Klik/Tryk for at zoome

Buglioni Rosato "Rosacipolla" 2019

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

“95 point. Ekstrem ren og autentisk roséoplevelse fra Valpolicella” (årgang 2018)
- Barego'mad

Bemærk årgangsskift til dugfriske 2019! (videoen herover omtaler årgang 2018) 

”Rosacipolla” er normalt forbeholdt Mariano Buglionis nære venner og lokale stamkunder, men nu kan vi tilbyde den nok flotteste italienske rosé, vi har solgt til prisen. Nogensinde! 

Partiet er ”håndplukket” af Supervins ejer Mads Jensen. Til en pris, der nærmest er en hån mod kvaliteten i glasset. 

Mads besøger i sommeren 2019 Mariano Buglioni, der byder velkommen med et glas special-rosé på 100% Corvina.  ”Rosacipolla” er opkaldt efter sin smukke rødløgsfarve, og smagen er enestående lækker. 

Feriegæsten er ovenud begejstret - og køber så stort ind, at Mariano må skrælle adskillige lag af prisen.    

Smagenote

Lys pink i glasset med intens, indsmigrende duft af blomster, citrus, jordbær, hindbær og kirsebær. I munden frisk og tør med masser af ung, charmerende bærfrugt. Den harmoniske og behageligt urtede eftersmag vidner om en rosé af høj, høj klasse. Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.

Anmeldelser af Buglioni Rosato Trevenezie "Rosacipolla" 

95/100 Barego'mad - mad og vinblog (årg. 2018)
"Buglioni er ikke et hvilket som helst vinhus i Valpolicella, og jeg har tidligere haft fornøjelsen af at smage på husets repertoire indenfor rødvine, som ligger et flot niveau for dagen. Rosacipolla er absolut ingen undtagelse, og leverer en meget ren og autentisk roséoplevelse til de lune sommerdage på terrassen, hvor lysten til et glas ren læskende rosé melder sig uden forstyrrende elementer af slikket sød candyfloss. Med Rosacipolla får du en helstøbt autentisk rosévin med fuld fokus på Corvina-druens DNA, hvilket resulterer i en lys frisk rosé med perfekt orkestrerede doser af sommerbærfrugter, citrus og røde kirsebær i både næse og mund. Stilen er tør og frisk og ligger rigtig godt på tungen, hvor den friske syre sørger for læskende saftighed og renhed ud i en uimodståelig letkrydret finale af forskellige urter, som bare oser af sommerstemning på terrassen og frokost ved bølgen blå. Det er en rosé der kan alt det du drømmer om, hvis den ikke lige skal stå på sød candyfloss, der hviner i tænderne." - vurderingspris kr. 89,95

★★★★★ (5 ud af 5 mulige) Vinavisen (årg. 2018)
"En let rosé, der smager af forår og sommer. God, frisk druesmag og - helt klassisk - jordbær og hindbær. Oplagt som terrassevin." - vurderingspris kr. 89,95

En læskende aperitif og en fornem ledsager til fisk og skaldyr, antipasti, crudités, lette pastaretter, fjerkræ, sushi samt salat. Servér ved 6-10°C

"Rosacipolla" 2019 er fremstillet på 100% Corvina fra grusholdige marker i appellationen Trevenezie IGT, der ligger i regionerne Veneto, Friuli og Trentino-Alto Adige. 

Buglioni høster druerne i hånden og lader drueskallerne udbløde i 12 timer i druemosten. Det giver et harmonisk udtræk af farve og smag, der bevares ved kølig gæring og 4 mdrs. modning på ståltank.

Buglioni er beliggende i det centrale Valpolicella i Veneto-regionen. Grundlagt i 1993 af Alfredo Buglioni, og i dag drevet af sønnen Mariano. Med den unge stjerneønolog Diego Bertonis ekspertise, har ambitiøse Buglioni på få år markeret sig øverst i hierarkiet af vinhuse fra Valpolicella.

Alle druer håndhøstes, men kun de bedste 40% ender i Buglionis egne vine! Fra friske hvid- og rosévine til kraftig Amarone og sød Recioto – vi garanterer høj kvalitet over hele linjen!

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Pasta

Fisk

Orientalsk

Hygge

Grill

Grøntsager

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

Salat

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 129,95  DKK
6 fl. pr. stk. 89,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 64,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point (2018)

Barego'mad - mad & vinblog

★★★★★ (2018)

Vinavisen

Supervin.dk

⭐ 3,9

Vivino

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Corvina
Servering 6-10°C
Gemme potentiale 3-4 år fra høståret
Alkohol 11,5%
Indhold 75 cl.