



Cevico B.io Primitivo IGP 2021
Jep, 97 point og kåret som en en af Italiens bedste rødvine.
Den overlegne økologiske frugtkvalitet fornægter sig ikke… Det her er ganske enkelt toplækker Primitivo fra Italiens Støvlehæl, Apulien.
Med afstand den mørkeste, mest kraftfulde og intense rødvin i den økologiske serie b.io. Samtidig imponerer vinen med sin overlegne renhed i frugten, der munder ud i en ekstra læskende og balanceret smagsoplevelse.
Sammenligner du med konkurrenterne, så forstår du straks vinens popularitet.Det her er økologisk Primitivo, når den er allerbedst til prisen.
Nyd den til steaks, BBQ, lam vildt, and flæskesteg, pizza, pasta ost og hygge. Servér ved 16-18°C.
Insekterne på b.io-seriens etiketter er alle vigtige for økosystemet. Levende symboler på en grøn fremtid - med fokus på naturlig velsmag og fælles fravalg af kemi.
Hvordan smager Cevico B.io Primitivo IGP 2021?
Allerede ved ophældningen fed og mørk... Næsen følger stilsikkert op med lækre Primitivo-aromaer af solmodne brombær, sorte blommer, kirsebærlikør, lakrids, solbær, svesker og rosiner, der gemmer på diskrete krydderier som vanilje, chokolade, sød pibetobak og lakrids… På tungen fed og frugtfyldig med en lækker smooth mundfylde. Den lange finish er delikat krydret med den pureste rene bærfrugt i forgrunden. Flot økologisk syditaliener! Drik nu, eller gem 4-6 år fra høståret.
Cevico B.io Primitivo IGP 2021 passer godt til...
Hvordan er Cevico B.io Primitivo IGP 2021 fremstillet?
2021 b.io Primitivo er certificeret økologisk og fremstillet på 100% Primitivo fra appellationen Puglia IGP. Gæringen foregår på rustfri ståltanke ved relativt kølige 24-25°C, hvilket fremmer frugt og aromatisk finesse. Modnet 6-8 mdr. på ståltank.
Druer
PrimitivoOm Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.













