Tilbage

Russian River Valley Pinot Noir 2015, Pico & Vine

På lager
Russian River Valley Pinot Noir 2015, Pico & Vine fra Californien, USA
Vinavisen

Pico & Vines ønolog har selv udvalgt druerne fra de berømte marker ved Russian River og Coastal Mountain Range, til denne lækre Pinot Noir.

Mellemdyb rubinrød i glasset. Næsen inviterer med hybenrose, modne hindbær, jordbær, sorte kirsebær og orangeblomst, samt elegante strejf af vanilje, skovbund og kanel. l munden silkeblød og elegant med klassisk kølig Pinot Noir-frugt, orientalske krydderier og finkornede tanniner. Flot syrebalance. En lille smule Syrah er tilsat for at opnå den helt rigtige farve og struktur i vinen. Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.

5 stjerner Vinavisen 

"Rund, varm og blød rødvin med et trofast billede af druen Pinot Noir. I smagen blide tanniner og noter af mørke bær og chokolade!

5 stjerner Flaskehalsen.nu 
"Det er en dyb kulør, der gemmer sig i denne californiske Pinot Noir. Den er smagfuld – og smager af meget, når vi tænker på, at det er en Pinot Noir, og det følges op af en lang eftersmag, der klæder den omfattende nuancerige krop rigtig fint. Den slutter en smule for friskt og syrligt til, at helheden og balancen holder stand hele vejen, men ellers er det rigtig lækkert."

4,1 stjerner Vivino (årg. 2015, 27 bedømmelser)

Anbefales til grillet fisk, fjerkræ, lyst kød, svampe og modne oste. Nyd vinen ved 14-16°C.

Denne vin fra Pico & Vine er baseret på Pinot Noir fra Russian River Valley, tilsat en lille andel Syrah for ekstra farve og struktur. Druerne høstes sen aften og tidlig morgen for optimering af friskhed. De afstilkede druer koldmacererer før gæringen, hvilket fremmer udtrækk af farve og frugtnoter. Mosten gærer med 5-7 dages udblødning af drueskallerne. Vinen tilføjes elegant krydderi fra modning med egetræ.

Pico & Vine indgår i porteføljen hos Purple Wine + Spirits fra byen Graton i det vestlige Sonoma County, Californien. Purple Wines + Spirits har for nyligt sneget sig ind på listen over de 30 største vinproducenter i Californien.

Missionen er krystalklar: at forsyne sine kunder med innovative vine i premiumkvalitet, men udbudt til attraktive middelpriser. Dette gøres muligt ved en skalerbar produktion baseret på indkøbte druer i absolut topkvalitet, samt ved at markedsføre de færdige vine kundevenligt, som relativt druespecifikke brands - f.eks. Calista, Four Vines, Allston, Pico & Vine, Arius og Cryptic.

 

Vores vurdering
1 fl. pr. stk.
219,95 DKK
6 fl. pr. stk.
194,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Alkohol: 
14,5%
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin