Tilbage

Abremundos Pagina Uno 2017

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.
849,95 DKK
6 fl. pr. stk.
699,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97 Point

James Suckling

97 Point

Flaskehalsen

94-97 Point

Houlberg

96 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92+ Point

Robert Parker

⭐ 4,4

Vivino

Bestil inden

6 timer 41 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Abremundos Pagina Uno 2017

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”97 points. Decadent and gorgeous…” – James Suckling
"97 point. Argentinsk rødvins svar på en Messi." - Flaskehalsen
"94-97 points. 
Alt er godt ... alt er zen." - Houlberg
"96 point. 
Virkelig flot orkesteret vin med stort potiontale." - Winewherever

Verdens største blend af Cabernet Franc og Malbec... endelig tilbage på lager!

Pagina Uno debuterede i 2011, og vinen bragede direkte til tops blandt James Sucklings bedste vine med hele 99 point ud af 100. 

Nu gør makkerparret Marcelo Pelleriti og Pedro Aznar det igen... Deres kultvin og absolutte flagskib er tilbage på vores hylder i den nye årgang 2017, som stryger direkte ind i toppen af James Sucklings TOP 100 Wines of Argentina.

Her er vi igen så tæt på perfektionen, og på de mest kostbare Bordeaux-vine i ren kvalitet, at Pagina Uno er et regulært kup til prisen! 

Smagenote

Man kan allerede dufte verdensklassen i vinen ved servering. Det vælter ud med elegante brombær, solbær og frække blåbær. Kompleks, forførende og varme noter lokker næsen, men tungen vil også lege med. Når vinen lander på tungen, kan man nemt fange aner af Bordeaux i form af en velstruktureret og tæt koncentration af solbær, læder, cigaræske, mineralske noter og forførende tanniner. Intens og kraftig, men elegant og sitrende på samme tid. Tæt kølig frugt, raffinerede fadkrydderier og en kompleks eftersmag gør denne vin til en førsteklasses argentinsk magtdemonstration – Bordeaux, go home! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret

Anmeldelser af Pagina Uno 2017

97/100 James Suckling
”This is always a decadent and gorgeous red with blackberries, black tobacco, lightly toasted oak and black tea. It’s full and layered with chewy tannins and a polished finish. Like the dusted tannins. Polished and focused. Give it two or three years.”

97/100 Flaskehalsen
"Argentinsk rødvin er gerne slagkraftig, powerfuld og krydret til op over både for- og bagetiket. Hvis du tror, argentinsk rødvin er som Messi, så er det bestemt ingen selvfølge, for mange af dem minder mere om en engelsk 4. divisions-spiller – kraftfuld, lidt grov i kanten – men med masser af intensitet og power. Dette blend af Cabernet Franc og Malbec er noget af det nærmeste, vi kommer på argentinsk rødvins svar på en Messi. For her er elegance, kompleksitet, finesse og overraskelser. Det hele er i super balance, og afslutningen sidder lige, hvor den skal. Oversat til smagsoplevelse har vi at gøre med en rødvin, der rummer enormt meget frugt og krydderi, men hvor det hele er afstemt på flotteste vis. Der er så mange lag af modne, mørke bær, let rustikke fornemmelser fra fadlagringen og en saftig friskhed, der puster liv i de helt bløde tanniner. Og prisen? Ja, det koster en del penge. Men hey, det gør Messi også…" (vurderet ved en tilbudspris på kr. 699,95)

94-97/100 Houlberg
"6 Thumbs Up. I næsen virker Pagina Uno langt mere kølig end de to foregående Octava Bassa vine ... mere rank, stoisk og ren, men fortsat med en frugt af solbær, blåbær, blæk, cedertræ, nelliker, røg, lakrids, tobak samt våde fade, jern, mineraler, læder, sort te, endda lidt balsamiske noter, vanilje og kakaopulver. Smagsmæssigt er Pagina Uni bare et mindre kraftværk, langt mere tør end sine to mindre søskende med en langt mere ren frugt, sorte teblade, en sødbitter smag suppleret af rene, skarpe mineraler samt tør kakaopulver og bitter mørk chokolade. Alt er godt ... alt er zen og fortsat med fine tanniner, lidt bid og karakter. Pagina Uno er klart slankere, mere bordeauxsk, syrlig og elegant ... og sådan kvaliteter skal en argentinsk topvin også byde på. 6 tomler med pil op."

