Klik/Tryk for at zoome

Bodegas Langa Reyes d'Aragón "El Casto" Cava Brut Reserva

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Bodegas Langa.. Aragón-provinsens i særklasse bedste Cava-hus! 

Denne anmelderroste Brut Reserva, med dyb kompleksitet fra hele 17 måneders flaskelagring, er "hands down” den lækreste Cava, vi har smagt til prisen! 

Frisk, frugtigt læskende og fremstillet efter samme ”traditionelle metode”, som anvendes til Champagne. 

Smagenote

Sart gul med grønne nuancer og fine bobler. Næsen lokker med friske aromaer af grønne æbler, lime, mango og passionsfrugt, samt elegante strejf af friskbagt brioche, honning og hasselnød. I munden tør med intense frugtnoter og fin mousse. Lang og delikat finish med stor detaljerigdom. Drik nu, eller gem 4-5 år.   

Anmeldelser af Reyes d'Aragón "El Casto" Cava Brut Reserva 

92/100 Verema

5 "Thumbs Up" (90-93p) - Houlbergs Vinblog
"Næsen er fuld af friske æbler, pærer, abrikos, hyld, jasminblomster, wienerbrød, lidt honningsødme, nødder og dufter virkelig skøn, inderligt med en smule toast, estragon … ja faktisk kunne dette lige som godt være fra Champagne [...]  Det er sgu et smukt, herlig og godt glas mousserende vin og så endda til rigtig fornuftige penge. Thumbs Up."

Sølvmedalje - AWC Vienna 2017

Anbefales som aperitif eller til fisk og skaldyr, rogn, lette tapas, fyldige salater og fjerkræ samt milde oste. Nyd vinen ved 6-8°C.

Fremstillet på 75% Macabeo (Viura) og 25% Chardonnay, som håndhøstes fra 30 til 40 år gamle vinstokke i det nordøstlige Spanien, nærmere bestemt Aragón-provinsen. Markernes beliggenhed i 7-800 meters højde giver druer og vin med herligt friske aromaer og vidunderlig mundrensende friskhed. 

Fremstillet i frisk og sprød stil med førstegæring på ståltank ved 16°C - og uden malolaktisk gæring. Andengæring på flaske samt hele 17 mdrs. bærmekontakt sørger for komplekse brødnoter og ekstra fine bobler. Med 7 gram restsukker pr. liter opleves vinen tør – men ikke knastør. 

Bag vinen står Bodegas Langa, som har hjemme i den højtbeliggende Calatayud-region i det nordøstlige Spanien. Vinhuset har eksisteret i fem generationer og ledes i dag af brødrene Juan og César Langa Gonzalez. 

Siden 1982 har brødrene Langa haft base i de kølige omgivelser nær Monte Victor. Økologisk dyrkning af 70 beplantede hektar samt ambitiøse investeringer i moderne kælderteknologi harmonerer smukt med familiens 150 år gamle traditioner. Og endelig høstes frugten i form af flotte roser og anmeldelser i vigtige vinguider.

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Fisk

Hygge

Grøntsager

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

Salat

1 fl. pr. stk. 149,95  DKK
6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Verema

★★★★★ 90-93p

Houlberg

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 6-8°C
Gemme potentiale 3-4 år
Alkohol 11,5%
Indhold 75 cl.