Tilbage

Argentina

Abremundos Octava Bassa 2017

1 fl. pr. stk.
269,95 DKK
6 fl. pr. stk.
189,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
TOP 100 Argentina James Suckling
94 Point Flaskehalsen
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
90-93 Point Houlberg
92 Point Ekstra Bladet
91 Point Robert Parker
⭐ 4,0 Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Argentina

Abremundos Octava Bassa 2017

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

95 point James Suckling. Octava Bassa 2017 leverer en magtdemonstration af en verdensklasse-Malbec fra druens epicenter i Mendoza, Argentina. Men mere end det..

Vores mest populære Malbec brager ind på hele to TOP-lister... TOP 100 Wines of Argentina & Top 100 Value Wines.

Det her er en ”Malbec Masterclass” i hvor flot, intens og højkvalitets vin der bliver produceret i Argentina.

Marcelo Pelleriti er en af Argentinas dygtigste winemakere. Den første nogensinde, som har skabt vin med 100 Parker-point. Marcelo er dog også en dygtig guitarist, og Abremundos-serien er lavet i tæt samspil med musiker og sommelier, Pedro Aznar.

Det er her er velsagtens DKs bedste Malbec til prisen, lavet af ægte Malbec-mestre.

Smagenote

Med en flot intens lilla farve med rubinrøde skær står vinen i glasset. På næsen afgives der noter af solmoden Malbec i form af vildblomster, jordbær, modne blommer, skovbrombær og sød vanilje fra fadet. På smagen vælter den fede krop ind på tungen og afgiver mørke skovbær, buskbær, chokolade, violer og bliver balanceret af en lang eftersmag med bløde tanniner, lidt lakrids, urter og de varme krydderier fra den lange fadlagring. Dyb, kompleks og en mageløs Malbec. Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Abremundos Octava Bassa 2017

95/100 points James Suckling
"A decadent, juicy malbec with dried-berry, fig and floral character with hints of fresh flowers. Medium to full body. Soft, juicy tannins and a flavorful finish. Generous and eccentric. Drink or hold."

94/100 Flaskehalsen
"Abremundos står bag denne måneds absolut bedste vin, Pagina Uno. Den er lavet som et blend af Malbec og Cabernet Franc, og seriens næstfineste vin udgøres af samme blend. Her er vi et skridt længere nede ad den prismæssige rangliste – men ikke desto mindre i den Abremundos-vin, jeg næstbedst kan lide. Skabt på ren Malbec er det en blød, lækker og elegant oplevelse, der smyger sig blidt omkring i munden. Det er høj klasse og en fremragende argentiner med både solid power og blød frugt – til en pris, der virker uvirkeligt lav." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 189,95)

93/100 Rasmus Christensen, Winewherever
"En arketypisk Malbec fra højtliggende Argentinske vinmarker.  Den har duft af mørke bær, violer og kanel, og smager af sorte kirsebær, bitter chokolade og krydderier. Tætpakket men alligevel letlevende og opløftet af den friske syre." 

90-93/100 Houlberg
"5 Thumbs Up. I næsen er det en intens, mørk og kraftig vin med solbær, blåbær, masser af sort skosværte og blæk, cedertræ, nelliker, røg, lakrids, tobak samt chokolade. Der fornemmes også lidt blomster, men det er ikke lyse og feminine blomster, men en mere lummer støvdrager, der sammen med lidt eg og sødme kildrer dig i næsen. Men alligevel er duften egentlig ikke varm og fed, men med en vis kølighed. I munden er det koncentreret, cremet, fløjlsblød og sødopulent vin, hvor man nærmest synker ned i en dyb, mørkebrun fløjlssofa, som er total comfy. Den er vellavet, saftig, fed og klart med stor sødme, men dog aldrig for meget for mig. Der er mælkechokolade, vanilje, varme og blødsød lakrids. Tanninerne gør ikke meget væsen af sig, men har i stedet en meget svag bitterhed. Det er fløjlsblødt og alligevel fyldt med saft og kraft. Det er virkelig comfortwine og absolut flot produceret, så 5 store fingre med pil op."

92/100 Ekstra Bladet
"Violer i duften. Flot koncentration og en vin drevet af sorte bærnoter, krydderier og florale noter. Flot vellavet og saftig vin. 92 point."

91/100 Robert Parker
"The entry-level red is the 2017 Octava Bassa, 100% Malbec from Altamira and Los Chacayes in the Valle de Uco, fermented in stainless steel and matured in used French barriques for 12 to 14 months. It's fruit-driven and juicy, aromatic and floral. It's fresh and approachable, easy to drink and easy to understand."

Vinen går godt som et hyggeglas for sig selv, men parres godt med røde bøffer, helstegt pattegris, lammeretter, BBQ og tapas borde. Server ved 16-18°C.

Octava Bassa 2017 er fremstillet af 100% Malbec fra marker i 1100 meters højde. Nærmere bestemt fra 2,5 hektar med "buskvine" i Chacayes samt fra kalkholdige parceller i Altamira (Uco Valley, Mendoza). Druerne pumpes direkte ned i 225 liter egetræsfade, som placeres på små hjul. Når fadene roteres dagligt, giver det ekstra dyb farve og smag til den færdige vin. Denne ”mikro-vinifikation” er en kostbar metode, som Marcello Pelleriti har taget med sig fra topslotte i Pomerol og St-Émilion.

Om Abremundos

Én rockmusiker, ét barnebarn af en vinmager og en fælles passion for både vin og musik. Hvad giver det? - Et musikalsk vineventyr!

Pedro Aznar havde en årelang drøm om at leve på og drive et vineri. I 2012 mødtes Pedro og Marcelo Pelleriti for første gang. Det blev et skelsættende møde, hvor det straks blev åbenlyst for dem begge, at de havde den samme passion for vin. Sådan begyndte et spændende eventyr. Marcelo tog Pedro med ud til Mendoza, hvor han fik lov til at sammenstikke deres første blend. Blendet blev døbt ”Página 1” og bestod af druer fra marker over 1100 meter over havets overflade. Druefordelingen var 55% Cabernet Franc og 45% Malbec. Vinen blev startskuddet på en fantastisk rejse, som har udviklet sig til mange priser og serier af højtanmeldte vine verden rundt.

Marcelo Pelleriti er vineksperten i partnerskabet. Da han var barn, kravlede han op og ned ad sin bedstefars vinstokke, hvilket måske har været med til at fremavle interessen for vindyrkning. Som voksen har Pelleriti opnået et kæmpe internationalt renommé. Nu er han hovedaktøren i Monteviejo vineriet i Uco Valley, Mendoza, Argentina. Pelleriti har stået i ”fransk” lære hos den berømte ønolog Michel Rolland. Marcelo har siden 2001 lavet vin for familieejede Vignobles Péré-Vergé, som både ejer 100 point-slottet La Violette i Pomerol og Monteviejo i Uco Valley, Mendoza. Marcello er desuden den første argentiner som har opnået de magiske 100 ud af 100 Robert Parker point. Om sommeren fremstiller Marcelo vin i Argentina, mens han fra september til november laver topvin i Pomerol og Saint-Émilion. Foruden vinen er Marcelo musikelsker, og hans store passion i livet er guitaren. Netop musikken førte til mødet og det frugtbare samarbejde med Pedro Aznar.

Pedro Aznar er sanger, sangskriver og musiker. Som 18-årig dannede han et rockband, som kom til at definere den argentinske rockscene i flere generationer. Gennem årene var han også medlem af jazzgrupper og har vundet tre Grammy-priser. Filmmusik, solokarrierer og mange tildelte priser senere har Pedro nu fordybet sig i vinens verden og er ved at uddanne sig til sommelier hos et af de mest anerkendte vin- og spiritusakademier i Argentina.

Sideløbende har Marcelo Pelleriti lanceret sine egne flot ratede vinserier - heriblandt ”Marcelo Pelleriti”, ”Felipe Staiti”, ”Abremundos”, ”Malacara”, ”1853 Old Vine Estate” og ”Kauzo” – og Abremundos er historien om mødet af to professionelle individer, som nu er tætte venner og forretningspartnere.

Drue Malbec
Årgang 2017
Servering 16-18 °C
Gemme potentiale 8-10 år fra høståret
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
269,95 DKK
6 fl. pr. stk.
189,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
TOP 100 Argentina James Suckling
94 Point Flaskehalsen
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
90-93 Point Houlberg
92 Point Ekstra Bladet
91 Point Robert Parker
⭐ 4,0 Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter