Torre Oria Cava Brut Tempus III

Torre Oria Cava Brut Tempus III
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Sprøde spanske bobler på den traditionelle champagnemetode… NYHED fra berømte Torre Oria, der som første producent uden for Catalonien gjorde sig fortjent til at lave spansk mousserende vin med officiel status af D.O. Cava.
Vi befinder os på den solbeskinnede østlige side af Spanien, i middelhavsområdet nær Valencia, hvor Torre Oria skaber deres kanonlækre Tempus III Cava på 100 % Macabeo.
Den populære Macabeo-drue leverer her floral elegance kombineret med noter af saftige ferskner, tropiske frugter samt luksuriøse strejf af toast fra den 9 måneder lange flaskemodning. Torre Oria har grundlagt deres succes på stor value for money og med Tempus III har du fået endnu et sublimt Champagne-alternativ til ægte hverdagspris. Salud!
Smagenote
Den nye Cava står flot i glasset med fine bobler og en elegant strågul farve. Macabeo-druen viser sig frem i duften, der forfører med delikate nuancer af jasmin, nyplukkede forårsblomster, friskskårne æbler, saltet grapefrugt, ananas og fuldmodne ferskener, der løftes af lækre toast-strejf fra flaskemodningen. Cava’en er perlende frisk og sprød i munden med cremet mousse, der breder sig ud i munden med en koncentreret smag, der domineres af tropiske frugter. Frisk og perfekt mundrensende finish. 100% Macabeo-Cava med 100 % value for money! Drik nu, eller gem 3-4 år.
Nyd den som festlig aperitif eller til fisk og skaldyr, sushi, sprøde salater, lette tapas og milde oste. Server ved 6-8°C
Vinen er fremstillet på 100% Macabeo, som Torre Oria selekterer fra udvalgte marker nær Valencia. Andengæring sker på flaske som i Champagne. Vinen flaskemodner 9 mdr. på gærresterne før frigivelse.
Om Torre Oria
Et gammelt vineri med en unik historie. Torre Oria blev grundlagt i 1897 af familien Oria de Rueda, og er den dag i dag blandt de vigtigste vingårde i Valencias bakkede bagland, Utiel-Requena.
I 1993 blev Torre Oria den første vingård uden for Catalonien, som fik licens til at lancere sine mousserende vine som D.O. Cava.
Torre Oria har investeret betydelige summer i driften gennem de senere år, og firmaet har specialiseret sig i produktion af Cava samt røde og hvide bordvine med fokus på ”value-for-money”.
Torre Oria eksporterer i dag sine lækre vine til mere end 40 lande verden over.