Klik/Tryk for at zoome

Xavier 100% 2015

På lager

Xaviers 100% er i den enestående 2015-årgang.  Der er en af de bedste årgange siden 1970 ifølge verdens vinguru nr. 1. Robert Parker!

Samtidig er Xaviers 100% en af Danmarks absolut mest solgte Côtes du Rhône.

100% er helt mørk - tæt på sort i glasset. Indsmigrende rund bouquet af solmodne sommerbær med stænk af peber, mineraler og fadnoter. Koncentreret med fortryllende frugt, fulgt op af peber samt lidt lakrids og solbær i en lang, sprød afslutning. Alk. 14.5%.

Vi opfordrer atter til at man checker prisen på Google og Wine Searcher og konstaterer, at prisen ganske enkelt er helt i særklasse.

Flaskehalsen: 5 stjerner ud af 6, vurderingspris kr. 110
"Men selv om vinen først og fremmest er indsmigrende og lækker, så er der også nuancer, der giver masser af krydrede fornemmelser og en næsten pebret afrunding bag de mørke frugter og bær.

90/100 - Robert Parker:
The 2015 Cotes du Rhone 100% packs a metaphorical ton of super ripe fruit into its effusive aromas. Black cherries are joined by more savory notes of dark chocolate, leather and spice on the palate, which is full-bodied yet supported by softly dusty tannins. There's just a trace of warmth on the silky-textured finish. Enjoy this lush beauty's ample charms over the next few years.

2 glas - "Kanonvin til spotpris" - Vinhulen
"Smagen er rund og blød med let sødme, krydderi, hindbær i saftig og fed smag og fin frugtsyre. Ekstremt frisk og fokuseret på frugten, der får frit spil i vinen og behager. Mod finalen kommer der en del tanniner, men de er pakket fint ind i massiv frugt og lille sødme. Et herligt glas i rigtig god kvalitet. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen."

Læs mere

Passer godt til

Okse

Vildt

Fjerkræ

Ost

1 fl. pr. stk. 139,95 DKK
6 fl. pr. stk. 110,00 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vores vurdering

90 Point

Robert Parker

"Kanonvin til spotpris"

Vinhulen.dk

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 15-17 °C
Gemme potentiale 2020-2022
Alkohol 14,5%
Indhold 75 cl