Tilbage

Casa Marin Cartagena Sauvignon Blanc 2022

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.
165,00 DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
79,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Flaskehalsen

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Desorchados Chile

91 Point

Houlberg

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Casa Marin Cartagena Sauvignon Blanc 2022

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”Chile 2022 - Excellent quality” – Vinex
”Chile’s stellar 2022 harvest may rival 2018” – Drink Business

"94 point. Casa Marin kan noget særligt med Sauvignon Blanc-druen" - Flaskehalsen

"93 point. Noget af den bedste Sauvignon Blanc, du kan få til prisen" - Mad & Monopolet

"93 point. Særdeles ekspresiv og vellavet... forår på flaske" - WineWherever

Dirrer af mineralitet og sprudler af frugt… Danmarks bedste Sauvignon Blanc-køb peaker på ny i den fantastiske årgang 2022!

Forrige årgang blev TESTVINDER og BEDSTE KØB i Din VinGuide. Nu viser 2022, at Cartagena stadig er kloden klogeste køb for fans af Sauvignon Blanc. Og kvaliteten er ikke tilfældig…

Hele to gange er Casa Marin løbet med hæderen ”Best Sauvignon Blanc in the World".  Første gang ved Concours Mondial du Sauvignon og senest under Decanter World Wine Awards.

Hemmeligheden bag kvaliteten er Lo Abarcas kystnære vinmarker, som giver en unik friskhed og kølig mineralitet, der supplerer den solmodne frugt til perfektion.

Casa Marin laver Cartagena på Sauvignon Blanc-druer fra Sancerre-klonen ”242”, der giver druer med et særligt højt kvalitetspotentiale. Og du smager det straks...

Smagenote

Krystalklar i glasset med et friskt citrusgrønt skær… Allerede i næsen en vidunderligt Sauvignon Blanc med klassisk duft af hyldeblomst, stikkelsbær, Granny Smith-æbler, saltet lime, tomatstilk, græs, nektariner, asparges og tropisk passionsfrugt.... Smooth og lækker på tungen, hvor en den sprøde og livlige mineralitet giver fantastisk liv til den rige tropefrugt! Herligt læskende finish – perfekt Sauvignon Blanc-value! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Casa Marin Sauvignon Blanc Cartagena 2022

94/100 Flaskehalsen
"Casa Marin kan noget særligt med Sauvignon Blanc-druen, som i denne chilenske udgave fremstår ligeså frisk som de newzealandske, men alligevel med en blød og lækker stil i munden. Det er elegant, men samtidig er det fyldigt, så det nærmest smelter på tungen. Husets lidt større Sauvignon Blanc er et niveau højere – men det følges også på af en højere pris. Så denne version er ligeså attraktiv, når man holden den op mod prisen – og et rigtig lækkert glas hvidvin uanset hvordan man vender og drejer det. Normalpris kr. 165,00 – Set til kr. 79,95"

93/100 Mad & Monopolet
"Casa Marin laver helt enkelt fremragende vin til få penge. Det er noget af den bedste Sauvignon Blanc, du kan få til prisen - velkomponeret og lækkert! I næsen har den duft af citrus, grønne æbler, nyslået græs og hyldeblomst. I munden er den syrlig, mineralsk og har en lækker sprødhed, som sammen med smag af tropisk frugt fuldender vinen. 1 stk 165,00 | TILBUD V/ 6 FL. 69,95"

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Ultra aromatisk Sauvignon Blanc som ingen andre laver den. Hyldebærbusk i fuld flor, hvide saftige ferskner hvor sødmen kommer lidt frem og bliver styret af en saftig citron-lemonade. Særdeles ekspresiv og vellavet. Det her er forår på flaske. 1 stk 165,00 – BEDSTE PRIS V/ 6 FL. 79,95"

92/100 Descorchados

91/100 Houlberg
"
Det er bare så arketypisk Sauvignon Blanc, så kan du ikke li' den drue, så skal du bare stoppe her. Er du til syrespids, åleslank samt skarp vin, så får du både grøn peber, græs, nyhøstet hø, solbærblade og tomatstilke, stikkelsbær, hyld, ny bælgede ærter, ærteskud, lime og en smule mineraler ... det stinker af god Sauvignon Blanc. Sådan smager også ... ren, grap'et, bitter, rank og grøn. Der er lemon, grøn syre, grønne grene, salte mineraler, hvid peber, en vis saftighed med en letflydende syre og denne saftighed gør, at vinen ikke bliver alt for kantet, selvom den fortsat er ren og kantslibende skarp. Jeg er begejstret, så 91 klokkeklare point."

…..

