





Cevico B.io Nero d'Avola & Cabernet 2020
Siciliens signaturdrue møder kongendruen fra Bordeaux!
Økologiske og veganervenlige b.io Nero d'Avola – Cabernet imponerer i den nye årgang 2020 med høje anmelderpoint og nogle af de flotteste, rene frugtnoter, vi længe har smagt i det her prisleje.
Er du til saftig syditaliensk rødvin, hvor friskhed og smagskoncentration går hånd i hånd med value-for-money, så prøv denne fantastiske allrounder fra solskinsøen Sicilien.
Nyd den til saftige steaks, pasta, pizza, tapas, gris, burgers, BBQ og ost. Servér ved 16-18°C.
Hvordan smager Cevico B.io Nero d'Avola & Cabernet 2020?
Ved ophældningen flot brombærfarvet med frisk lilla kant… Næsen lokker med lækker duft af viol, sorte blommer, saftige bromær, solbær, mynte, peber, lakrids og lidt røget kød… Blød og venlig i munden med en flot balance mellem frugtsmag og friskhed. Behagelige tanniner, søde krydderier og pikante urter runder eftersmagen lækkert af. En flot og meget alsidig italiensk rødvin! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Cevico B.io Nero d'Avola & Cabernet 2020 passer godt til...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.
Vindata
Producent
Årgang
Vægt
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage