Cevico B.io Primitivo IGP 2021
Cevico B.io Primitivo IGP 2021
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
”97 points.” – Best Italian Wines Annuario
Jep, 97 point og kåret som en en af Italiens bedste rødvine.
Den overlegne økologiske frugtkvalitet fornægter sig ikke… Det her er ganske enkelt toplækker Primitivo fra Italiens Støvlehæl, Apulien.
Med afstand den mørkeste, mest kraftfulde og intense rødvin i den økologiske serie b.io. Samtidig imponerer vinen med sin overlegne renhed i frugten, der munder ud i en ekstra læskende og balanceret smagsoplevelse.
Sammenligner du med konkurrenterne, så forstår du straks vinens popularitet.Det her er økologisk Primitivo, når den er allerbedst til prisen.
Smagenote
Allerede ved ophældningen fed og mørk... Næsen følger stilsikkert op med lækre Primitivo-aromaer af solmodne brombær, sorte blommer, kirsebærlikør, lakrids, solbær, svesker og rosiner, der gemmer på diskrete krydderier som vanilje, chokolade, sød pibetobak og lakrids… På tungen fed og frugtfyldig med en lækker smooth mundfylde. Den lange finish er delikat krydret med den pureste rene bærfrugt i forgrunden. Flot økologisk syditaliener! Drik nu, eller gem 4-6 år fra høståret.
Anmeldelser af Cevico B.io Primitivo 2021
97 point - Best Italian Wines Annuario
Nyd den til steaks, BBQ, lam vildt, and flæskesteg, pizza, pasta ost og hygge. Servér ved 16-18°C.
Insekterne på b.io-seriens etiketter er alle vigtige for økosystemet. Levende symboler på en grøn fremtid - med fokus på naturlig velsmag og fælles fravalg af kemi.
2021 b.io Primitivo er certificeret økologisk og fremstillet på 100% Primitivo fra appellationen Puglia IGP. Gæringen foregår på rustfri ståltanke ved relativt kølige 24-25°C, hvilket fremmer frugt og aromatisk finesse. Modnet 6-8 mdr. på ståltank.
Om b.io
Bag b.io-serien står Cevico fra byen Lugo i Romagna-regionen. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.