96/100 Rasmus Christensen, Winewherever
"Uco Valley er en af Argentinas top vinregioner. Den er højtliggende, der er minimal nedbør og urimelig mange solskinstimer. Det er vel næsten en klimatisk diametral modsætning til Danmark. Og vine derfra, denne inklusiv, giver rig mulighed for at drømme sig væk. Den er parfumeret med røde bør og tørrede blomster. Den har modne og kraftige tanniner med delikat struktur og en sprælsk syre. Virkelig flot orkesteret vin med stort potiontale."

92+/100 Robert Parker
” The 2017 Página 1 follows the style and profile of the rest of 2017 reds, powerful, ripe and generously oaked in a commercial and slightly international fashion. It's a blend of 85% Malbec and 15% Cabernet Franc, ripe, full-bodied with abundant tannins and some floral Malbec flavors in the finish. 1200 bottles were filled in august 2021”

4,4 stjerner Vivino (350 bedømmelser, set over alle årgange. 25/05/2021)

Druerne til denne vin kommer fra Mendoza i Argentina, og er plukket fra vinstokke ved 1100 meter over havets overflade. Vinen er sammensat af 85% Malbec og 15% Cabernet Franc. Vinifikationen foregår på 225L Barrique fade. Kold maceration ved 8-10°C og pigeage med hånden. Efter endt første gæring kommer vinen på andre fade af samme størrelse og gennemgår deres andengæring og lagres hele 24 måneder på fad. Efter vinen sættes på flaske, flaskelagres den yderligere 6 måneder før frigivelse. Restsukker: 2,5 g.

Om Abremundos

Én rockmusiker, ét barnebarn af en vinmager og en fælles passion for både vin og musik. Hvad giver det? - Et musikalsk vineventyr!

Pedro Aznar havde en årelang drøm om at leve på og drive et vineri. I 2012 mødtes Pedro og Marcelo Pelleriti for første gang. Det blev et skelsættende møde, hvor det straks blev åbenlyst for dem begge, at de havde den samme passion for vin. Sådan begyndte et spændende eventyr. Marcelo tog Pedro med ud til Mendoza, hvor han fik lov til at sammenstikke deres første blend. Blendet blev døbt ”Página 1” og bestod af druer fra marker over 1100 meter over havets overflade. Druefordelingen var 55% Cabernet Franc og 45% Malbec. Vinen blev startskuddet på en fantastisk rejse, som har udviklet sig til mange priser og serier af højtanmeldte vine verden rundt.

Marcelo Pelleriti er vineksperten i partnerskabet. Da han var barn, kravlede han op og ned ad sin bedstefars vinstokke, hvilket måske har været med til at fremavle interessen for vindyrkning. Som voksen har Pelleriti opnået et kæmpe internationalt renommé. Nu er han hovedaktøren i Monteviejo vineriet i Uco Valley, Mendoza, Argentina. Pelleriti har stået i ”fransk” lære hos den berømte ønolog Michel Rolland. Marcelo har siden 2001 lavet vin for familieejede Vignobles Péré-Vergé, som både ejer 100 point-slottet La Violette i Pomerol og Monteviejo i Uco Valley, Mendoza. Om sommeren fremstiller Marcelo vin i Argentina, mens han fra september til november laver topvin i Pomerol og Saint-Émilion. Foruden vinen er Marcelo musikelsker, og hans store passion i livet er guitaren. Netop musikken førte til mødet og det frugtbare samarbejde med Pedro Aznar.

Pedro Aznar er sanger, sangskriver og musiker. Som 18-årig dannede han et rockband, som kom til at definere den argentinske rockscene i flere generationer. Gennem årene var han også medlem af jazzgrupper og har vundet tre Grammy-priser. Filmmusik, solokarrierer og mange tildelte priser senere har Pedro nu fordybet sig i vinens verden og er ved at uddanne sig til sommelier hos et af de mest anerkendte vin- og spiritusakademier i Argentina.

Sideløbende har Marcelo Pelleriti lanceret sine egne flot ratede vinserier - heriblandt ”Marcelo Pelleriti”, ”Felipe Staiti”, ”Abremundos”, ”Malacara”, ”1853 Old Vine Estate” og ”Kauzo” – og Abremundos er historien om mødet af to professionelle individer, som nu er tætte venner og forretningspartnere.

Passer godt til

Orientalsk

Hygge

Kalv

Grill

Gris

Okse

Vildt

Lam

Årgang 2017
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 15 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
849,95 DKK
6 fl. pr. stk.
699,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97 Point

James Suckling

97 Point

Flaskehalsen

94-97 Point

Houlberg

96 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92+ Point

Robert Parker

⭐ 4,4

Vivino

Bestil inden

6 timer 41 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter