Klik/Tryk for at zoome

Torre Oria Cava Brut

Udsolgt Vingaranti

Friske og festlige bobler til hverdagspris fra populære Torre Oria. Det første vinhus uden for Catalonien, som gjorde sig fortjent til at lave mousserende vin med officiel status af D. O. Cava.

Fremstillet efter den fine og kostbare ”Champagne”-metode, hvor vinen får sine bobler og sin særlige kvalitet efter ekstra gæring og modning på flaske. 

En herlig frisk og frugtig Cava!

Bleg gulgrøn i glasset med liflig duft af jasmin, grønne æbler, citron, fersken og ananas. Elegante strejf af friskbagt brød, saltet mineralitet og salvie. I munden tør og frugtig med herlig sprød friskhed. Drik nu, eller gem 2-3 år.

91/100 Sam Kim, Wine Orbit
"...impressively perfumed nose displaying complex aromas of roasted cashew, citrus, floral and yeast. The palate is richly flavoured and smooth, finishing long and satisfying."

"BEST WINES OF 2011" - Matt Kramer, Wine Spectator
"Really, it's a world-beater. And the price can only be called otherworldly"

5 stjerner Vinavisen
"Vellavet cava med fine bobler i glasset, god og venlig mousse i munden og en smag, der hænger godt sammen. Lang eftersmag."

Anbefales til aperitif, fisk og skaldyr, sushi, sprøde salater, lette tapas og milde oste. Nyd vinen ved 6-8°C

Torre Oria Cava Brut er fremstillet på 80% Macabeo (Viura) og 20% Chardonnay fra marker nær Valencia. Macabeo for floralitet og delikat frugt, Chardonnay for finesserig smagsdybde. Andengæring på flaske som Champagne. Vinen modner 9 mdr. på gærresterne før aftapning.    

Et gammelt vineri med en unik historie. Torre Oria blev grundlagt i 1897 af familien Oria de Rueda, og er den dag i dag blandt de vigtigste vingårde i Valencias bakkede bagland, Utiel-Requena.

I 1993 blev Torre Oria den første vingård uden for Catalonien, som fik licens til at lancere sine mousserende vine som D.O. Cava. 

Torre Oria har investeret betydelige summer i driften gennem de senere år, og firmaet har specialiceret sig i produktion af Cava samt røde og hvide bordvine med fokus på ”value-for-money”.

Torre Oria eksporterer i dag sine lækre vine til mere end 40 lande verden over.

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Fisk

Hygge

Skaldyr

Ost

Salat

1 fl. pr. stk. 109,95  DKK
6 fl. pr. stk. 79,95  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

91 Point

Wine Orbit

"BEST WINES OF 2011"

Wine Spectator

Vinavisen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 6-8°C
Gemme potentiale 2-3 år
Alkohol 12%
Indhold 75 cl.