Tilbage

Abremundos Octava Bassa 2019

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.269,95 DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.99,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

James Suckling

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Houlberg

92 Point

Flaskehalsen

91 Point

Din VinGuide

UGENS BEDSTE KØB

Din VinGuide

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Bestil inden
0 timer 6 min
og vi sender i dag!

Bestil inden  0 timer 6 min   og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Abremundos Octava Bassa 2019

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Beskrivelse:

"95 point. Det her er Malbec i topklasse!" - Winewherever
"94 points. Juicy and fruity on the palate..." - James Suckling
"93 point. Ready for this? Malbec med fuld kraft" - Mad & Monopolet
"92 point. Uha for en mørk, frugtrig og intens vin" - Houlberg
"92 point. Masser af dybde og saftig power..." - Flaskehalsen
"UGENS BEDSTE KØB - Imødekommende og yderst drikkevenlig" - Din VinGuide 

Vores mest populære Malbec, der senest bragede ind på Sucklings TOP 100 Argentina og Top 100 Values, er landet i den nye årgang 2019. Og hvilken fantastisk Malbec!

Marcelo Pelleriti er en af Argentinas dygtigste winemakere. Den første nogensinde med 100 Parker-point. Marcelo er dog også en dygtig guitarist, og Abremundos-serien er lavet i tæt samspil med musiker og sommelier, Pedro Aznar.

Resultatet er en magtdemonstration af en Malbec fra druens epicenter i Mendoza. Vi taler ægte terroirvin fra 2,5 hektar i 1100 meters højde i Uco Valley - nærmere bestemt buskvine i Chacayes samt kalkholdige parceller i Altamira.

Druerne pumpes direkte ned i 225 liter egetræsfade, som placeres på små hjul. Når fadene roteres dagligt, giver det ekstra dyb farve og smag til den færdige topvin. Denne ”mikro-vinifikation” er en kostbar metode, som Marcelo Pelleriti har taget med sig fra Pomerol og St-Émilion..

Bassa er verdensklasse for basseører... DK's bedste Malbec til prisen! 

Smagenote

Flot intens farve med blæksort kerne og violette nuancer nær glassets kant... Næsen afgiver koncentrerede aromaer af perfekt solmoden Malbec i form af vildblomster, jordbær, modne blommer og skovbrombær, der flankeres af engelsk lakrids, ristede espressobønner, chokolade og sød vanilje fra fadet... Octava Bassas fede krop tumler lystigt henover tungen, hvor rødvinen aflejrer de lækreste smage af mørke skovbær, chokolade og violer, der balanceres med suveræn mineralsk friskhed fra Mendozas svimlende højder. Lang eftersmag med bløde tanniner, lidt lakrids, urter og varme krydderier fra den lange fadlagring. Dyb og kompleks... en mageløs Malbec! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Abremundos Octava Bassa 2019

95/100 Winewherever, Rasmus Christensen
"Malbec får næppe et bedre terroir end her i den højtliggende Uco Valley. Den er særdeles intens med en hård og kantet syre, godt med mørk frugt, fine tanniner og en kalket mineralitet, der bliver i munden i lang tid. Bedst af alt er den særprægede, bitre menthol-tone i vinen, der giver den et køligt pust, næsten som når man har spist en Viks halspastil med lakridssmag. Det her er Malbec i topklasse!"

94/100 James Suckling
”Blueberries, blackcurrants, red plums and herbs on the nose. Some cloves and meat, too. It’s medium-to full-bodied with chewy tannins. Juicy and fruity on the palate with a flavorful, tannic finish. Nice, linear tension to it.”

93/100 Mad & Monopolet
"Are you ready for this? Malbec med fuld kraft, power, fylde, fedme og fad. I næsen har den en dyb koncentreret duft af lakrids, vanilje, solbær, nellike og flæsk. I munden er den kraftig og med masser af fylde og sødme, som heldigvis ikke tager over, da den har tanniner, som afholder den fra at blive 100 % “marmelade-vin” - hvilket er meget positivt." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 199,95)

92/100 Houlberg
"5 Thumbs Up. Uha for en mørk, frugtrig og intens vin, hvor der mest er blåbær, solbær, blommer, svesker, en dyb sød finsk og tør engelsk lakrids, nelliker, blæk, grafit. skosværte, cedertræ, tobak og chokolade ... alligevel med en vis kølighed og en vase med blomster. Det dufter virkelig af lakridset voksensnolder. Smagsmæssigt har vinen - trods tonsvis af sort frugt - en næsten luftig og mentolsk lethed pakket ind i en cremet, blød og alligevel meget tør frakke. Vinen er klart mere tør og knap så sød som den foregående årgang. Der er blåbær, solbær, sort kaffe, sort-te og en tør en engelsk lakrids, lidt bitterhed samt mørk chokolade. Der er denne direkte og meget tørre friskhed over vinen, tanninerne også vildt tørre og småvilde, men alligevel leveret i blødeste indpakning. 92 point. Forhandles af Supervin, hvor prisen er 269,95 kr., mens du ved køb af 6 flasker kan købe vinen til 199,95 kr."

