
Chateau Ducru-Beaucaillou 2. Cru Classé Saint-Julien 2014
”No big boobs and fat lips!” Bruno Borie er ikke til vulgær vin. Sofistikerede Ducru-Beaucaillou balancerer eksplosiv power med feminin elegance. Nærmest perfekt!
Prøv Saint-Julien til lam, rødt oksekød, fuglevildt, vildtkød og indmad. Servér ved 17-18°C.
Chateau Ducru-Beaucaillou 2. Cru Classé Saint-Julien 2014 passer godt til...
Hvordan er Chateau Ducru-Beaucaillou 2. Cru Classé Saint-Julien 2014 fremstillet?
2014 Ducru-Beaucaillou er et blend af 90% Cabernet Sauvignon og 10% Merlot. Den høje andel af Cabernet Sauvignon giver vinen en særlig elegant smagsprofil – og et ekstra stort gemmepotentiale. Efter optisk sortering af druerne, gærer mosten, hvorefter vinen modner 18 mdr. på 100% nye franske egetræsfade.
Druer
Bordeaux BlendOm Chateau Ducru Beaucaillou
Chateau Ducru-Beaucaillou er et de få topslotte, som er forblevet familieejet siden 2. Verdenskrig. Familien Borie overtog i 1941 et forsømt slot, som var en skygge af sin 1855-klassificering som 2. Cru Classé. Tre generationer senere har investeringer og hårdt arbejde båret frugt i en sådan grad, at kvaliteten ifølge anmelderne tangerer 1. Cru Classé. ”Caillou” betyder ”småsten”, hvilket indirekte hentyder til de dybe grusaflejringer, som slottets 75 beplantede hektar er velsignet med.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
2014
Indhold
75 cl
Alkohol-%
13 %
Proptype
Kork











