
Torre Oria Marques de Monte Meru Cava Brut
Friske og festlige spanske bobler på champagnemetoden…
Marques de Monte Meru er en spændende Cava-nyhed skabt på den spanske druepecialitet Macabeo!
Vinen kommer fra populære Torre Oria, der som det første vinhus uden for Catalonien gjorde sig fortjent til at lave mousserende vin med officiel status af D.O. Cava.
Macabeo-druen viser sig her fra sine mest friske, sprøde og uimodståeligt florale side, mens den 9 måneder lange flaskemodning føjer champagneligende dybde og brødagtig kompleksitet til smagen.
Value-kongerne af Spanien overgår sig selv… Det her er bobler i topkvalitet til unik hverdagspris!
Nyd den som festlig aperitif eller til fisk og skaldyr, sushi, sprøde salater, lette tapas og milde oste. Server ved 6-8°C
Hvordan smager Torre Oria Marques de Monte Meru Cava Brut?
Ved ophældningen klar med fine bobler og et gyldengrønt skær…. Næsen er pakket med friske og florale duftnoter af vilde blomster, jasmin, grønne æbler, citron, våde sten, ananas og hvid fersken, der giver plads til kompleske strejf af nødder og brød… I munden tør, sprød og elegant med cremet mousse og delikate, charmerende frugtnoter. Frisk og perfekt mundrensende finish. Dejlig, dejlig Cava! Drik nu, eller gem 3-4 år.
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Torre Oria Marques de Monte Meru Cava Brut passer godt til...
Om Torre Oria

I 1897 så vineriet Torre Oria dagens lys, og huset blev grundlagt af familien Oria de Rueda, der i dag regnes for en af de vigtigste vingårde i Valencias bakkede bagland, Utiel-Requena.
Torre Oria viste sig at få stor succes med deres mousserende vine og var de første uden for Catalonien, som fik licens til at lancere dem som cava. Det erfarne vinhus producerer dog også rødvine og hvidvine af solid kvalitet – altid med fokus på value-for-money og optimal drikkeglæde. Hele verden er Torre Orias legeplads, og de eksporterer til mere end 40 lande verden over, der dermed får lov til at nyde godt af vinene.
Vindata
Druer
Producent
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Allergener
Restsukker
Syreindhold