Tilbage

Portugal

Beyra Reserva 2022

1 fl. pr. stk.
169,95DKK
6 fl. pr. stk.
139,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Flaskehalsen

⭐ 4,0

Vivino

Vores vurdering

Bestil inden

12 timer 34 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Portugal

Beyra Reserva 2022

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”94 points. It is a changing, complex wine, surprising in each movement of the glass” – Verema (tidl. årg.)

“93 point. En stor og fyldig vin med svulmende muskler. Her får man virkelig noget for hver eneste krone, man har spenderet– WineWherever 

”92 point. Beyra laver virkelig fremragende vin... Skøn duft af kirsebær, kokos, bacon, tobak og mørk chokolade.” – Mad & Monopolet 

”92 point. En vin der smager dejligt ... Til en grillaften med ketchup og sennep ud af begge ører skal der noget volumen til i smagen, og det får man i flot stil i denne vin ” – Flaskehalsen

"4,0 stjerner. Højeste kvalitet for pengene..." - Vivino

Det altid udsolgte Ribera del Duero-alternativ…

Hverken forbrugere eller anmeldere kan få nok! Og efter flere måneder i restordre er Beyra ”BEST BUY” Reserva, vores ultimative portugisiske bestseller og superkøb, tilbage i den nye årgang 2022. Så længe det varer!

Startskuddet til succesen kommer under coronakrisen i 2021, hvor den portugisiske superstjerne Rui Madeira oplever et fald i salget af sine absolutte topvine. Han tager en drastisk beslutning. Druer fra de bedste terroirs, der normalt laver vine op til 500 kr, finder nu vej til Beyra Reserva, som han rent faktisk stadig sælger.

Siden har kvaliteten været mere og mere REKORDLÆKKER år for år...

Smagenote

Beyra Reserva inviterer med et mørkt og fyldig look i glasset… Næsen er spektakulær flot med uimodståelig duft af floral viol og lavendel samt 2022-årgangens ekstra frugtlækre aromaer af hindbær, sorte kirsebær, blå blommer og solbær, der krydres perfekt med fadets luksusnoter af ristet kaffe, kokos, chokolade og vanilje... I munden en fyldig, koncentreret og særdeles veloplagt Tempranillo med lækker smag af brombær, blommer og lakrids. Spicy finish med luksuskrydderier fra franske og amerikanske egetræsfade. Bløde og venlige tanniner i den lange eftersmag, hvor de næsten 15% alkohol er flot integrerede … Bedste Beyra Reserva? Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Beyra Reserva 2022

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"
Behagelig krydret duft. Tung og fyldig krop med mørk frugt, krydderier, bitre urter og rustikke tanniner. Syren holder denne kraftfulde vin godt oppe. En stor og fyldig vin med svulmende muskler. Her får man virkelig noget for hver eneste krone, man har spenderet."

92/100 Mad & Monopolet
"
Beyra laver virkelig fremragende vin. Denne er lavet på et blend af Tinta Roriz, Touriga Nacional og Mencia og har den stil, som mange af vinmagerne i Portugal ønsker at ramme - de vil nemlig lidt væk fra de tunge, sødmefulde og fadtunge rødvine - her snakker vi i stedet frugtsødme, mineralitet, friskhed og syre. Det betyder ikke, at du får en letbenet tynd rødvin -  det betyder, at du får balance og en vin, fremstår vellavet. Skøn duft af kirsebær, kokos, bacon, tobak og mørk chokolade. 1 stk 169,95 / BEDSTE PRIS v/6 fl. 69,95"    

92/100 Flaskehalsen
"
Vinhuset bag Beyra-vinene har præsteret store gigant-vine og lidt mere hverdagsagtige vine, der alle har ramt fine niveauer indenfor deres prisklasser. Her er det en Beyra Reserva, der er sat sammen af Tempranillo, Touriga Nacional og Mencía-druer, giver en enormt blød og saftig vin. Man fornemmer tydeligt, at Tempranillo-druerne er solbrændte og saftige, at Touriga Nacional sætter det krydrede portugisiske præg på herlighederne, mens Mencía-druen bidrager med syre og saftig kant. Det giver en vin, der smager dejligt, og som har en sommerlig fornemmelse side om side med den bløde og fyldige stil. Personligt ville jeg elske lidt mere syre og kant, men til en grillaften med ketchup og sennep ud af begge ører, skal der noget volumen til i smagen, og det får man i flot stil i denne vin. Normalpris kr. 169,95, Set til kr. 69,95 Supervin | 5 Stj., 92 Pts." 

4,0 stjerner Vivino (147 bedømmelser, "Højeste kvalitet for pengene af Central Portugal Rødvin", 24-05-2024)

.....

Tidligere årgange:

94/100 Verema (tidl. årg.)
"Garnet color with a medium layer and ruby rim, bright and clean. Aromatic nuances that remind us of pine, resin, red fruit jam. After shaking the glass, new, more fresh, balsamic, floral nuances emerge (violet and pink), gradually emerging its more mineral, Atlantic character. It is a changing, complex wine, surprising in each movement of the glass. On the palate it is a smooth and light wine, with a good mid palate but with structure. Tasty, fine, round tannins and correct acidity. Fresh wine with a challenge to cocoa, red fruit and menthol."

91/100 Houlberg (årg. 2021)
"Mørk, saftig og krydret er min første tanke, når jeg stikker snotten ned i vinglasset og atter lidt flæsket og lidt mælket, men mindre end i 2020'eren. Den har en landlig note med sød lakridskonfekt, kokos og en mørk frugt af brombær, solbær, solbærmarmelade, masser af tørt træ samt en smule mentol. Som tidligere er smagen bare utroligt meget lettere end duften og samtidig ganske saftig med en frisk syre og en frisk frugt med både kirsebær, brombær og jordbær. Den har nogle ganske tørre tanniner, peberbid og samlet giver det en god lang eftersmag. Der er samtidig en følelse af at spise lidt blomster og man mærker også en stenet mineralitet med spansk hjerteblod og temperament. 91 point.

90/100 "BEST BUY" Wine Enthusiast (årg. 2021)
“Native Tinta Roriz and Jaen, grown on schist in mountain vineyards at 2,300 feet, were combined into a full, ripe and solid wine. Its black fruits are still firm and young, giving a fine potential to this serious wine.”

Nyd den til steaks, lam, gris, charcuteri, modne oste og hygge. Servér ved 16-18°C

Beyra Reserva er fremstillet på ca. 85% Tempranillo samt mindre andele Jaen (Mencia) og Touriga Nacional. Alle druer håndplukkes fra Beyras skifermarker 700 meter over havet i regionen Beira Interoir. Efter fuld afstilkning af druerne gærer rødvinen med frugtbevarende temperaturstyring ved 22-26°C samt 7 dages udblødning af drueskallerne. Efter endt gæring forkæles Beyra Reserva med 6 måneders fadlagring på franske egetræsfade.

Om Beyra

Producenten bag vinene fra Beyra er den anerkendte Rui Roboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård i landsbyen Vermiosa, som tilbage i 1987 gav ham sin debut som vinmager. Rui er opvokset i Douro-dalen, men har rejst hele verden rundt for at besøge vindyrkende regioner og lære om vinproduktion. Derfor var det ligesom at vende hjem for ham, da det endelig kunne lade sig gøre.

Vinmarkerne fra Beyra er blandt de højeste i hele Portugal og ligger omringet af bjerge. Et fantastisk sted med beliggenhed i hele 750 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og friskhed.

Rui er siden 1987 blevet en portugisisk superstjerne indenfor vinproduktion, og kombinationen af hans evner i kælderen og markernes placering er helt fænomenal. Han forsøger konstant at bringe innovation og nyskabelse til de ældgamle vinmarker, som ligger i og omkring Dourodalen.

Rui nyder velfortjent stjernestatus. Hans rødvine beviser igen og igen, at Portugals nordøstlige hjørne sagtens kan matche Toro og Ribera del Duero på den spanske side af grænsen. Hans vine er blevet Beira Interior-regionens flagskib. Rui råder over små 10 hektarer med vinmarker i Beira Interior D.O., hvorfra han producerer vine til serien Beyra Vinhos de Altitude.

Foruden vinene fra Beyra producerer Rui vine fra Douro D.O. som er verdens ældste officielle vinregion. Douro-floden glider igennem hele regionen og giver liv til alle de vinstokke, hvis druer anvendes i portvin såvel som i bordvin. I samme region ligger underregionen Douro Superior, hvor Rui har 17 hektarer på Quinta da Pedra Escrita. Vinhuset er i Ruis hænder blevet til et 8. generations familiejet vinhus. Samtidigt ejer han 12 hektar på Quinta de Fafide i samme region, hvor der også bliver lavet enkeltmarksvine. Det stopper ikke der. Rui Madeiras topanmeldte vine fra hans serie Castello d’Alba, som var hans første serie, han frigav som uafhængig vinmager, kommer nemlig også fra Douro D.O.

En mand som er født af landet og lever og ånder af naturen, som har en finger med i næsten alt der foregår i både Douro såvel som Beira.

Passer godt til

Grill

Grøntsager

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Fjerkræ

Ost

Tapas

Pizza

Pasta

Svampe

Hygge

Årgang 2022
Servering 16-18°C
Gemme potentiale 8-10 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
169,95DKK
6 fl. pr. stk.
139,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Flaskehalsen

⭐ 4,0

Vivino

Vores vurdering

Bestil inden

12 timer 34 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter