Tilbage

Chile

Casa Marin Lo Abarca Hills Pinot Noir 2012

1 fl. pr. stk.
369,95DKK
6 fl. pr. stk.
319,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Mad og Monopolet

95 Point

Houlberg

93 Point

Robert Parker

93 Point

Decanter

93 Point

Flaskehalsen

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Tim Atkin

92 Point

Club De Amantes Del Vino - CAV

91 Point

Vinous

4,0⭐

Vivino

Bestil inden

2 timer 24 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Chile

Casa Marin Lo Abarca Hills Pinot Noir 2012

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

“95 point. Nok det bedste Pinot Noir under 300 kr, jeg har smagt" - Mad & Monopolet
"95 point. Får dig ned i slowmotion fart, så du smider dig langsomt i sofaen, smækker benene op og lukker verdenen ude" - Houlberg
"93 points.
” – Robert Parker
"93 points. A really lovely wine" - Steven Spurrier, Decanter
"93 point. En udsøgt og afbalanceret Pinot Noir, der har masser af alder på sig, men som stadig lever stort på sine friske frugter og blide blødhed" - Flaskehalsen
"93 point. Oplagt mulighed for at smage moden Pinot Noir uden at skulle betale ekstra for det." - WineWherever

Et 10 år gammelt restparti “Grand Cru” Pinot Noir fra Casa Marin. Vinen var den nu afdøde vinlegende, Steven Spurriers, egen personlige favorit og han har ved flere lejligheder fremhævet topvinen fra Casa Marin. Senest årgang 2012 som han tildelte imponerende 93 points mens han stadig var vinanmelder for Decanter. 

Chiles svar på Bourgogne, Lo Abarca, er ligger blot 4 km. fra Stillehavet og temperaturerne om sommeren når sjældent over 28 grader. Det giver Pinot Noir-druerne perfekte forhold til langsomt at modne og udvikle sine delikate aromaer.

Vinen kommer fra Casa Marins flagskibsserie, Icons, der viser terroiret fra sin mest imponerende side. Her får du silkeblød og intens power-Pinot Noir, der har modnet til perfektion de sidste 10 år i Casa Marins kølige kældre.

Der findes ikke mange flasker af denne vin, der er et must try for alle Pinot Noir og Bourgognefans!  

Smagenote  

Vinen præsenterer sig med en flot kirsebærrød farve, der har små orange teglstensnuancer i kanten. Imponerende duft med lige dele friskhed og komplekse Pinot Noir-nuancer. Knuste roser, røde og sorte kirsebær, hindbær og blåbær bindes smukt sammen med dybe strejf af læder, svampe og nytrådt skovbund efter regnvejr. I munden stempler vinen en overdådig power, der straks sender tankerne i retning af dyr Pommard. Silkesmooth med sitrende frisk kirsebærfrugt og sødmefulde krydderier. Vinen kommer overbevisende i mål med et elegant samspil af tørrede urter, engelsk lakrids og vanilje. Grand Cru-oplevelse fra huset ved havet, Casa Marin. Perfekt drikkeklar nu, men kan snildt gemmes 15-20 år fra høståret.

Anmeldelser af Casa Marin Lo Abarca Hills Pinot Noir 2012

95/100 Mad & Monopolet
"Normalt så går jeg i en stor bue udenom Pinot Noir fra de helt varme områder som Australien og som her Chile - jeg synes, de bliver for varme, uden balance og for søde, men det er slut nu - for det er en forstokket holdning at have - jeg erkender det. Jeg blev omvendt af denne Pinot Noir fra én af mine favoritter fra Chile, nemlig den kvindelige vinmager Maria Luz Marin. I næsen har den kirsebær, hindbær, blåbær, skovbund, trøffel, vanilje og blomme. I munden er den rund, læskende og fremstår med en utrolig flot frugtfylde og perfekt harmoni. Det er nok det bedste Pinot Noir til under 300 kr., jeg har smagt. 1 stk 369,95 – TILBUD v/ 6 fl. 269,95"

95/100 Houlberg
"Meget rund og faktisk tæskelækker aroma. Det er jordbær, modne kirsebær, vanilje, mælkechokolade, mariekiks, sød finsk lakrids og en sødlig cafe latte, Ihhh hvor er det blødt ... modent og blødt, hvorved vinen nærmest smelter i munden. Der er bløde jordbær, modne kirsebær, tranebær samt søde fadnoter med vanilje, rund og moden syre, der bare får dig ned i slowmotion fart, så du smider dig langsomt i sofaen, smækker benene op og lukker verdenen ude. 95 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 369,95 kr., men kan fås til 319,95 kr. ved køb af 6 flasker."

93/100 Robert Parker

93/100 Decanter
"From Maia Luz Marín, Chile's first female winemaker-owner. Wonderful nose of black cherries and plums, controlled richness on the palate: a really lovely wine." 

