Tilbage

Portugal

Beyra Reserva 2021

1 fl. pr. stk.
169,95DKK
6 fl. pr. stk.
139,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

Houlberg

Bestil inden

11 timer 28 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Portugal

Beyra Reserva 2021

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"92 point. Beyra laver fremragende vin, som ikke koster alverden" - Mad & Monopolet
"92 point. Smager supergodt allerede ved frigivelse..." - WineWherever

Hverken forbrugere eller anmeldere kan få nok… Nu er Beyra Reserva, den altid udsolgte portugisiske bestseller og supervalue, endelig landet i den flotte nye årgang 2021.

Under coronakrisen i 2021 oplever den portugisiske superstjerne Rui Madeira et fald i salget af sine absolutte topvine. Han tager en drastisk beslutning.

Druer fra de bedste terroirs, der normalt laver vine op til 500 kr, finder nu vej til Beyra Reserva, som han rent faktisk stadig sælger. Derfor er kvaliteten REKORDLÆKKER...

Med det her kvalitetsløft er Beyra Reserva 2021 altså boostet med Tempranillo-druer, der plejer at banke dyrere kultvine fra Ribera del Duero i ratings hos de professionelle anmeldere.

Smagenote

Ved ophældningen sejler Beyra Reserva 2021 mørk kirsebærrød rundt i glasset... Allerede i næsen enormt saftig med uimodståeligt lækker duft af nyplukkede violer, lavendel, hindbær, sorte kirsebær, blå blommer og solbær, der stille og roligt skruer op or fadets dybe, mørkristede aromaer af kaffebønner, kokos og vanilje... I munden en intens og særdeles veloplagt Tempranillo med lækker smag af brombær, blommer og lakrids, der bakkes op med luksuskrydderier fra franske og amerikanske egetræsfade. Bløde og venlige tanniner i eftersmagen… Bedste Beyra Reserva nogensinde? Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Beyra Reserva 2021

92/100 Mad & Monopolet
"Tag mig tilbage til den gang hvor en god flaske rødvin kostede under 75 kr! Der er vi så nu - netop det portugisiske vinhus Beyra laver fremragende vin, som ikke koster alverden. I næsen har den kirsebær, brombær, blomme, tobak, eg, mørk chokolade og et hint af kokos. I munden er den fyldig, rund og har både syre og frugtfylde. 

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Beyra leverer kvalitet over hele linjen, hvilket deres Reserva 2021 er et levende bevis på. Tætpakket med mørkkrydret frugt der fylder i munden. Den balancerer både med frugtsødme, og en frisk syre der giver den et livligt pust. Tanninerne er fine og polerede, og smagen har afslutningsvis en god længde. En vin der bare smager supergodt allerede ved frigivelse. " 

91/100 Houlberg
"
Mørk, saftig og krydret er min første tanke, når jeg stikker snotten ned i vinglasset og atter lidt flæsket og lidt mælket, men mindre end i 2020'eren. Den har en landlig note med sød lakridskonfekt, kokos og en mørk frugt af brombær, solbær, solbærmarmelade, masser af tørt træ samt en smule mentol. Som tidligere er smagen bare utroligt meget lettere end duften og samtidig ganske saftig med en frisk syre og en frisk frugt med både kirsebær, brombær og jordbær. Den har nogle ganske tørre tanniner, peberbid og samlet giver det en god lang eftersmag. Der er samtidig en følelse af at spise lidt blomster og man mærker også en stenet mineralitet med spansk hjerteblod og temperament. 91 point. 

......

Tidligere årgange:

94/100 Verema (årg. 2019)
"Garnet color with a medium layer and ruby rim, bright and clean. Aromatic nuances that remind us of pine, resin, red fruit jam. After shaking the glass, new, more fresh, balsamic, floral nuances emerge (violet and pink), gradually emerging its more mineral, Atlantic character. It is a changing, complex wine, surprising in each movement of the glass. On the palate it is a smooth and light wine, with a good mid palate but with structure. Tasty, fine, round tannins and correct acidity. Fresh wine with a challenge to cocoa, red fruit and menthol."

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2019)
"Et mærkbart skridt op af stigen ... Intens duft af frisk mynte, lime blade og mørke bær. Smagen er flot afbalanceret, tanninerne er velintegreret og den er godt sammenholdt af en spændstig syre."

90-93/100 Houlberg (årg. 2020)
"5 Thumbs Up. Sikke da en dejlig og mørk duft, næsten flæsket og lidt mælket, har en landlig og smågæret aroma, brombær, solbær, solbærmarmelade, søde krydderier, kokos, sorte oliven, mælkechokolade og tørt træ, virkelig meget indbydende. I munden er vinen langt lettere end forventet, men også mere tør, har en frisk syre, der virker lige småbitter. Det er mørke kirsebær, brombær, grafit, syre, vildt mange blomster samt mineralitet i god samspil. Hvor er det tørt, vildt tørt og selv tanninerne er knastørre, ekstreme og kalder nærmest på mad. Dejlig vin med stort temperament." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 129,95)

92/100 Mad & Monopolet (årg. 2020)
"Vin fra Portugal er fortsat upcoming og heldigvis for det da, det betyder nemlig, at priserne slet ikke er stukket af endnu. Denne er lavet på et blend af Jaen/Mencia og Tempranillo, som giver en spændende rødvin med masser af kant og ikke mindst potentiale. Det er helt enkelt imponerende, hvad man kan købe for 67,95 kr., hvis man tager 6 flasker. I næsen har den lækre koncentrerede noter af mørke kirsebær, blomme, solbær, marcipan og mørk chokolade. Munden er helt smooth med blide tanniner, som sammen med en flot frugtsødme giver en virkelig flot vin til prisen."

90/100 "BEST BUY" Wine Enthusiast (årg. 2019)

Nyd den til steaks, lam, gris, charcuteri, modne oste og hygge. Servér ved 16-18°C

Beyra Reserva er fremstillet på 85% Tempranillo, 10% Touriga Nacional og 5% Mencia. Druerne håndplukkes i 700 meters højde, og vinen gærer med 7 dages udblødning af drueskallerne. Efter endt gæring forkæles Beyra reserva med 8 måneders fadlagring på 1/3 franske og 2/3 amerikanske egetræsfade.

Om Beyra

Producenten bag vinene fra Beyra er den anerkendte Rui Roboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård i landsbyen Vermiosa, som tilbage i 1987 gav ham sin debut som vinmager. Rui er opvokset i Douro-dalen, men har rejst hele verden rundt for at besøge vindyrkende regioner og lære om vinproduktion. Derfor var det ligesom at vende hjem for ham, da det endelig kunne lade sig gøre.

Vinmarkerne fra Beyra er blandt de højeste i hele Portugal og ligger omringet af bjerge. Et fantastisk sted med beliggenhed i hele 750 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og friskhed.

Rui er siden 1987 blevet en portugisisk superstjerne indenfor vinproduktion, og kombinationen af hans evner i kælderen og markernes placering er helt fænomenal. Han forsøger konstant at bringe innovation og nyskabelse til de ældgamle vinmarker, som ligger i og omkring Dourodalen.

Rui nyder velfortjent stjernestatus. Hans rødvine beviser igen og igen, at Portugals nordøstlige hjørne sagtens kan matche Toro og Ribera del Duero på den spanske side af grænsen. Hans vine er blevet Beira Interior-regionens flagskib. Rui råder over små 10 hektarer med vinmarker i Beira Interior D.O., hvorfra han producerer vine til serien Beyra Vinhos de Altitude.

Foruden vinene fra Beyra producerer Rui vine fra Douro D.O. som er verdens ældste officielle vinregion. Douro-floden glider igennem hele regionen og giver liv til alle de vinstokke, hvis druer anvendes i portvin såvel som i bordvin. I samme region ligger underregionen Douro Superior, hvor Rui har 17 hektarer på Quinta da Pedra Escrita. Vinhuset er i Ruis hænder blevet til et 8. generations familiejet vinhus. Samtidigt ejer han 12 hektar på Quinta de Fafide i samme region, hvor der også bliver lavet enkeltmarksvine. Det stopper ikke der. Rui Madeiras topanmeldte vine fra hans serie Castello d’Alba, som var hans første serie, han frigav som uafhængig vinmager, kommer nemlig også fra Douro D.O.

En mand som er født af landet og lever og ånder af naturen, som har en finger med i næsten alt der foregår i både Douro såvel som Beira.

Passer godt til

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Fjerkræ

Ost

Tapas

Pizza

Pasta

Svampe

Hygge

Årgang 2021
Servering 16-18°C
Gemme potentiale 8-10 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
169,95DKK
6 fl. pr. stk.
139,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

Houlberg

Bestil inden

11 timer 28 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter