



Torre Oria Cava Brut Rosado
En rigtig flot Cava i rosé-udgave fra ”danskerfavoritten” Torre Oria. Det passionerede vinhus fra Valencia-egnen fik som den første ”bodega” uden for Catalonien licens til at producere D.O. Cava.
Skabt på den populære druesort Grenache, og fremstillet efter Champagne-metoden med lang flaskemodning, inden frigivelse.
Anbefales til aperitif, hygge, fisk og skaldyr, fjerkræ, charcuterie, salater og milde oste. Nyd vinen ved 6-8°C.
Hvordan smager Torre Oria Cava Brut Rosado?
Elegant laksefarvet i glasset med forførende duft af rosenblade, æble, fersken, rabarber og jordbær. Delikate strejf af havbrise og nybagt brød. I munden tør, sprød, bærfrugtig og læskende med livlig mousse. Herlig Cava! Drik nu, eller gem 2-3 år.
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Torre Oria Cava Brut Rosado passer godt til...
Om Torre Oria

I 1897 så vineriet Torre Oria dagens lys, og huset blev grundlagt af familien Oria de Rueda, der i dag regnes for en af de vigtigste vingårde i Valencias bakkede bagland, Utiel-Requena.
Torre Oria viste sig at få stor succes med deres mousserende vine og var de første uden for Catalonien, som fik licens til at lancere dem som cava. Det erfarne vinhus producerer dog også rødvine og hvidvine af solid kvalitet – altid med fokus på value-for-money og optimal drikkeglæde. Hele verden er Torre Orias legeplads, og de eksporterer til mere end 40 lande verden over, der dermed får lov til at nyde godt af vinene.
Vindata
Druer
Producent
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold