





Cevico B.io Sangiovese 2020
Så saftig bli’r Sangiovese! Bundærlig og med drikkeglæden sat helt op i højsædet… Mums, manner!
Glem toscanske Brunello og Chianti… I denne økologiske charmeflaske gemmer sig en frugtlækker renhed, som vi nærmest aldrig har smagt mage til i prislejet.
Vil du have autentisk Sangiovese, skabt med i harmoni med naturnes økosystem, så er der ingen vej uden om b.io i den nye årgang 2020.
Perfekt til pasta og pizza – eller til kirsebærsaftigt tørstslukkeri med klassiske urtestrejf i finalen.
Insekterne på b.io-seriens etiketter er alle vigtige for økosystemet. Levende symboler på en grøn fremtid - med fokus på naturlig velsmag og fælles fravalg af kemi.
Hvordan smager Cevico B.io Sangiovese 2020?
Nyskænket står Sangiovesen elegant kirsebærrød i glasset... Næsen er klassisk frugtig med det helt rigtige Sangiovese-aromaer af knuste violer, saftige kirsebær og delikat urtede undertoner… I munden læskende som bare pokker! Masser af frisk kirsebærfrugt, tranebær og pikante middelhavskrydderier. Harmonisk, ren finish med høj læskefaktor og blide tanniner. Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.
Cevico B.io Sangiovese 2020 passer godt til...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.
Vindata
Druer
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener