Klik/Tryk for at zoome

Ca' Rugate Campo Lavei Valpolicella Superiore 2016

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Frem med ammunitionen. Ca’ Rugates Valpolicella Superiore 2016 er en rigtig frugtbombe, der vil invadere dine smagsløg. På den gode måde.

40% Corvina. 30% Rondinella. 30% Corvinone. 100 % italiensk charme og frækhed.

Smagenote

Næsen forfører med noter af intens mørk frugt og kirsebær, der suppleres af krydderi fra det velintegrerede fad. En elegant og afrundet smag – ren lækkerhed på flaske. En vellykket og yderst drikkevenlig vin. Fyldig og blød – ja, sådan skal rigtig Valpolicella smage. 

Anmeldelser af Ca' Rugate Campo Lavei Valpolicella Superiore 2016

93/100 James Suckling
"This is a very floral and attractive Valpolicella with lavender, dried violets, hibiscus, peonies, elderberries and brambleberries. The firmness of the tannins and freshness of the fruit make for a beautiful combination on the palate, which is medium-bodied and tangy on the finish."

93/100 Barego'mad - mad & vinblog 
"Elegant og veloplagt Valpolicella Superiore. Vi befinder os ret højt på skamlen indenfor charmerende saftige Valpolicella-vine, hvor denne Superiore sætter baren højt indenfor opnåelig drikkeglæde i denne kategori. Det er lidt af en potent frugtbombe, som virkelig har noget på hjerte. Den har et yderst vindende væsen, som med sin dybe rubinrøde farve og intense aromaer i både næse og mund bestående af kirsebær, solbær, trøffel, svesker, mørk chokolade, vanilje og krydrede fadnoter sender ganen på et velfortjent spaophold. I munden er den fyldig og blød med en dejlig saftig friskhed med en levende syre og let sødmefulde tanniner som støtte med lidt bid afslutningsvis. Eftersmagen er lang og forholdsvis kraftig af en Valpolicella" - vurderet ved tilbudsprisen 185 kr.

91/100 Decanter
"Lovey fresh and vibrant cherry aromas. Juicy and expressive palate with plenty of charming red fruits and hints of bitter almonds, black pepper and earth."

Vinen vil fungere fremragende sammen med vildt, grillmad og modne oste.

Superiore vinene er kendt for at være niveauet over basis Valpolicella vinene med højere druekvalitet og strengere krav til produktionen. Det afspejler sig også i denne vin, der til fulde lever op til kvalitetskravene – og mere til.

Vinen er lavet på en andel af ’’almindelige’’ druer og tørrede druer, der tilsættes vinen senere under fermentationen for at give vinen ekstra saft og kraft. Vinen har ligget på ståltank og er modnet på fad imellem 8 og 10 måneder.

Ca’ Rugate vinhuset, der ligger i det vulkanske landskab omkring Rugate bjerget, har sikret sig en plads på Hugh Johnsons favoritliste over de bedste Valpolicellaproducenter.  Huset er ejet af den fjerde generation af familien Tessari, der leverer den ene topanmeldte vin efter den anden.

Familien Tessari lægger vægt på økologi, reduktion af sprøjtemidler i produktionen og lave udbytter, da de er af den opfattelse, at det giver de sundeste druer. Sunde druer skaber de bedste betingelser for at lave god vin.

Og man må sige, at det er lykkedes for familien, der heller ikke er bange for at eksperimentere og anvende den nye teknologi til at excellere endnu mere inden for vinproduktion.

Læs mere

Passer godt til

Grill

Gris

Vildt

Fjerkræ

Ost

1 fl. pr. stk. 219,95  DKK
6 fl. pr. stk. 185,00 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

James Suckling

93 Point

Barego'mad - mad & vinblog

91 Point

Decanter

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16 °C
Gemme potentiale 2026
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl