Cevico B.io Nero d'Avola & Cabernet 2020
Cevico B.io Nero d'Avola & Cabernet 2020
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
”96 points.” – Best Italian Wines Annuario
”90 points.” – 5 Star Wines - Vinitaly
Siciliens signaturdrue møder kongendruen fra Bordeaux!
Økologiske og veganervenlige b.io Nero d'Avola – Cabernet imponerer i den nye årgang 2020 med høje anmelderpoint og nogle af de flotteste, rene frugtnoter, vi længe har smagt i det her prisleje.
Er du til saftig syditaliensk rødvin, hvor friskhed og smagskoncentration går hånd i hånd med value-for-money, så prøv denne fantastiske allrounder fra solskinsøen Sicilien.
Smagenote
Ved ophældningen flot brombærfarvet med frisk lilla kant… Næsen lokker med lækker duft af viol, sorte blommer, saftige bromær, solbær, mynte, peber, lakrids og lidt røget kød… Blød og venlig i munden med en flot balance mellem frugtsmag og friskhed. Behagelige tanniner, søde krydderier og pikante urter runder eftersmagen lækkert af. En flot og meget alsidig italiensk rødvin! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Anmeldelser af Cevico B.io Nero d'Avola - Cabernet 2020
96 point – Best Italian Winess Annuario
90 point - 5 Star Wines - Vinitaly
Nyd den til saftige steaks, pasta, pizza, tapas, gris, burgers, BBQ og ost. Servér ved 16-18°C.
Nero d’Avola - Cabernet er certificeret økologisk og veganervenlig. Vinen er fremstillet på et regionalt-internationalt blend af 80% af Siciliens signaturdrue Nero d’Avola og 20% Cabernet Sauvignon, som høstes og vinificeres separat. Mosten gærer køligt ved 24°C på rustfri ståltanke, hvilket fremhæver frisk frugt og aromatisk finesse. Modnet 6-8 mdr. på rustfrit stål, inden den endelige sammenstikning.
Om b.io
b.io er vores nye økologiske og veganervenlige vinserie fra Terre Cevico! Vi tilbyder hele 7 varianter. Fra det solrige Sicilien kommer denne herlige rødvin på Nero d’Avola og Cabernet Sauvignon.
Insekterne på b.io-seriens etiketter er alle vigtige for økosystemet. Levende symboler på en grøn fremtid - med fokus på naturlig velsmag og fælles fravalg af kemi.
Bag serien står Cevico fra byen Lugo i Romagna-regionen. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.