
Colledila 2010
De Sangiovese-druer, der er brugt i denne vin, kommer fra de vinstokke, der er placeret rundt om Ricasoli's populære ejendom "Agresto". Efter flere års undersøgelser på italiens "vininstitut" har man fundet ud af, at de bedste kloninger af Sangiovese kommer fra dette område.
93 points - Antoni Galloni
91 points - Robert Parker
91 points - Wine Spectator
3 wine glass - Gambero Rosso
Druer: 100% Sangiovese.
Høsttidspunkt: Slutningen af september/starten af oktober.
Farve: Flot dybrød.
Duft: intensiv kraftige solbær.
Smag: Elegant smag af modne frugter, lakrids og læder. Fantastisk lang eftersmag med bløde undertoner.
Velegnet til: Kalvekød, oksemørbrad, dyreryg, lagrede oste.
Kan gemmes: 15-20 år, afhængig af opbevaring.
Colledila 2010 passer godt til...
Vindata
Druer
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage