Klik/Tryk for at zoome

Torre Oria Cava Brut Reserva

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Cava i klar premium-kvalitet fra populære Torre Oria – det første officielle Cava-hus uden for Catalonien.

Her i Reserva-udgave med ekstra smagsdybde og kompleksitet fra hele 15 måneders flaskemodning på gærresterne. 

Så elegant, ekspressiv og intens som ægte Champagne!

Smagenote

Strågul med grønne nuancer og fine bobler. Næsen lokker med friske æbler, lime, kvæde, bivoks, nødder og bagværk. I munden tør, sprød og herligt forfriskende med elegant mousse og strejf af ristet brød. Flot, kompleks Cava. Drik nu, eller gem 4-5 år.

Anmeldelser af Torre Oria Cava Brut Reserva

93/100 Barego'mad - mad & vinblog
"..elegant og stilren Cava der virkelig har noget på hjerte. Flot strågul i glasset med grønne nuancer og elegante små bobler, som målrettet søger mod overfladen. Næsen er lokkende og udtryksfuld med friske aromaer af grønne æbler, pærer, lime, honning, nødder og lidt ristet brød, som går igen i den fyldige og forholdsvis nuancerede mund med en behagelig tørhed og masser af liv uden forstyrrende sødme, der er med til at understrege kvaliteten og niveauet i denne Cava. Det hele orkestreres på smukkeste vis med en overbevisende elegance og kompleksitet, der gør denne Cava til en “ægte” Champagne-oplevelse." 

91/100 Wine & Spirits Magazine

★★★★★ Flaskehalsen
"...en Cava med en markant bund og en rigtig flot fylde. Samtidig rummer den de nuancer og den balance, der er nødvendig, for at det hele ikke går op i frugt og fylde. Her bliver der spillet på hele orglet, og der er rigeligt at gå på opdagelse i med noter af både pærer, æbler og ristede noter. Sjældent flot Cava under 100 kroner."

★★★★★ Ekstra Bladet
"Let fersken i duften. En stilren og ligefrem tør cava med lette frugtige noter, en pæn mousse og en frugtig afslutning. Elegant og man fornemmer en vis kvalitet. GODT KØB til 90kr"

★★★★★ Vinavisen
"Sikke en dejlig mousserende vin. Den dufter mildt af pærer, har fine små og stadige bobler og en fyldig frugtsmag - igen med noter af friske pærer. Prisen ved 6 flasker er yderst attraktiv."

Anbefales til fisk og skaldyr, sushi, fjerkræ, lette tapas og modne oste. Nyd vinen ved 6-8°C

Torre Oria Cava Brut Reserva er fremstillet på 60% Macabeo (Viura) og 40% Chardonnay fra marker nær Valencia. Macabeo for floralitet og delikat frugt, Chardonnay for finesserig smagsdybde. Boblerne dannes ved såkaldt ”andengæring” på flaske - som Champagne. Vinen får ekstra brødagtig kompleksitet fra hele 15 mdrs. flaskemodning på gærresterne før aftapning.    

Et gammelt vineri med en unik historie: Torre Oria blev grundlagt i 1897 af familien Oria de Rueda, og er den dag i dag blandt de vigtigste vingårde i Valencias bakkede bagland, Utiel-Requena.

I 1993 blev Torre Oria den første vingård uden for Catalonien, som fik licens til at lancere sine mousserende vine som D.O. Cava. 

Torre Oria har investeret betydelige summer i driften gennem de senere år, og firmaet har specialiceret sig i produktion af Cava samt røde og hvide bordvine med fokus på ”value-for-money”.

Torre Oria eksporterer i dag sine lækre vine til mere end 40 lande verden over.

Læs mere

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 119,95  DKK
6 fl. pr. stk. 89,95 DKK
TILBUD 6 fl. pr. stk. 69,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Barego'mad - mad & vinblog

91 Point

Wine & Spirits Magazine

Flaskehalsen

Ekstra Bladet

Vinavisen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 6-8°C
Gemme potentiale 4-5 år
Alkohol 12%
Indhold 75 cl.