
Chateau Chapelle Labory Fronsac AOC 2016
Alle eksperter er enige. Fronsacs kalkstensbakker er et terroir i topklasse, og vinene er blandt de mest pålidelige køb i hele Bordeaux. Ikke mindst i den storslåede årgang 2016, der efter mange eksperters mening overgår 2015.
Hvis du elsker Pomerol og St-Émilion er der ikke noget mere attraktivt alternativ end Fronsac. Jordbunden, druerne og terroiret matcher stort set 100% - den egentlige forskel af betydning er prisen!
En oplagt ledsager til fede charcuterivarer, oksesteg, rosastegt kalvekød, lam og fuglevildt. Servér ved 16-18°C
Chateau Chapelle-Labory fremstilles på Chateau Jeandeman, som er afbilledet på vinens etikette. Slottet ejes af Trocard-familien, som har dyrket vin i Fronsac siden 1628. Jean Trocard leder selv arbejdet i vinmarken, hvor 90% Merlot fra 45 år gamle stokke suppleres af Cabernet Franc og Malbec. I vineriet har Jean investeret i fortløbende konsultation fra den anerkendte ønolog Stéphane Toutoundji, der er uddannet hos Michel Rolland.
Hvordan smager Chateau Chapelle Labory Fronsac AOC 2016?
Indbydende dybrød farve. Næsen charmerer med ungdommelig duft af violer, hindbær, blomme og solbær, suppleret med klasiske bordeauxhints af nyslået græs, grafit og cigarkasse. I munden blød og fyldig med fuldmoden frugt, der samtidig imponerer med årgangens friske og uimodståeligt læskende karakter. Merlot-sexet, dybt charmerende. Et skoleeksempel på Fronsacs forrygende value-for-money! Drik nu, eller gem op til 10 år fra høståret.
Chateau Chapelle Labory Fronsac AOC 2016 passer godt til...
Vindata
Druer
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype