
Bacio della Luna Prosecco Brut Magnum
Prosecco-kup i forrygende festlig 1,5 liters flaske!
Skal du opleve den perfekt perlende Prosecco, så skal prisen ned og kvaliten helt til tops. Bacio della Luna har specialiceret sig i at fremstille norditalienske bobler på absolut højeste niveau...
Vinen er med på Wine Pleasures eksklusive liste over “50 Great Sparkling Wines of the World”.
Den flotte magnumflaske gemmer på de med afstand bedst anmeldte Prosecco-bobler, vi har set til prisen. Tilmed tager den store flaske med 150 cl. sig fantastisk ud - og når nemt bordet rundt.
Stilen er delikat aromatisk og herlig frisk. Tør, uden at være knastør.
"Smagen er dyb og fin med god frugt og fine nuancer, mens eftersmagen er lang og behagelig." - Flaskehalsen
Frisk og frugtig som aperitif, og glimrende til dampede fisk og skaldyr, sushi, samt sprøde salater. Nydes ved 6-10°C.
Bacio della Luna fremstilles af topprofessionelle Schenk Italia, under ledelse af Roberta Deflorian og ønologen Dario Dellamaria. Bacio della Luna er garant for mousserende vine på tårnhøjt og topanmeldt niveau.
Hvordan smager Bacio della Luna Prosecco Brut Magnum?
Lys citrongul med friske grønne nuancer og fine bobler.... Duften er ren, delikat og enormt frugtig med de fineste strejf af æble, citrus, pære, fersken og hvide blomster.... I munden let, sprød, frugtig og særdeles forfriskende. Et tropisk touch i den lange finish vidner om topdruer plukket ved optimal modenhed. Festligere italiensk vin finder du ikke...! Drik nu, eller gem 2-3 år.
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Bacio della Luna Prosecco Brut Magnum passer godt til...
Hvordan er Bacio della Luna Prosecco Brut Magnum fremstillet?
Bacio Della Luna Prosecco DOC Spumante Brut er fremstillet på 100% Glera fra det bakkede Valdobbiadene-område i Veneto. De håndplukkede druer presses nænsomt og gæres køligt til en frisk og delikat frugtig hvidvin. Vinens bobler dannes ved ”andengæring” på ståltank under tryk (Charmat-metoden). Vinen er aftappet med et sukkerindhold på ca. 11 gram pr. liter – så vinen er tør uden at være knastør.
Druer
GleraVindata
Druer
Producent
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold