Klik/Tryk for at zoome

Russian River Valley Pinot Noir 2015, Pico & Vine

Udsolgt Vingaranti

Pico & Vines ønolog har selv udvalgt druerne fra de berømte marker i Russian River Valley til denne lækre Pinot Noir.

Mellemdyb rubinrød i glasset. Næsen inviterer med hybenrose, modne hindbær, jordbær, sorte kirsebær og orangeblomst, samt elegante strejf af vanilje, skovbund og kanel. l munden silkeblød og elegant med klassisk kølig Pinot Noir-frugt, orientalske krydderier og finkornede tanniner. Flot syrebalance. En lille smule Syrah er tilsat for at opnå den helt rigtige farve og struktur i vinen. Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.

5 stjerner Vinavisen 

"Rund, varm og blød rødvin med et trofast billede af druen Pinot Noir. I smagen blide tanniner og noter af mørke bær og chokolade!

5 stjerner Flaskehalsen.nu 
"Det er en dyb kulør, der gemmer sig i denne californiske Pinot Noir. Den er smagfuld – og smager af meget, når vi tænker på, at det er en Pinot Noir, og det følges op af en lang eftersmag, der klæder den omfattende nuancerige krop rigtig fint. Den slutter en smule for friskt og syrligt til, at helheden og balancen holder stand hele vejen, men ellers er det rigtig lækkert."

4,1 stjerner Vivino (40 bedømmelser)

Anbefales til grillet fisk, fjerkræ, lyst kød, svampe og modne oste. Nyd vinen ved 14-16°C.

Denne vin fra Pico & Vine er baseret på 100% Pinot Noir fra Russian River Valley. Druerne høstes sen aften og tidlig morgen for optimering af friskhed. De afstilkede druer koldmacererer før gæringen, hvilket fremmer udtræk af farve og frugtnoter. Mosten gærer med 5-7 dages udblødning af drueskallerne. Vinen tilføjes elegant krydderi fra modning med egetræ.

Pico & Vine indgår i porteføljen hos Purple Wine + Spirits fra byen Graton i det vestlige Sonoma County, Californien. Purple Wines + Spirits har for nyligt sneget sig ind på listen over de 30 største vinproducenter i Californien.

Missionen er krystalklar: at forsyne sine kunder med innovative vine i premiumkvalitet, men udbudt til attraktive middelpriser. Dette gøres muligt ved en skalerbar produktion baseret på indkøbte druer i absolut topkvalitet, samt ved at markedsføre de færdige vine kundevenligt, som relativt druespecifikke brands - f.eks. Calista, Four Vines, Allston, Pico & Vine, Arius og Cryptic.

 

Læs mere

Passer godt til

Pasta

Grill

Fjerkræ

1 fl. pr. stk. 219,95  DKK
6 fl. pr. stk. 194,95  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vinavisen

Vores vurdering

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Alkohol 14,5%
Indhold 75 cl