
Copenhagen Sparkling Tea BLÅ - ØKO 0,0% - Alkoholfri
Bobler på en ny måde! – Stjerne Michelin-restauranter verden over elsker den!
Innovation og gastronomi på højeste plan – Økologisk Mousserende Te med unik balance og dyb kompleksitet.
+45 Michelin stjernerestauranter har allerede valgt at få Copenhagen Sparkling Tea på deres menukort. Deriblandt 3-stjernede giganter som Geranium (DK), Gordon Ramseys (UK), Hof van Cleve (BE) og Lung King Heen (Four Seasons, HK).
En non-alkoholisk drik som laves med øje for detaljer. 13 te sorter skal brygges med individuelle temperaturer og tidsintervaller, for at blandes til perfektion. Blot ÉT minut for længe i bryggeprocessen, og hele partiet bliver ødelagt.
Det perfekte alternativ til et glas hyggevin, øl eller cider. BLÅ smager dog så godt, at den ikke altid behøver at være alternativet.
BLÅ er perfekt som en alkoholfri aperitif, eller kan sagtens parres med forretter, hovedretter og mange desserter. Den kan bruges til cocktails eller bare et hyggeglas. Servér ved 5-7°C.
BLÅ blendes af kun de bedste økologiske teer og i denne er der 13 forskellige teer, heriblandt jasmin, darjeeling first flush og sarte hvide teer. De bliver brygget af stifterne Jacob og Bo og bliver brygget med meget præcise tidsintervaller og temperaturer, da blot et enkelt minut for længe kan ødelægge hele partiet. Efter endt brygning tilsættes friskpresset citronsaft og en økologisk druemost som runder teen af i fylde og smag så den ender med 50 g/l restsukker. Teen flaskes ved ca. 5,5 bar og hviler 8-12 uger før endelig frigivelse.
Hvordan smager Copenhagen Sparkling Tea BLÅ - ØKO 0,0% - Alkoholfri?
Ved første øjekast kunne farven og boblerne forveksles med champagne, men så springer livlige noter af jasmin, kamille og citrus ud af glasset. På tungen lander den blødt og let, med en rund fylde og dyb kompleksitet fra de grønne og hvide teer. Den fortsætter med en lang eftersmag af den klassiske Darjeeling first flush te, som leverer sirlige tanniner og tigger om at blive sippet til igen.
Om Copenhagen Sparkling Tea Company
Copenhagen Sparkling Tea Company er stiftet i 2017 i København af Bo Sten Hansen og tidligere sommelier hos en Michelin-restaurant i København, Jacob Kocemba. Firmaet danner rødder i nordisk innovation og den asiatiske te tradition. Hele ideen startede da Jacob, på trods af en vinkælder på 1700 forskellige vine, ikke kunne matche en vin og dessert med vilde skovjordbær. Derfor lavede han sin egen te ekstrakt og siden da er ideen bliver videreudviklet yderligere.
Pga. de non- og lav alkoholiske produkter, vælger de aldrig at gå på kompromis med smagen. Kun de bedste økologiske te sorter, kvaliteter og produktionsmetoder er godt nok for dem. Siden 2017 er det gået stærkt for det lille firma, og de har vundet mange præmier og medaljer for deres produkter, blandt andet Guldmedalje ved International Food Contest 2019.
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Indhold
Proptype
Emballage