Forrige årgang:

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Her får man Sauvignon Blanc, der næppe bliver mere aromatisk intens. Den dufter som hvis man rusker en kæmpe hyldebærbusk i fuld flor. Og det kan overføres til smagen, der smager lidt som hjemmelavet lemonade lavet af hyldebærblomster tilsat friskpresset citron. Aromatik i potens og en vin der simpelthen gør mig glad." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

90-93/100 – Houlberg
"5 Thumbs Up. Duftmæssigt er det absolut oprejst og rank vin med både grøn peber, græs, nyhøstet hø, solbærblade og tomatstilke, stikkelsbær, hyld, ny bælgede ærter, lime, kiwifrugt, stearinlys ... meget klar og mineralsk. I munden er det lidt samme historie ... virkelig ren, rank med tonsvis af lime og grønne elementer. Det giver vinen en frisk bitterhed, hvor man næsten tygger på grønne grene, lidt grape og salte mineraler, virkelig rent og kantslibende skarpt, Houlberg ligger lige i underkanten af 5 fine tomler. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 145,95 kr., mens prisen ved køb af 6 flasker pr er på tilbud til kun 69,95 kr., hvilket nærmest er rent tyveri ved høj dag."

92/100 Descorchados

92/100 Mad & Monopolet
"Jeg har smagt næsten alt fra Casa Marin, og jeg vil godt garantere, at den her vil overraske positivt. I næsen har den noter af citronskal, lime, grapefrugt, nyslået græs, hø, grønne sprøde æbler og et hint af asparges. Det er noget af det bedste hvidvin fra Chile, som jeg har smagt til prisen, og det er næsten uhørt, at den ikke er højere vurderet eller dyrere for den sags skyld. I munden har den masser af syre, mineralitet og en godt frugtfylde - det kommer bedst til udtryk, hvis den serveres på ca. 8-9 grader, så pop den i eftermiddagssolen iskold og lad den åbne sig, mens du nyder det først glas." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

90/100 Testvinder – Din VinGuide
"Rig og afrundet duft af stikkelsbær og solbærblade med citrusnoter. Frugtig og balanceret fylde og længde i eftersmagen. Pæn kompleksitet"

Nyd den til sprøde salater, fisk og skaldyr, sushi, asparges, frisk tomat og pikante oste. Servér ved 8-12°C.

Cartagena Sauvignon Blanc er fremstillet på 100% Sauvignon Blanc. Frugten håndhøstes fra kølige og kystnære Lo Abarca i San Antonio Valley. Druerne presses skånsomt uden skindkontakt, hvorefer mosten gærer med frugtbevarende temperaturstyring på. En ren og autentisk gengivelse af druesort og terroir med ekstra lækker tekstur fra to måneders bærmekontakt. Aftappet uden syrejustring.

Restsukker: 1,9 gram pr. liter (tør)
Syreindhold: 6,2 gram pr. liter
Alkohol: 13,5 %

Om Casa Marin

Casa Marin startede med en ivrig kvinde der ville lave fine, eksklusive vine i det kølige og vindblæste område Lo Abarca, som af mange blev regnet for uegnet til vindyrkning.

María Luz Marín – stifter, ejer og vinmager - startede i år 2000 mod alles råd og vejledning med at dyrke vinstokke i et goldt område, der ikke var tilpasset vindyrkning. I området Lo Abarca i San Antonio Valley (Chile), som ligger ca. 100 km fra hovedbyen Santiago, har vineriet en beliggenhed bare 4 km fra Stillehavet og den for de omkringliggende økosystemer altafgørende Humboldtstrøm. Strømmen leverer ikke blot perfekte vækstbetingelser for det kæmpe økosystem i Stillehavet, men også køligt klima på land. De kolde vækstbetingelser på land i kombination med næringsfattig jord med højt mineralindhold giver lavt drueudbytte, men druer med høj koncentration og elegante vine.

Fra 38 mikroterroirs på 40 beplantede hektar fremstiller Casa Marin hvidvine i verdensklasse på Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris, Riesling og Gewürztraminer samt lige så flotte rødvine på Pinot Noir, Syrah og Grenache.

Sønnen Felipe er fulgt i sin moders fodspor. Felipe er blevet ønolog og har studeret i Sonoma, Californien og Marlborough samt New Zealand. Han er i dag vinmager for huset og står for at passe marker og kreere nye vine. Sammen laver de vin som et ”Mor&Søn”-team, der fuldt ud dedikerer deres tid til vineriet og til at lave verdensklasse vine i deres ånd. Det er ikke kun Felipe der med i foretagendet: Hele Marín-familien er involveret i virksomheden lige fra husbond til sønner og søskende til María.

María er den første kvindelige vinmager og første kvindelige ejer af en vingård i Chile. Hun har formået at sætte sit navn og sine vine på verdenskortet. Trods advarsler om dårlig beliggenhed, koldt klima og en generel mistro til hendes drømme, modbeviste hun alle modstandere og non-believers og har siden grundlæggelsen af Casa Marin i år 2000 været kendt som pioneren María Luz Marín som gjorde enhver skepsis til skamme.

Passer godt til

Aperitif

Tapas

Sushi

Fisk

Orientalsk

Hygge

Grøntsager

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

Salat

Årgang 2022
Servering 10-12°C
Gemme potentiale 5-8 år fra høståret
Alkohol 13,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Skruelåg
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
165,00 DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
79,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Flaskehalsen

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Desorchados Chile

91 Point

Houlberg

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter