



Coppiere Primitivo/Susumaniello Salento IGT 2024
98 point – nu for 3. år i træk!
Danmarks billigste og bedst bedømte Primitivo Susumaniello holder fanen højt i den nye årgang 2024, der emmer af blød frugtpower og saftig drikkeglæde fra første fyldige mundfuld!
Coppiere Primitivo Susumaniello er allerede efter få årgange en af vores mest efterspurgte vine. Smagen rammer nemlig fuldstændig plet hos alle fans af Ripasso, Amarone og stor Primitivo, og der er samtidig masser af penge at spare...
Vi har lukket en kæmpe aftale med vinhuset, der også står bag nogle af vores største kundefavoritter som Masso Antico og Amicale. Vi har fået Coppiere med en unik rabat, der gør den til et af DK’s skarpeste Primitivo-tilbud.
Tøv ikke et sekund med af kaste Coppiere 2024 i kurven! Popularitetskurven er nærmest skræmmende stejl, og hvorfor vinen desværre ofte er i midlertidig restordre.
Den syditalienske rødvin er skabt på en superduo af solmodne Primitivo og Susumaniello-druer, som til sammen leverer powervin i topklasse. 2024 lever fuldt op til sin forgænger med imponerende 98 point hos Luca Maroni... Glæd dig!
Nyd den til hygge, grillmad, oksekød, lam, kraftige pastaretter og lagrede oste. Servér vinen ved 16-18°C
Hvordan smager Coppiere Primitivo/Susumaniello Salento IGT 2024?
Vinen præsenterer sig fed og fyldig med en intens mørk blommerød farve. Coppiere kanonerer en syditaliensk luksus-bouquet op af glasset med tonsvis af saftige kirsebær, blommer, solmodne brombær og lidt rosiner, der løftes yderligere af vanilje, lakrids, kaffe og chokolade fra fadet. Vinen lander i munden med en imponerende kraft og indsmigrende frugtsødme, der indhylles i delikate krydderier og blide tanniner. Det her er syditaliensk rødvin, når det er allermest smagfuldt og hyggeligt. Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Smagenoter
Brombær
Chokolade
Kanel
Rosiner
Vanilje
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Meget let
Meget kraftig
Meget blød
Meget tanninrig
Coppiere Primitivo/Susumaniello Salento IGT 2024 passer godt til...
Vindata
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Næringsindhold
Allergener
Restsukker
Syreindhold