af de eftertragtede vine fra ”Signature Chef”-serien. Disse vine er skabt i samarbejde med en række af verdens bedste kokke, heriblandt danske Dak Wichangoen.
Dak opnåede i 2006 en Michelin-stjerne til thairestauranten Kiin Kiin som hun derefter havde i hele 10 år. Du kender måske også Dak fra hendes mange tv-optrædener på blandt andet Masterchef. Nu har hun kastet sig ud i en ny udfordring med sin helt egen vinserie, hvor du foruden rosé’en kan købe en lækker Pinot Noir og Chardonnay.
Denne læskende og saftige rosé er fremstillet på druer fra et af verdens bedste roséområder, Languedoc-Roussilion. Dak og vinmager-teamet har ramt opskriften spot on og du kan glæde dig til en floral, smagskompleks og mineralsk rosévin med oceaner er røde sommerbær. Topanbefaling!
Smagenote
I glasset skinner rosévinen med en lys Provence-farve. Næsen emmer af sol og sommer med friske jordbær, hindbær og saftig vandmelon, der suppleres af citrus og hvide roser. Vinen lander slank og elegant i munden, hvorefter den røde bærnuancer folder sig ud i munden. Lang eftersmag med et touch af middelhavsurter og kalket mineralitet, der vidner om et flot madpotentiale. Uimodståeligt lækker Languedoc-rosé fra Dak Wichangoen! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Anmeldelser af Signature Chef Dak Wichangoen Rose 2020
Gold Medal – Gilbert & Gaillard
”Light salmon hue. Nose of ripe citrus fruits, sanguine red berries, juicy watermelon and springtime flowers. The palate is brimming with richness and reveals savoury fruitiness. The finish offers up grippy energy and vigorous aromatics. This is a rosé for celebrating honest companionship.”
Nyd Daks delikate sydfranske rosé med fisk, skaldyr, sushi, grillet fjerkræ, grønne salater samt milde oste. Servér ved 8-10°C
Vinene er fremstillet på et klassisk sydfransk roséblend bestående af 80 % Cinsault og 20 % Grenache, der høstes fra 40 år gamle vinstokke i regionen Languedoc-Roussilion. Der høstes om natten, så friskheden i druerne bevares. I vineriet bliver druerne presset, hvorefter en kort maceration giver den smukke lyserøde laksefarve. Der gæres relativt køligt ved 17 grader, så frugtaromaerne bevares.