Klik/Tryk for at zoome

Brunello Tenuta Nuova 2004

På lager

Denne vin har modtaget 96 point hos både Wine Spectator og Doctor Wine by Daniele Cernilli. Sidstnævnte rating er fra august 2018 - og viser, hvor fantastisk flot vinen har udviklet sig på flaske!

Tenuta Nuova er Casanovas stjerneskud. Ingen anden vin fra Montalcino har modtaget så mange roser og flotte bedømmelser fra alverdens vinmagasiner og smagninger. Vinen er uden tvivl på vej til at blive kultvin.

I 2007 blev Tenuta Nuova kåret som "verdens bedste rødvin" for årgang 2001 af Wine Spectator. Den blev valgt ud af ca. 12.000 rødvine. Samtidig fik den  97 point ud af 100 point, samt tre røde glas i Gambero Rosso.

Tenuta Nuova er produceret i den moderne stil, men har stadigvæk et meget langt lagringspotentiale - min. 30 år. Druerne bliver dyrket på det bedst tænkelige geografiske sted med perfekte mikroklimatiske forhold med sydvest-vendte skråninger.

Lagret 29 måneder på store fade og selvfølgelig produceret 100% på Sangiovese Grosso.

Vinen har en fantastisk flunkende rubinrød farve og yderst intens duft af friske bær, især brombær. Lang, lang smag med perfekte tanniner med afrundet smag af lakrids og læder. Stor vin.

Læs mere

Passer godt til

Gris

Okse

Vildt

Lam

1 fl. pr. stk. 1.199,00 DKK
6 fl. pr. stk. 1.099,00 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

96 Point

Wine Spectator

95 Point

Robert Parker

96 Point

DoctorWine

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-17 grader
Gemme potentiale Min 30 år
Alkohol 15%
Indhold 75 cl