93/100 Flaskehalsen
"Hvis du jævnligt følger med på Flaskehalsen, så bliver det måske lidt af en gentagelse for dig, når jeg igen skriver, at chilensk vin har udviklet sig enormt i de lidt dyrere prisklasser. Mange tænker stadig på billige vine, der holder et fornuftigt niveau, når budgettet ligger under 100 kroner, men hvis du har mulighed for at skrue prisen et par hak opad, så vil du opdage, at Chile kan meget mere end det. Her har vi en udsøgt og afbalanceret Pinot Noir, der har masser af alder på sig, men som stadig lever stort på sine friske frugter og blide blødhed. Med over 10 år på bagen er en del af syren naturligvis blevet mild og integreret i helheden, men den kommer stadig til udtryk i den charmerende og vidunderlige friskhed, der kendetegner denne vin. Der skal betales nogle kroner, men du får altså også en Pinot Noir, der smager af meget – men på den bløde, lys-frugtede og fuldstændig afbalancerede måde.  Normalpris kr. 369,95 – Set til kr. 269,95"

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Fuldmoden Pinot Noir fra de aromatiske kunstnere i Chile. Vinen har udviklet fine noter af trøfler, tørrede krydderier og saft fra syrlige skovjordbær. Den har en elegant balance, hvor syren kommer godt i spil og skaber friskhed og energi til den modne frugt. Oplagt mulighed
for at smage moden Pinot Noir uden at skulle betale ekstra for det."

92/100 Tim Atkin

92/100 La Cav
"Garnet red with brick tints. Aromas of blackberry, murtilla, strawberry, tobacco, black pepper, damp earth, mushrooms, lavender. In the mouth it is of medium-high acidity, silky and abundant tannins."

91/100 Vinous
“The 2012 Pinot Noir Abarca Hills is a ripe take on calcium soils and spent 18 months aging in 20 % new French barrels. Brick red in the glass. The aromas feature mushroom, wet stone and leather over slightly fruity developing bouquet. Terse, compact and very silky on the palate, it has a mellow ripeness. An Attractive rarity.

Nyd vinen til pasta, pizza, grillet kylling, gris eller en saftig rød bøf og milde oste. Nydes ved 13-15°C.

Casa Marin Lo Abarca Pinot Noir 2012 er fremstillet på 100 % Pinot Noir. Druerne høstes fra det helt særlige terroir omkring byen ”Lo Abarca”. Her finder man helt optimale jordbundsforhold med masser af kalksten og gamle havfossiler. Vinstokkene leverer et usædvanligt lavt udbytte og modner langsomt i det kølige, kystnære klima blot 4 kilometer fra Stillehavet. Det udmønter sig i smagsintense druer med en spillevende syre til at skabe balance. I vineriet spontangærer vinen i på rustfri ståltanke. Tre gange om dagen stemples drueskallerne ned i mosten for at udtrække struktur, krop og farve. Vinen bliver herefter modnet i 16 måneder på franske egetræsfade, heraf 20 % nye. Vinen er fantastisk nu, men kan ifølge Casa Marin selv nydes i minimum 20 år.

Om Casa Marin

Casa Marin startede med en ivrig kvinde der ville lave fine, eksklusive vine i det kølige og vindblæste område Lo Abarca, som af mange blev regnet for uegnet til vindyrkning.

María Luz Marín – stifter, ejer og vinmager - startede i år 2000 mod alles råd og vejledning med at dyrke vinstokke i et goldt område, der ikke var tilpasset vindyrkning. I området Lo Abarca i San Antonio Valley (Chile), som ligger ca. 100 km fra hovedbyen Santiago, har vineriet en beliggenhed bare 4 km fra Stillehavet og den for de omkringliggende økosystemer altafgørende Humboldtstrøm. Strømmen leverer ikke blot perfekte vækstbetingelser for det kæmpe økosystem i Stillehavet, men også køligt klima på land. De kolde vækstbetingelser på land i kombination med næringsfattig jord med højt mineralindhold giver lavt drueudbytte, men druer med høj koncentration og elegante vine.

Fra 38 mikroterroirs på 40 beplantede hektar fremstiller Casa Marin hvidvine i verdensklasse på Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris, Riesling og Gewürztraminer samt lige så flotte rødvine på Pinot Noir, Syrah og Grenache.

Sønnen Felipe er fulgt i sin moders fodspor. Felipe er blevet ønolog og har studeret i Sonoma, Californien og Marlborough samt New Zealand. Han er i dag vinmager for huset og står for at passe marker og kreere nye vine. Sammen laver de vin som et ”Mor&Søn”-team, der fuldt ud dedikerer deres tid til vineriet og til at lave verdensklasse vine i deres ånd. Det er ikke kun Felipe der med i foretagendet: Hele Marín-familien er involveret i virksomheden lige fra husbond til sønner og søskende til María.

María er den første kvindelige vinmager og første kvindelige ejer af en vingård i Chile. Hun har formået at sætte sit navn og sine vine på verdenskortet. Trods advarsler om dårlig beliggenhed, koldt klima og en generel mistro til hendes drømme, modbeviste hun alle modstandere og non-believers og har siden grundlæggelsen af Casa Marin i år 2000 været kendt som pioneren María Luz Marín som gjorde enhver skepsis til skamme.

Casa Marin lever fuldt ud op til sit navn, ”huset ved havet”, og i dag nyder Lo Abarca højstatus som hotspot for ”cool climate”-vine i international topklasse, mens Casa Marin af mange regnes for Chiles førende vinproducent.

Passer godt til

Grill

Okse

Gris

Fjerkræ

Ost

Pizza

Pasta

Årgang 2021
Servering 13-15°C
Gemme potentiale 15-20 år fra høståret.
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
369,95DKK
6 fl. pr. stk.
319,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Mad og Monopolet

95 Point

Houlberg

93 Point

Robert Parker

93 Point

Decanter

93 Point

Flaskehalsen

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Tim Atkin

92 Point

Club De Amantes Del Vino - CAV

91 Point

Vinous

4,0⭐

Vivino

Bestil inden

2 timer 24 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter