
Torre Oria Marques de Requena Reserva 2017
Glæd dig... Vi har fået fingre i det ultimative kælderparti til den helt rigtige pris.
Er du til smooth og frugtlækker rødvin med et fadkrydret touch, så tøv ikke med at kaste dig over denne topanmeldte charmevin.
Marques de Requena Reserva forener på vellykket vis den lokale drue Bobal med den berømte franske bordeauxdrue Cabernet Sauvignon.
Den 12 måneder lange Reserva-lagring på egetræsfade er unik for prislejet, mens flere år i kælderen på flaske har afrundet vinens tanniner til det pureste fløjl... Et topkøb.
Nyd den solo eller til steaks, lam, vildtkød, and, gris, kraftige spanske tapas, BBQ og modne oste. Server ved 16-18°C
Hvordan smager Torre Oria Marques de Requena Reserva 2017?
Ved ophældningen mørk kirsebærrød med begyndende teglstensfarve nær glassets kant… I næsen intens og indsmigrende med lækker frugt og krydrede fadnoter i skønt sampil. Violer, mynte, kirsebær, mørke blommer og koncentreret solbærfrugt vælter dig i møde, mens fadet fuldender duften med krydderstrejf af kaffe, vanilje og enegelsk lakrids... I munden silkeblød, spicy og mørkfrugtet med flot smagslængde og fuldendt harmoni efter de mange år på fad og flaske. Eftersmagen runder flot af med fløjlsbløde tanniner... Mums! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.
Torre Oria Marques de Requena Reserva 2017 passer godt til...
Om Torre Oria

I 1897 så vineriet Torre Oria dagens lys, og huset blev grundlagt af familien Oria de Rueda, der i dag regnes for en af de vigtigste vingårde i Valencias bakkede bagland, Utiel-Requena.
Torre Oria viste sig at få stor succes med deres mousserende vine og var de første uden for Catalonien, som fik licens til at lancere dem som cava. Det erfarne vinhus producerer dog også rødvine og hvidvine af solid kvalitet – altid med fokus på value-for-money og optimal drikkeglæde. Hele verden er Torre Orias legeplads, og de eksporterer til mere end 40 lande verden over, der dermed får lov til at nyde godt af vinene.
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold