Tilbage

Chateau Puech-Haut Saint Drezery Tête de Bélier 2017

Frankrig

Frankrig, Languedoc-Roussillon

15% alk.

75 cl

1 fl. pr. stk.
339,95 DKK
6 fl. pr. stk.
289,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Udsolgt
Unik smagsgaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Anmeldelser
Din rating
95 Point Jeb Dunnuck
93 Point Thomas Rydberg
94 Point Vinhulen.dk
93 Point Robert Parker
93 Point Din Vinguide, Thomas Rydberg
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
17,5 / 20 Jancis Robinson
⭐ 4,3 Vivino

Bestil inden

1 timer 40 min

og vi sender i dag!

Chateau Puech-Haut Saint Drezery Tête de Bélier 2017

Frankrig

Frankrig, Languedoc-Roussillon

15% alk.

75 cl

Chateauneuf du Pape møder Cote Rotie... Så luksuriøst smager denne Syrah-lækre sydfranske rødvin. Det drømmeagtige terroir i St-Drézery er udvalgt for sit slægtskab med netop Chateauneuf-du Pape.

Vi taler druer i verdensklasse. Vi taler Languedocs bedst anmeldte vinhus hos både Robert Parker og Jeb Dunnuck. Og helt konkret taler vi om Tête de Belier 2017 – prislejets største sydfranske rødvin. Punktum.

Nyd den til andesteg, lam, tørmodnet oksekød, gris og vildtkød. Genial til alle formerer for stegt og grillet kød! Servér ved 16-17°C

1 fl. pr. stk.
339,95 DKK
6 fl. pr. stk.
289,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Udsolgt
Unik smagsgaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Anmeldelser
Din rating
95 Point Jeb Dunnuck
93 Point Thomas Rydberg
94 Point Vinhulen.dk
93 Point Robert Parker
93 Point Din Vinguide, Thomas Rydberg
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
17,5 / 20 Jancis Robinson
⭐ 4,3 Vivino

Bestil inden

1 timer 40 min

og vi sender i dag!

Anmeldelser af Chateau Puech-Haut Saint Drezery Tête de Bélier 2017

95 Point

Jeb Dunnuck

The 2017 Tête De Belier shows the changing style at this estate and offers a more Northern Rhône vibe in its green olive, bacon fat, smoked herbs, and meaty black fruits. Based on 70% Syrah, 20% Grenache, and the rest Mourvèdre and Carignan, aged in barrel, it’s medium to full-bodied, has a concentrated yet focused texture, and a great finish. It’s going to benefit from a year or two of bottle age.

93 Point

Thomas Rydberg

94 Point

Vinhulen.dk

Violet. Duften indleder med jordbær efterfulgt af mørke kirsebær, røg og krattede noter på den fede måde og et kødfuldt indtryk med sorte oliven. Hele tiden ligger der en sødmefuld note fra perfekt modne druer under det hele. Forrygende duft. Smagen er blød og rund med træ, røde kirsebær, sorte oliven, lakrids, røg over i slukket lejrbål og fast frugtsyre. Imponerende tæt og kompakt saft- og frugtbombe suppleret af fadets oræg via træ og røg. Kraftfuld og tæt vin med masser af sublim smag og håndværk, der kan smages. Finalen har en del tanniner, men vinen imponerer voldsomt og er først lige begyndt at vise sig frem, og bør ligget 1-2 år, inden du nyder den. Imponerende opvisning i tæthed med krydret touch.

93 Point

Robert Parker

Smoke, garrigue and black-cherry scents all combine on the nose, while the full-bodied palate is spicy, rich and concentrated, offering plenty of substance to chew on and adding hints of licorice on the long finish.

93 Point

Din Vinguide, Thomas Rydberg

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

Kulsort i glasset, og farven står vitterligt godt mål til vinens udseende. Den er kraftig, røget, med mørke kirsebær og brombær, den har frugtsødme, fuld krop, bløde taniner der er til at tygge i og syre der løftet hele herligheden godt op. En særdeles varm og bombastisk vin med alt i overflod.

17,5 / 20

Jancis Robinson

⭐ 4,3

Vivino

Hvordan smager Chateau Puech-Haut Saint Drezery Tête de Bélier 2017?

Flot dybrød med lilla skær. Næsen storflirter allerede på afstand med charmerende frugt og sexet krydderi. Ungdommelige noter af viol, jordbær, sorte kirsebær og brombær blander sig smukt med sydfranske strejf af krydderurter, oliven, peber og baconfedt samt lidt lakrids, mokka og chokolade fra fadet. I munden rig og koncentreret med silkeblød tekstur og læskende elegance. Frugten og fadet matcher hinanden med lækkerhed… Glidende, generøs finish, der hurtigt kalder på en slurk til. Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Chateau Puech-Haut Saint Drezery Tête de Bélier 2017 passer godt til...

Om Chateau Puech-Haut

“Easily one of the top estates in the Languedoc (if not southern France) … They produce a number of cuvees, with their entry level efforts representing superb values, and their top cuvees being able to stand toe to toe with the greatest wines in the world." - Robert Parker

Verdensklasse kommer ikke flyvende, og slet ikke til Languedoc! Da industrimagnaten Gerard Bru i 1980 købte sine første 25 hektar land i St-Drézéry, 10 km nordøst for Montpelllier, var der ingen vinplanter på stedet. Til gengæld havde terroiret potentiale til at producere vin i verdensklasse. I 1990 var arealet klar til beplantning, og tre år senere var første årgang af Chateau Puech-Haut på markedet.

Gerard Bru er ikke en mand, der gør tingene halvt. Da Chateau Puech-Haut var uden slotsbygning, købte han simpelthen præfekturet i Montpellier - og fik det flyttet og genopført på egen grund. Til vingården lod han desuden hente verdens største vintønde på 300.000 liter - og verdens mest berømte ønologiske konsulent, Michel Rolland fra Bordeaux. Sidstnævnte blev i 2008 udskiftet med Philippe Cambie, der laver vin for mere end 15 producenter i Chateauneuf-du-Pape. I 2017 overtog Gerard Bru Chateau Lavabre i det prestigiøse nabodistrikt Pic-St-Loup.

Med Chateau Puech-Haut og Chateau Lavabre laver Gerard Bru & Co. vin fra hele 250 hektar. En dybt imponerende bedrift, når man tager i betragtning, at selv de to vingårdes ”entry level”-vine vader i 90-95 point ratings hos de store anmeldere!

Vindata

Årgang

2017

Indhold

75 cl

Alkohol-%

15 %

Servering

15-17 °C

Gemmepotentiale

8-10 år fra høståret

Proptype

Kork

Emballage

6 stk. papkasse
Mest populære lige nu