92/100 Flaskehalsen
"Jeg mindes ikke at have smagt en Abremundos, der faldt udenfor skiven. Det argentinske hus er garant for flotte vine, der oftest er helt eller delvist skabt på Malbec, og det gør sig også gældende for 2019-udgaven af Octavos Bassa. Her er masser af dybde og saftig power, der sammen med peber og en stribe andre krydderier giver en vin, der på klassisk argentinsk vis byder indenfor til en stemning af grillede steaks og masser af argentinsk temperament. Normalpris kr. 269,95 – Set til kr. 99,95"

91/100 UGENS BEDSTE KØB - Din VinGuide
"Masser af sorte bær i duften. Atypisk malbec mere frisk og frugtig i udtrykket. Imødekommende og yderst drikkevenlig. Flot balance og sprød afslutning. Supervin | 100 kr. Tilbudspris"

Vinen går godt som et hyggeglas for sig selv, men parres godt med røde bøffer, helstegt pattegris, lammeretter, BBQ og tapas borde. Server ved 16-18°C.

Octava Bassa 2019 er fremstillet af 100% Malbec fra marker i 1100 meters højde. Nærmere bestemt fra 2,5 hektar med "buskvine" i Chacayes samt fra kalkholdige parceller i Altamira (Uco Valley, Mendoza). Druerne pumpes direkte ned i 225 liter egetræsfade, som placeres på små hjul. Når fadene roteres dagligt, giver det ekstra dyb farve og smag til den færdige vin. Denne ”mikro-vinifikation” er en kostbar metode, som Marcello Pelleriti har taget med sig fra topslotte i Pomerol og St-Émilion.

Om Abremundos

Én rockmusiker, ét barnebarn af en vinmager og en fælles passion for både vin og musik. Hvad giver det? - Et musikalsk vineventyr!

Pedro Aznar havde en årelang drøm om at leve på og drive et vineri. I 2012 mødtes Pedro og Marcelo Pelleriti for første gang. Det blev et skelsættende møde, hvor det straks blev åbenlyst for dem begge, at de havde den samme passion for vin. Sådan begyndte et spændende eventyr. Marcelo tog Pedro med ud til Mendoza, hvor han fik lov til at sammenstikke deres første blend. Blendet blev døbt ”Página 1” og bestod af druer fra marker over 1100 meter over havets overflade. Druefordelingen var 55% Cabernet Franc og 45% Malbec. Vinen blev startskuddet på en fantastisk rejse, som har udviklet sig til mange priser og serier af højtanmeldte vine verden rundt.

Marcelo Pelleriti er vineksperten i partnerskabet. Da han var barn, kravlede han op og ned ad sin bedstefars vinstokke, hvilket måske har været med til at fremavle interessen for vindyrkning. Som voksen har Pelleriti opnået et kæmpe internationalt renommé. Nu er han hovedaktøren i Monteviejo vineriet i Uco Valley, Mendoza, Argentina. Pelleriti har stået i ”fransk” lære hos den berømte ønolog Michel Rolland. Marcelo har siden 2001 lavet vin for familieejede Vignobles Péré-Vergé, som både ejer 100 point-slottet La Violette i Pomerol og Monteviejo i Uco Valley, Mendoza. Marcello er desuden den første argentiner som har opnået de magiske 100 ud af 100 Robert Parker point. Om sommeren fremstiller Marcelo vin i Argentina, mens han fra september til november laver topvin i Pomerol og Saint-Émilion. Foruden vinen er Marcelo musikelsker, og hans store passion i livet er guitaren. Netop musikken førte til mødet og det frugtbare samarbejde med Pedro Aznar.

Pedro Aznar er sanger, sangskriver og musiker. Som 18-årig dannede han et rockband, som kom til at definere den argentinske rockscene i flere generationer. Gennem årene var han også medlem af jazzgrupper og har vundet tre Grammy-priser. Filmmusik, solokarrierer og mange tildelte priser senere har Pedro nu fordybet sig i vinens verden og er ved at uddanne sig til sommelier hos et af de mest anerkendte vin- og spiritusakademier i Argentina.

Sideløbende har Marcelo Pelleriti lanceret sine egne flot ratede vinserier - heriblandt ”Marcelo Pelleriti”, ”Felipe Staiti”, ”Abremundos”, ”Malacara”, ”1853 Old Vine Estate” og ”Kauzo” – og Abremundos er historien om mødet af to professionelle individer, som nu er tætte venner og forretningspartnere.

Passer godt til

Grill

Gris

Okse

Lam

Ost

Drue Malbec
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +10 år fra høståret
Alkohol 14,8 %
Indhold 75 cl
1 fl. pr. stk.269,95 DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.99,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

James Suckling

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Houlberg

92 Point

Flaskehalsen

91 Point

Din VinGuide

UGENS BEDSTE KØB

Din VinGuide

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Bestil inden
0 timer 6 min
og vi sender i dag!

Bestil inden  0 timer 6 min   og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Andre har også set