Klik/Tryk for at zoome

Corte Ai Cipressi

På lager

Corte Ai Cipreses er en populær syditaliensk nyhed. Dejlig blød frugtsødme og masser af "value for money"!

Vi præsenterede for nyligt to fremragende Bolgheri-vine fra Agricole Selvi. Fra samme italienske vinhus kommer Corte Ai Cipressi – en særdeles velsmagende rødvin. 

Blød og solmoden i populær syditaliensk stil. Lavet på et populært "trekløver": Primitivo og Negroamaro fra Apulien samt Nero d’Avola fra Sicilien.

Flot dyb farve med lilla nuancer. Intens duft af sorte kirsebær, blomme og brombær, med strejf af svesker, peber, nellike, kanel og lakrids. Smagen er dejlig frugtfyldig og afrundet med silkebløde tanniner. Drik nu, eller gem 3-4 år.

5 stjerner i Vinavisen
"De tre druer Primitivo, Negroamaro og Nero d'Avola afslører, at denne italienske "bordvin" må komme fra støvlehælen - eller et sted dernedefra. Primitivoen sider ved rattet, de to andre druer kører med, og tilsammen udfolder de en ren frugtsmag, bløde tanniner og en charmerende sødme. Flasken har skruelåg."

Anbefales til grillet kød, gris, pasta & pizza, simreretter og italienske specialiteter. Nyd vinen ved 16-18°C.

Corte Ai Cipressi er fremstillet på et blend af syditalienske druer, hhv. Primitivo og Negroamaro fra Apulien samt Nero d'Avola fra Sicilien. Vinen er fremstillet i en frik, blød og bærfrugtig stil med kortvarig modning på ståltank.

Agricole Selvi er et relativt nyt og toscansk baseret vinfirma, som blev grundlagt i 2006 af Andrea Falorni. Familien har fire generationers erfaring fra vinbranchen.

Med Andrea Falorni ved roret har Agricole Selvi vokset sig til et stort, moderne og ambitiøst vinfirma – med klart fokus på kvalitet og eksport.

Læs mere

Passer godt til

Pasta

Hygge

Grill

Gris

Okse

Fjerkræ

Ost

1 fl. pr. stk. 119,95  DKK
6 fl. pr. stk. 75,00  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vinavisen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18°C
Gemme potentiale 3-4 år
Alkohol 14%
Indhold 75 cl.